Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 2
stoisor spune:
sa aduci poze sa te vedem nasica
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati
veronicka spune:
virgo, kalosalinava pupdulce pt incurajari.ciar am nevoie. asa dadeam si eu sfaturi mamelor care imi ziceau ca nu manca dar acum cand sunt eu in situatie parcae altceva. cand vad scris pe nan ca trebuie sa faci 120 care devine cu laptele 140 si al meu mananca jumatate imi vine sa-i dau completare. da nu o sa fac prostia asta atata timp cat am lapicul meu. daca tot imi atarna tatele macar sa fie cu un scop. daca tot s-au lungit macar sa le foloseasca bebel ca pt altceva sunt total inesteticeasta ca sa mai glumesc si eu
pupici la toate
Veronica -mami lui Marc-Andrei
veronicka spune:
marc isi mananca pumnii intre mese si ma gandesc ca pote ii este foame.si nu mai doarme intre mesenumai max 1.30
cynthia_ spune:
Salutare!!!!! Cred ca nici nu va mai aduceti aminte de mine, mi-e si jena dupa ce intru si ma plang ca sunt invizibila eu nu mai intru cu lunile. Dar sa stiti ca am lipsit motivat m-am mutat in casa noua si a durat ceva pana mi-am montat netul.
Noi suntem bine, cam plangem cand e vorba de somnic in casa, caci cand ies cu el afara doarme ca un ingeras.
va si merg la recuperat!!!!!!!!!!
http://community.webshots.com/album/562295142teelCm
mamica de octavian- 31.12.2007
virgo spune:
quote:
Originally posted by veronicka
marc isi mananca pumnii intre mese si ma gandesc ca pote ii este foame.si nu mai doarme intre mesenumai max 1.30
Nu ii e foame . Si le mananca de distractie , fara gluma . E jucaria cea mai la indemana !
Doarme intre mese o ora jumate ? Si ce daca ? Al meu nu doarme decat 40 de minute .
Eu sunt de parere ca mai degraba vrea atentie .
cynthia_ spune:
Am pus cateva pozici, si am primit un mail de la voi si nu stiu ce trebuie sa fac... sa pun poze... pentru alt album... poate imi explica cineva...please...apropo de album e super BRAVO
http://community.webshots.com/album/562295142teelCm?start=0
mamica de octavian- 31.12.2007
stancutza spune:
Buna seara zuzici!
Intru pe scurt, mandra doarme dupa o criza de plans destul de nasoala, desi scurta...dar e a treia pe ziua de azi...mi-ar conveni sa spun ca sunt colici, dar nu sunt foarte convinsa. Sa-i numim totusi asa.
Ereena, Miri, multumesc frumos de incurajari - si Miri, de aprecieri probabil nemeritate . Incerc si eu sa fac ce pot, sa rezist bine in fata acestor incercari, mai mici sau mai mari...si sa-mi pastrez speranta ca va fi bine, si optimismul. Stiu ca hidronefroza se poate corecta, sunt constienta si de riscul de a nu se corecta...ce va vrea DD. E bine ca nu e ceva ce o face sa sufere, asta nu as putea suporta...si sper sa ne ocoleasca infectiile urinare. Abia astept sa mergem la pediatru.
Virgo imi pare rau ca bb Cazimir are si el reflux...a inceput brusc? Ca tu nu te-ai plans pana acum...Dar bine ca ai picaturile alea, ce idee buna!
Fetele, Sofia este la a doua noapte dormita snur 10.30 - 6 / 6.30. Adica 8 ore. Sper sa ramana asa, desi...acu incep eu...de vreo 4 zile cantarul arata la fel, nici un progres, iar noi nu ne permitem asta. Aceste zile coincid cu o perioada pe care eu am considerat-o buna, a papat de la san mult si doar putina formula. Daca si astazi observ stagnare, nu ma mai intrereseaza nimic, o sa-i dau completare dupa fiecare masa de san, oricat de adormita ar fi (mai nou, adoarme iar in timp ce suge, ca un bebe mic). E ff in urma cu greutatea, ca sa nu mai zic ca e cel mai pishpirel clopotel de aici. De cantarit la fiecare supt nu am mai reusit, se misca asa de mult incat cantarul nu poate fixa greutatea, si da erori. Deci ma voi baza doar pe ea: daca dupa san ii mai e foame, va papa si suplimentul. Daca nu, nu.
Ereena, noi avem marsupiul acesta: http://www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_ detalii&categorie_id=2&subcategorie_id=7&produs_id=588 (am pus o pazua, era linkul prea lung). Cica ar fi pana la 9 kg...nu stiu daca mai are rost pentru Mateiutu...a! Ce scump e in poze, falcosul! Imi place mult aia cu "Adica socrela"
Am vazut pozele Ancai.B, e tare dragut flacaul vostru!
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
laura_dimitris spune:
buna seara fetelor!
sper sa pot termina mesajul...
eu am lipsit motivat deoarece 4 zile am facut de dimineata pana seara curatenia de paste in casa. de,... sunt cam nebuna, recunosc!
mama a stat cu copii iar eu am prestat munca.
iar de ieri dupa amiaza am ramas singura acasa pentru ca mama a trebuit sa plece la ea iar sotul din dotare este cu treaba serioasa prin grecia lui. pana miercuri ma "distrez" cu doi copii din care unul (eleni) colicios urla non stop aproape... iar celalalt (dimitris) face tot felul de prostioare de ma va duce la exasperare...
marturisesc ca nu am mai citit nimic de 2 capitole asa ca nu-s la curent cu noutatile...
m-am prins din postarea cuiva din pagina 1 ca miri a luat examenul...
pai vezi mai miri...ce-ti spuneam eu???!!! Felicitari multe!!!
am venit sa raportez o mica intalnire a unor zuzulici
am fost astazi cu cretulina sio alina 023 la moghioros in parc si m-am simtit minunat1
vremea a fost superba!!
imi pare tare rau ca nu au apucat sa vina si ellenuta, mitsu si alinatudor pentru ca ele stau in zona... am pus-o de o intalnire mica a zuzelor din drumul taberei-militari si limitrofe astora...
uite aici aveti cateva pozici de astazi dar si unele pe care am apucat (putine ce-i drept...) sa le fac la "marea" intalnire...
http://www.flickr.com/photos/21462816@N06/2422594851/in/photostream/
Anita de alina023 este tare haioasa, plina de veselie si rade cu gura pana la urechi!!
Mariuca de cretulina nu a vrut deloc sa "socializeze" cu noi si a dormit linistita tot timpul. Mor de ciuda ca nu am putut sa-i mai vad ochisorii aia albastrii...
A, ellenuta astazi te-am pomenit in gandul meu si ti-am multumit pentru potul pe care mi l-ai dat indirect...
Cand m-a sunat silvia sa-mi spuna de parc am stat puitin in cumpana ca mi se parea greu de ajuns... dar nu constientizam in ce fel si dorinta de a mai vedea niscai zuzulici era mai mare...
abia dupa ce am inchis telefonul am realizat ca eu nu am cum sa cobor de la etajul 2 (bloc fara lift)si sa ajung in parcare cu doi copii, carucior si scaun de masina....
M-am tot gandit cum sa fac, luam in calcul si sa merg cu tramvaiul si apoi mi-am amimtit ca tu mergi cu landoul in masina...si...ura! - am plecat doar cu caruciorul iar la masina am pus bebelusul la volan putin pana am scos landoul de pe cadru..
; l-am intepenit intre scaunul dreapta fata si canapeaua din spate si am rezolvat problema!
incearca si tu!
hai ca incerc sa citesc si eu din urma ca in curand se scoala bebelina mea sa manance.
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ramonab spune:
Stancutza, stai linistita ca nu e al tau cel mai pishpirel clopotel, al meu e: la trei luni abia are 5300 gr(nascut cu 3200gr,).Si partea proasta e ca nu vrea completare deloc deloc.
Azi nu a facut mofturi la masa pana acu la 9 cand iar nu vrea sa pape, cred ca o incerc iar cu bibe cu fortza ca si aseara ca nu am ce face musai sa manance ceva inainte sa il pun la somn ca el nu se mai trezeste pana dimineata si ramane flamand.
Azi am terminat si tratamentul pt infectia urinara pe care a avut-o si luni repetam analizele.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://good-times.webshots.com/photo/2385969230102497651DvpATi