Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Inca ceva, La multi ani fetelor cu nume de flori,care se serbeaza astazi. Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de copilasii vostri!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI TUTUROR FLORIILOR!!!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

zuzici in loc de cafea va poftesc la un capitol nou AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Neatsa si de la noi....

Azi am fost mai matinali, dar foarte cuminti... Acum bby motzaie iarasi... Pe muzica de Spice Girls. Vai, sa vedeti ce am mai dansat la prima ora... Ii place tare tare Mambo no. 5, mai ales cand il face mami sa danseze... Adica il trag de picioruse in toate partile in ritm de muzica sa elimine gazuletsele... Si de manute... Sa il dezmortesc... E foarte funny si el rade cu gurita pana la urechiuse! Mananca mami pe el de minune!

Multumim de aprecieri

miri, tatal nu s-a scurs pe prag ca ne-am intalnit in parc si acolo nu aveau praguri , mai apoi am urcat la mine... Si Ellenuta, nu e prima oara cand il vede, l-am mai vazut pe la 6 saptamani dar era si mai dezorientat, acum parca a reactionat mai bine, la modul ca a stiut cum sa se poarte, a vorbit cu baby... In fine, el e mai inadaptat, asa

jelimoni, wow, 620 de grame in 15 zile la varsta asta e ceva... Super laptic ai, mami!

Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by LaLa_20

of pai mitshule...se apropie botezul(continuarea)...si desi spun cum vreau sa facem nimeni nu ma i-a in seama...nu am vrut scaldataore...nasa nu a fost de acord...soacramea s-a suparat ca am facut tort prea scump(desi petrecerea va fi restansa(nasii si parintii nostrii)...am spus ca as prefera ca toata lumea sa se imbrace mai lejer...fiecare alearga pe la magazine sa-si cumpere un costum nou...am rugat sa nu fie pupata printesa mea de nimeni pe fatzuca care cum o prinde o ventuzeza desi ma ratoiesc nimeni nu ma aude(televizoru in gara e mic copil pe langa mine)si ingeneral spun k vreau si eu ceva anume si toata lumea ma ignora si colac nu potea lipsi sosul carein fiecare luna in data in care ne-am conoscut imi lua ceva cat de mic(o floare,o ciocolata)si-mi ura la multi ani...a si uitat ca mai exist

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

imi pare rau pt cum te simti, sper sa fie ceva trecator!!si in leg cu hotararile in privinta biencutei sa nu te lasi!!!chit ca-ti faci nervi!!impune-te de la inceput ca mai incolo n-o sa mai ai nici o sansa!!nu-ti place s-o pupe toata lumea nu=i lasa!zi-le de o mie de ori pana pricep!pup fata!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Buna, zuzici
Am si eu o problemuta! Mi se pare ca o cam plictisesc pe Thea Nu mai prea "vorbeste" cu mine, nu-mi mai prea rade VOi cum ii distrati pe clopotei? Ce jocuri faceti cu ei? Eu ii tot cant, ma stramb, ii povestesc ce fac....ce sa fac altceva? Precizez ca soacrei mele ii vorbeste si-i rade cat timp sunt eu plecata la sala, dar la mine se uita cu o mutrita serioasa si abia, abia imi acorda cate-un zambet! Ma doare sufletul!

Nu am mai intrat sa va spun ca e pe antibiotic, i-a dat Augmentin suspensie, sper sa-i treaca stafilococul ala nenorocit, daca nu, ii da gentamicina (injectabila si fff dureroasa).

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

offf imi pare rau pt stafilococul nenorocit!!sper sa se rezolve fara gentamicina

POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by veronicka

voi aveti vergeturi ca mie fesele imi sunt pline? faceti ceva tratamente? da rezultate?ca eu tare le urasc si as vrea sa fac ceva in sensul asta daca asa sti ca da rezultate

Veronica -mami lui Marc-Andrei

eu n-am facut vergeturi deloc in afara de sani!si asta numai in spital cand m-a luat furia laptelui, mi s-au marit sanii dublu decat erau...acum merg la masaj imi face cu crema palmers pt vergeturi, speciala pt perioada de sarcina si post natala, sper sa se estompeze cat de cat

POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miri_mik

2.jelimoni, robert e un dodo scump! cum zicea mishu, o sa fie un ghidus si-un strulubatic si o sa topeasca inima lui mami de tot. tati e deja cucerit!

multumim miri!! inima mi-o topit-o deja!! si apropo..ce-l din poze care-l tine in brate si pare cucerit...nu e taticu..e cumnatul meu
felicitari pt examenul scris!!la sofat cand ai??sau acum incepi orele de conducere?parca asa e la voi nu?bafta multa in continuare!

POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ellenuta

zuzici ..

io m-am panicat rau .. cat am fost plecata, bitzi a papat numai 90 ml de laptic .. .. i-am dat sa pape la 12.30 si m-am intros la 20 .. a papat pe la 20.10 - pana m-am schimbat, spalat pe maini etc .. mi se pare fffffffff putin ...

seara dupa baita (pe la 22.30) a papat numai 60 ml .. i-am lasat la bibe ca noi iar am plecat de acasa .. a mai papat cand am ajuns acasa pe la 1.30 ..

nu o mai lasa niciodata acasa!!! bine .. ptr 2-3 ore da dar mai mult no way .. daca pot s-o iau unde merg si am conditii, ok .. daka nu, stau frate acasa ..

cred ca sunt singura zuza huhurez pe aici ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

elenuta voi pe la 10 ii faceti baie??eu inainte tot pe la 8 jum ii faceam, dormia bine pana pe la 1-2 noaptea si apoi distractie din ora in ora...in schimb ieri am intarziat cu baia din motiv de musafiri, am facut pe la 10, si culmea mi-a dormit pana la 4 dimineata, mancat apoi iar somn mana la 7 jumate!!pai asta e chiar lux la mine!!imi venea sa rad singura de bucurie

POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Jelimoni...vezi c s-a facut capitol nou...nu de lata da sa nu pierdem postarile tale...
Si parca tu m-ai intrbat de lungimea lu Bibi are 61 cm

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput