Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ashea anjelik, sunt individios pe tine! tin minte vinetu' dinainte de nastere:)) ce mai traduceai tu cu contractiile dupa tine:))) a ramas faza antologica:))) la mine faza cu jobu' tine mai multe de: ia'n sa vaz daca mai pot:) as ama apuca pe mine, aniversar:)))

cazimir-sef, e lung frate! si lasa copilu' sa doarma! a facut plinul dupa 3 nopti de agitatie. bucura-te si nu cerceta!:))

ereena, noi avem esarfa da... nu ma tin balamalele, s'moara mortu'! la 7250... oai, ma rupe. si n-ar fi o pb, dar ma doare calcaiul stang, nush ce truda - GINAAAAAAAAAAAAA!- asa ca... nah...

danonique, numa invizibila nu esti. am trimis mesajul trecut si tocma vroiam sa-l editez. sorry de laptic, dar eu zic sa insisti. iar daca nu si nu, sa te bucuri ca macar vrea completare, ca s euita ieri pediatra la mine ceva de genul... ce nroc aveti ca mai bea din cand in cand lapte antiregurgitant, ca sunt copii care refuza biberoanele!

cu antirefluxul... bon, eu nu i-am spus pediatrei c-am fost la osteopat si nu-i mai dau gaviscon, dar! DAR! m-a avertizat ca s-ar putea sa ma insel si ca sa fac greseala s anu-i mai dau pe motiv ca nu mai regurgiteaza. de regurgitat o mai face, doar c anu-l arde. dar dureaza pana se resensibilizeaza esofagul cam 4 sapt. si apoi incep chinurile din nou. deci... sfat general: daca ati inceput tratament contra refluxului, tineti-va de el, mai putin daca aveti in zona un osteopat calumea!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Ereena eu nu te pot ajuta prea mult cu un doctor bun dar daca ai drum pe la Paris sa stii ca ti-l pot recomanda pe ginecologul meu.Glumesc.Sper sa iti recomande fetele si sa fie totul bine.Pup.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

remiclea: excelenta decizie! storcatorul o sa fie misto pe la 8 luni, iar alea pe aburi sunt mana cereasca! eu tot pe borcane o sa merg:) sunt o lenesa:))))

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Virgo 10 ore de somn!Esti o norocoasa.Albert si acum se trezeste de doua ori pe noapte.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:
Originally posted by laura_dimitris

fetelor care dati gripe water la bebei... cam ce cantitate sa-i dau?
precizez ca eleni are 2 luni si jumatate si 5.500 gr. ..
alinuta mi-a spus de 2,5 ml - atat ii dadea ea anitei dar cred ca era mai mica .
pe prospect scrie o lingurita de 5 ml pentru copii de 1-6 luni..
deci la 2,5 luni si 5 kilejuma'... cat sa-i dau ????

Laura eu nu stiu cum e cu cei 5 ml de care spun ei pe prospecte ca are o lingurita, da eu am pus cu seringa de nurofen in lingurita si rezulta ca 1 lingurita are mai putin.
Eu ii dadeam 3 lingurite din alea de bebe care-s mai mici ca linguritele normale de inox cu Gripe/zi inainte de masa.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput

Miri felicitari pentru ca ai reusit dinprima incercare examenul la scoala de soferi.Nu stiu cum sunt belgienii dar francezii nu prea iau examenul din prima.

poze albert

Mergi la inceput

Remiclea storcatorul de fructe e o achizitie foarte buna.Eu i-am facut zilnic fetei suculet.Acum nu mai bea asa mult ca s-a cam saturat dar tot mai prepar macar de 3 ori pe saptamana.Despre mancare eu ii voi da lui Albert borcanele ca asa am facut si cu fata si nu am avut probleme.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

hm ca bine zici remiclea , storcator de fructe am la robotul de bucatarie si uite ce rapida sunt am si vazut 2 modele de steamer un moulinex si un tefal . eu robotul il am moulinex , as "cere" tot moulinex. tu ce ai luat? si tefal e bun

Irina de Matei

POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE

Mergi la inceput

Miri eu mai insist cu alaptatul ca as vrea sa mai pape de la mine macar inca o luna dar daca nu si nu ma voi consola cu ideea ca am reusit sa-l alaptez 4 luni ceea ce e binisor cred eu.

poze albert

Mergi la inceput

danonique, sa fim bine intelese... e teoria! nu practica! astia-s speriati ca de bombe! io-mi imaginam cama duc toata transpirata, figuri, chestii! pe cand colo, am ratat exercitiile - am apasat aiurea pe butoane- si nu mi-am pus castile ca ma enervau sa-i aud cum imi citesc intrebarea:))) prin urmare... 44/50. la care am stiut am raspuns in primele 5 secunde. la vreo 3 am ezitat, si evident 6 le-am buctat. limita de 41/50. rezonabil zic io. dar inca sunt cu codul in nas....
acu stii tu, teoria ca teoria... practica ma sinucide:))) da ii dau io de cap si aleia. am un an juma la dispozitie max sa dau ex. practic, si min 3 luni sa ma pregatesc. acu...n-oi fi fix asa de tuta...

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput