Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

quote:
Originally posted by Ereena

hm ca bine zici remiclea , storcator de fructe am la robotul de bucatarie si uite ce rapida sunt am si vazut 2 modele de steamer un moulinex si un tefal . eu robotul il am moulinex , as "cere" tot moulinex. tu ce ai luat? si tefal e bun

Irina de Matei

POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE

tot moulinex am luat si eu ca mi s-a parut cel mai cel- si in timp ce-ti scriam mi-a si venit coletul

Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Azi a plecat mama in Romania asa ca de acum va trebui sa ma descurc singura cu cei doi pitici.Sper sa reusesc.Am cautat loc intr-o cresa privata pentru fetita dar e imposibil sa o pot plasa mai devreme de septembrie.Nu imi vine sa cred ca la 60 euro pe zi nu mai au locuri.Pana acum am avut o doamna care imi ingrijea fetita dar s-a imbolnavit si nu mai poate veni.In Romania e tot atat de greu sa gasesti un loc intr-o cresa buna?

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

raluca si eu vreau sa iau ptr diversificare aparat de gatit la abur .. ce model ai luat??

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ellenuta

raluca si eu vreau sa iau ptr diversificare aparat de gatit la abur .. ce model ai luat??

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

aparat de gatit acum sunt in cautari pe net imi face modelul asta cu ochiul-http://www.electro-bazar.ro/aparat-de-gatit-cu-aburi/aparat-de-gatit-cu-aburi-kenwood-knfs560_265.html- adresa o am tot de aici de pe forum

poze
poze Ada
cat am crescut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

danonioque, nush romania, dar aici e dezastru. eu am vorbit cu tanti lui bruno de cand eram gravida, si cand s-a nascut am pripit contractul ca s ane tina un loc pe cand gaga face 6 luni. teroare frate cu locurile astea!!!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Miri te vei descurca de minune ca asa suntem noi romanii mai isteti si reusim sa ne descurcam in orice situatie.Te admir ca vrei sa lucrezi la aeroport chiar daca la baza esti profesoara.Francezii nu si-ar schimba profesia fara zeci de ore de formare nici sa-i tai.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

voi ce parere aveti sa mulg laptele care ramane in titica dupa bebe sau sa-l las acolo? sunt care mulg pt a stimula in continuare?
da daca nevoile lui nu sunt mai mari ce sa fac cu el? sa-l congelez?
voi ce faceti?

Veronica -mami lui Marc-Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by veronicka

voi ce parere aveti sa mulg laptele care ramane in titica dupa bebe sau sa-l las acolo? sunt care mulg pt a stimula in continuare?
da daca nevoile lui nu sunt mai mari ce sa fac cu el? sa-l congelez?
voi ce faceti?

Veronica -mami lui Marc-Andrei

eu ma mulgeam sa stimulez lactatia da' am stimulat-o de abia mai are Ada sa pape de 2,3 ori pe zi

poze
poze Ada
cat am crescut...

Mergi la inceput

Miri eu nu le-am facut preinscriere in cresa pentru ca o aveam pe doamna care se ocupa foarte bine de fata si mi-a zis ca se va ocupa si de baiat dar saraca s-a imbolnavit si acum trebuie sa gasesc pe altcineva dar nu pot lua pe oricine.Sunt multe fete chiar romance care isi cauta de lucru dar nu imi pot lasa copiii pe mana oricui.Eu am ramas socata de un caz dat la tv acum vreo doi ani cand un copil a murit din cauza loviturilor primite de la cea care il ingrijea.As putea pune camera video dar nu e legal.

poze albert

Mergi la inceput

Veronica eu zic sa mulgi laptele care ramane ca nu se stie niciodata.Eu nu am reusit niciodata sa scot nimic din sani si acum imi pare rau ca nu am insistat mai mult ca poate reuseam si acum i-as fi dat din rezerva mea dar asa se multumeste cu putina titi si restul lapte praf.

poze albert

Mergi la inceput