Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 7
AngeliquedeS spune:
Miri, eu am mai spus si nu e nici un secret: colabrez cu o editura si traduc povesti si carti pt copii/adolescenti din germana. cand nasteam terminam primul volum din Winnetou, acum ma tin sa il termin pe al doilea, cu care am intarziat muuuuuult si de aia se impunea laptop sa nu pierd contractul.
Felicitari pt sala luata!!! Nu se ia usor niciunde, dar esti desteapta, mama!!!! tin pumnii sa te angajezi dc iti doresti atat de mult!!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
danonique spune:
Lorena ai doi baieti superbi.Iti multumesc ca mi-ai raspuns in capitolul trecut.Pup.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
remiclea spune:
Ereena- eu am cumparat marsupiu dar il tin mai mult in dulap, nu prea il folosesc decat cand ies doar eu cu Ada la cumparaturi si nu pot lua carutul.
Miri-felicitari pentru examen si pentru kilu'saptesute.
Fetelor, cand va aud de greutatea bebeilor vostri -6kg,7kg ma sperii ca Ada mea la 3 luni juma' abia are 5,3 kg e fotomodeala rau
Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei
danonique spune:
Ellenuta si Angelique va multumesc mult pentru incurajari.Chiar vroiam sa ma plang si eu de invizibilitate.Acum nu mai e cazul.Am fost pus si eu o intrebare in capitolul trecut si nu am avut nici un raspuns.
poze albert
Ereena spune:
danonique, si tu brutus???????? haideti mai fetelor cu invizibilitatea asta ca faceam un film serial in 5000 de episoade de il bateam si pe tanar si nelinistit.
hai sa vezi ca eu pun intrebarea asta pentru a patra oara cred si inca mai astept raspuns. am nevoie de un ginecolog bun la care pot ajunge saptamana viitoare. daca nu ati citit in capitolele trecute ,au aparut niscaiva probleme la dumneaei cusatura .
saru'mana laura, dar ma gandesc ca 7 dimi sa ajung acolo e prea mult , inseamna sa plec cu matei pe la 5 . nu stiu daca reusesc
Irina de Matei
POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE
danonique spune:
Elenuta imi pare rau ca nu ti-a iesit ceea ce ti-ai dorit la coafor.Oricum eu cred ca iti sta bine.
poze albert
virgo spune:
quote:
Originally posted by remiclea
Ereena- eu am cumparat marsupiu dar il tin mai mult in dulap, nu prea il folosesc decat cand ies doar eu cu Ada la cumparaturi si nu pot lua carutul.
Fetelor, cand va aud de greutatea bebeilor vostri -6kg,7kg ma sperii ca Ada mea la 3 luni juma' abia are 5,3 kg e fotomodeala rau
poze
poze Ada
cat am crescut...
Termina si tu ca vin cu ! Caz are aproape 3 luni si ultima oara cand l-am cantarit la Miri avea 5580 . Si e balerin intr-adevar , dar e in grafic . Ura .
In lungime insa am sarit de 64 - neoficial . Poate ajung luni la circa sa vedem si cantarul si centimetrul ce zic .
In alta ordine de idei , cine mi-a dormit mie lat aproape 10 ore ??? Cazimirus terroristus clapaugus zis si Dumbo ! Aseara la 9 a bagat nasul in perna si s-a trezit bine-mersi pe la 6:30 . Mishtau .
Ereena spune:
quote:
Originally posted by remiclea
poze
poze Ada
cat am crescut...
saru'mana , deci as putea cere alt cadou , ma gandesc ca nici nu duc multe kg ,si matei are deja peste 7
Irina de Matei
POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE
danonique spune:
Angelique felicitari pentru cadoul primit.Am vazut si eu ultimele poze si sunteti o familie foarte frumoasa.
poze albert
remiclea spune:
Ereena noi vrem sa-i luam acum storcator de fructe si un aparat de gatit pe aburi(pentru diversificare)
poze
poze Ada
cat am crescut...