Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 18
miri_mik spune:
1.lala20, bibi e o scumpa: un omulet mare deja! ce repede trece timpul.e un copil deosebit si nu cred ca vreuna dintr enoi poate uita prin ce ai trecut ca s-o faci! capul sus si lasa astenia de primavara si nu uita c anu trebuie s aplaci la toata lumea si nici sa-i placi pe toti!
2.jelimoni, robert e un dodo scump! cum zicea mishu, o sa fie un ghidus si-un strulubatic si o sa topeasca inima lui mami de tot. tati e deja cucerit!
3. miky, saara e de pus pe reviste! te-ai gandit la un casting pt produse de bebelushi?
4. laura, pt thea tu esti mama, soacra e jucaria. bucura-te ca face diferenta pt ca mai incolo o va pefera pe mama si nu jucaria. s-apoi... nu trebuie stimulati la infinit copiii astia... isi gasesc ei ocupatii singuri deja!
5.veronicka, din ce spui tu acolo, vorbesti de canalul lacrimal infundat. ai doua solutii: un osteopat - noi tocma l-am vizitat - sau masaj in coltul ochiului la fiecare alaptat si sters cu ser fiziologic de X ori pe zi, dinspre in afara insre inauntru.
6. stancutsa... nu te mai lua dupa cat mulgi! pompa e apa de ploaie, oricat de performanta ar fi ea. pitica e cea mai buna pompa.
7. l-am culcat pe gaga pe la 8. cu burta plina, ziceam io, si iaca a dat "racnetu' carpatilor" la 12 noaptea ca dovleacul din poveste si...a ras un bibe! misto nu? ca de la mine n-a fost bun. da din picioare ca un cal naravash. da is asa de obosita ca fix nu ma intere...
8. mitsule, fu tatal lui bebec in vizita? si nu s-a scurs pe prag? si tu visezi la spa? ha! mai fa-ti un copil sa vezi cum iti trzce de orice si te bucuri de 5 min de somn in plus ca d emana cereasca!
Ellenuta spune:
vai fetelor (cele care alapteaza exclusiv la san) .. sa nu faceti niciodata ce am facut eu .. adik sa plecati fara bebei dupa voi daca stiti ca stati mult pe unde mergeti. Doamne ce m-a durut .. am intrat in panica .. ma luase cu calduri, cred ca aveam si putina febra ..
madalina am facut dush fierbinte fierbinte si m-am masat la galmite vreo 30 de minute .. parca era sauna in baie. dar a meritat!! m-a lasat durerea si acum tasenste lapticul pe toate canalele!!!! yuppyy
anca iti multumesc si tie!! am masat bine bine. bitzi dormea si nu am mai pus-o la san dar m-am si muls.
veronika eu nu o mai adorm de mult timp leganata. ii dau sa pape, ragaie si o pun in patut la ea. incepe sa maraie, ma duc si ii pun suzeta si apoi adoarme printesa mea.
mitsu super gogosharii lui bebe C. Doamne ce frumusel e! si tu ai trecut prin canale infundate .. off .. acum stiu ce rau e. multumesc ptr sfat!! chiar catre axile era dar am rezolvat cu masaj. mitsu, tatal lui bebe C l-a mai vazut pana acum? cum a reactionat?
lala bibi e asha o frumusete de printesa!! Doamne ce a mai crescut!! super poza unde sta in fundulet pe banca!! si tu esti frumoasa foc si slabaaaaaaaa!! cat despre supararea ta .. vorba lui mitsu .. e vremea sa te impui!!!! nu mai lasa nimic de la tine .. pe bune ..
miki ce grasuna frumoasa e sara!! te musca de obraz in poza? si a mea cand o tin in brate si da de pielea mea, incepe sa dea cu limbuta ..
gratiela la noi la botez s-a dansat. nu de la inceput , cam pe la jumatatea petrecerii cand a mai luat lumea un pahar la bord .. noi am avut si orechestra si solista .. si djul impus de carciuma .. ata ete ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
zuzici ..
io m-am panicat rau .. cat am fost plecata, bitzi a papat numai 90 ml de laptic .. .. i-am dat sa pape la 12.30 si m-am intros la 20 .. a papat pe la 20.10 - pana m-am schimbat, spalat pe maini etc .. mi se pare fffffffff putin ...
seara dupa baita (pe la 22.30) a papat numai 60 ml .. i-am lasat la bibe ca noi iar am plecat de acasa .. a mai papat cand am ajuns acasa pe la 1.30 ..
nu o mai lasa niciodata acasa!!! bine .. ptr 2-3 ore da dar mai mult no way .. daca pot s-o iau unde merg si am conditii, ok .. daka nu, stau frate acasa ..
cred ca sunt singura zuza huhurez pe aici ..
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
pun cateva pozute de nasha maine, bine adica azi .. acum sunt super obosita .. sunt treaza de vreo 20 de ore numa' ..
si noapte bunaaa .. ce a mai ramas din ea
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
AngeliquedeS spune:
Mai gagici, daca la 3 luni e prag, la 4 luni ce Doamne iarta-ma mai e? M-a terminat Pupi azi noapte, m-a trezit din ora in ora el care nu se ma trezea decat odata si se trezea plangand in crize, nu foindu-se cum eram obisnuita. lapte era ca ma gandisem initial ca o fi scazut productia dar tasnea din sani pe mai multe canale si el inghitea cu gogalturi, la san nu mai plangea, manca, adormea si peste o ora iar. cine se plimba cu caruciorul prin curte la dimineata? eu.... Stoisor, si mie imi face astmul pb la oboseala si dupa noaptea asta nu-ti zic cum sunt ca stii
Colac peste pupaza are si un ochisor rosu care curge... Virgo... compatimim impreuna, la fel, se freaca la ochi si isi baga tot ce prinde in gura si ochi. deja nu mai sterilizez nimic, roade cearsaf, paturi, maneci, hainele noastre, jucarii, imi ia din mana lingurita cu care ii dau siropele si face abdomene la greu. mi-e groaza cand o incepe sa umble, la cata energie are ...
mai am de citit din urma
Si pt toate florile care sarbatoresc azi!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by ceska777
Benji, cand il apuca se face rosu, ii curg lacrimile rauri, se inneaca, se face vinetiu aproape, bordo. Suspina, sughite de la lacrimi... e groaznic. Cand se termina parca am trecut prin nu stiu ce grozavie....
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aaici...
http://good-times.webshots.com/album/561719452hHOOpC?start=120
POZE F NOI AICI
http://community.webshots.com/album/562979681SvBupY
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ceska, asa cum descrii tu ca face Benji face si Pupi, ma termina, si pe urma adoarme pe mine, pe burtica, de epuizare, el care altfel nu doarme niciodata pe burtica. si in somn suspina sfasietor, ma termina... A avut pana acum luna asta 3 episoade, unul in masina cand veneam de la Bucuresti, nu va spun ce terminat era tati la volan cum il auzea ca face
Inimioara mea
AngeliquedeS spune:
LaLa, ce dulce e printesa ta! si cum sta ea in fundulet! ai fetita mare!!! Miky, am vazut-o si pe dulceata ta, e o scumpa!!!
Gratiela, la noi la botez s-a dansat in draci de la 14 pana la 12 noaptea!
Laura_I.... ai fost mortala!! Cum sa o plictisesti, mai, pe Thea? noi avem acum un joc nou, am citit ca pe bbi ii amuza cand stranutam si atunci mimez cate un hapciu foarte expresiv de mai multe ori la rand si lui nu-i mai ajuge gurita sa rada, mor dupa el.
Ellenuta, tare imi pare rau de ce-ai patit, bine ca ai scapat. uite de aia sunt eu mama cangur tot cu bb dupa mine!
Vad ca am monopolizat pagina. hai pa, plec sa carfuresc, vorba lui Doc. Dooooooooooooooooc....... Ginaaaaaaaaaa
Inimioara mea
virgo spune:
Ba fratilor , aflu si eu a treia zi dupa scripturi : voi stiti ca mie mi l-au scos pe Caz la numai 8 cm dilatatie !??? Acuma imi spune barbatu' , ca eu nu-mi mai amintesc . De aia au tras asa de mine !
Ochisorul e bine , m-am uitat azi dimineata . Nu s-a mai lipit , mai curge inca dar e deschis .
cynthia_ spune:
Frumoasa printesica... si dolofanica...
quote:
Originally posted by miki_baby
Fetelor, am pus si noi POZE la semnatura!
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
http://community.webshots.com/album/562295142teelCm?start=0
mamica de octavian- 31.12.2007
danonique spune:
Buna dimineata!Doreste cineva o cafea?
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert