Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:
Originally posted by remiclea

fetelor voi dati suculet de fructe la bebei? daca da, de la ce varsta ati inceput?

Un bebe care suge exclusiv san nu are nevoie de nimic pana la 6 luni. Daca papa formula se incepe mai devreme cu recom. medicului., dar nu cu citrice ca astea-s agresive pt sistemul lui digestiv care se maturizeaza abia la 6 luni

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by roli25

quote:
Originally posted by laura_dimitris

fetelor care dati gripe water la bebei... cam ce cantitate sa-i dau?
precizez ca eleni are 2 luni si jumatate si 5.500 gr. ..
alinuta mi-a spus de 2,5 ml - atat ii dadea ea anitei dar cred ca era mai mica .
pe prospect scrie o lingurita de 5 ml pentru copii de 1-6 luni..
deci la 2,5 luni si 5 kilejuma'... cat sa-i dau ????

Laura eu nu stiu cum e cu cei 5 ml de care spun ei pe prospecte ca are o lingurita, da eu am pus cu seringa de nurofen in lingurita si rezulta ca 1 lingurita are mai putin.
Eu ii dadeam 3 lingurite din alea de bebe care-s mai mici ca linguritele normale de inox cu Gripe/zi inainte de masa.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

multumesc mult!!!

chiar m-a bufnit rasul cand - foarte impacata cu situatia...- ereena a pus intrebarea ei a 4-a oara....
ma hotarasem sa o pun si eu pe a mea cu gripe water-ul a 3-a oara...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ereena

baiiii nu pot sa cred asa ceva...daca nu ma abtineam ii smulgeam uneia parul din cap, am niste draci de nu pot sa stau .sa va spun
ieri eu coboram cu caruciorul ,tata cu matei si la un moment dat a inceput sa urle de ziceai ca il taie, nu stiu ce avea. nu s-a oprit din plans vreo 5 min. cobor acum pana jos si ma intalnesc cu o tzatza de vecina"v-ati facut bine, ce avea matei ieri" zic "nu stiu, cred ca s-a speriat de tata ,ca are vocea fff groasa si pe mine nu ma mai vedea" sa vedeti raspuns pe ea"ahhhhh , pai o sa creasca un salbatic" ......mamaaaaaaaa, nu va inchipuiti ce a fost la gura mea, nesimitire totala dar am pastrat si putin bun simt totusi,dar ce ia-s mai fi zis
nah ,ca ma descarcai putin

Irina de Matei

POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE

vai de mine...!! cunosc genul asta de vecini ca am "beneficiat" si eu de niste specimene d'astea unde stateam inainte...
privind in urma, cred ca cel mai bine este sa-i pui la punct de fiecare data fara jena... eu nu am facut-o si-mi pare rau ca am plecat fara sa le fac si eu scandal mai mare....
acum am niste vecini minunati! ce sa mai zica saracii ca elenii a mea plange cateva ore pe zi... rectific: nu plange! URLA!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by remiclea

fetelor voi dati suculet de fructe la bebei? daca da, de la ce varsta ati inceput?

Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei

a mea este hranita cu formula dar oricum, pana la 4 luni nici nu ma gandesc la diversificare.
inca mai studiez subiectul....

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ceska777

Helou, helou,
ce bine ca a revenit MIRI!
Tot nu am inteles insa cum a ramas cu refluxul la Sacha. Inteleg ca nu mai ia gavistonul dar sigur nu mai revine "betesugul" dupa sedinta de la osteopat? Sau mergeti din cand in cand sa il mai vizitati? Spuneai ceva de refacerea esofagului ca dureaza????? Sa stim si noi ce facem...
Ieri dimineata la 1 h dupa "micul dejun" a vomat cred tot ce bause, in jet si sub o forma ciudata, putin gelatinoasa. A umplu tot, tricoul meu, pijamaua si babetica lui, tot. Ati patit si voi asa ceva? Cand mai saliveaza mult face mutrite ma gandesc ca o fi acid gastric ce vine sus???? Deja ma doare capul....
Altfel de joi seara nu stiu ce avem ca intre 20:00-21:00 e sedinta de urlat, indiferent ca e dupa baie sau fara baie noi urlam. Asa mai facea numai la cateva saptamani dar mai tarziu intre 22:00-23:00. UF! Doar facem miercuri 4 luni tre sa fi trecut colicii????!!!!
Cu kki stam la fel de nasol dupa semne ca isi revine la forma, culoare si consistenta dinainte de Pasti iar e mai apos, cumva spumos. Imi vine in gand ca poate are vreo legatura cu refluxul, sub forma aia mai gelatinoasa...... In rest am fi bine daca nu ar fi toate cele de mai sus. Iaca-am dat si raportul.....
Uneori cand vin vestile vin cu carul si nu mereu bune... masina tre sa intre in service, a venit cititul contorului la curent consumam in nestire dar nu stiu pe ce......dureri de cap.Imi trec cand rade Benji, ca i-am descoprit "calcaiul lui Ahile"-zona de maxima slabiciune la gadilat si pupacit cand rade in hohote, cascada. Data viitoare, deseara la baie, las camera sa mearga sa auziti triluri....
Ce s-a mai discutat pe aici? Si noi avem marsupiu il folosim in plimbari scurte si cand am fost la shopping prin mall.
Asa......mi-am adus aminte am vazut poze de la mini-intalnirea zuzelor din parc. Am vazut bine sau nu? Anita avea ham, semn ca sta in fundulet in caruciorul facut sport????? Am dreptate???? Bebeii si mamicile sa o tina tot asa, macar voi puteti socializa intre voi...
Pe mine ma doare capul, afara ploua, tre sa mergem la cumparaturi....

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aaici...
http://good-times.webshots.com/album/561719452hHOOpC?start=120
POZE F NOI AICI
http://community.webshots.com/album/562979681SvBupY

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

asa mi se intampla si mie cateodata... cand vine un necaz mai urmeaza alte 2-3 dupa...
dar consoleaza-te cu vorba: "dupa ploaie iese soarele..."

adevarul este ca si eu ma simt norocoasa ca ma pot intalni cu fetele !

anita sta cu spatarul caruciorului ridicat.
primul bebelus al odiseei s-a facut mare!
o urmeaza si ai nostrii treptat treptat!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Elenutza, multumim de aprecieri si de pontul cu sterilizatul. Era din pastic jucaria si am crezut ca rezista. O sa-I iau alta, ce sa fac…

Mitsu
, e scump foc Conrad, nu e de mirare ca-l mai deoache “babele”

Danonique, nu fi suparataa. Poate revine lapticul. Si daca nu se intimpla asta, oricum bebe a primit lapte de la mami 4 luni, ceea ce e foarte bine

Angi, super cadou! Vreau si eu! Dar ziua mea e numai in octombrie!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Danonique, Miri, in Romania e la fel de dezastru cu gradinitele. Ce sa mai vorbim de crese. Abia gasesti un loc, cu pile si interventii si daca te duci din timp, adica cu cel putin 6 luni inainte.
Iar cazuri cu oameni denaturati cu care nu poti sa-ti lasi copilul sint si mai noi. Saptamina asta au aratat la stiti un cuplu de romani din grecia care angajasera un alt cuplu, tot de romani, sa aiba grija de copii. Si nenorocita aia a aruncat unul dintre copii de la etaj….cumplit! bine ca a scapat copilul si s-a vindecat, dar va dati seama ce trauma!!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

n-am apucat sa citesc din urma, am vauzt doar pozele lui conrad!il moni pe baiatu frumos!!!!
am pus si noi poze noi aici http://84.232.150.23/gallery2/main.php?g2_itemId=1135&g2_page=9
acum ma culc putin, si deseara ma apuc de citit din urma, sunt prea franta acum caci de cateva zile suntem cu santier si-n casa si-n afara cu termoizolatie si zuravit..a.bia astept sa terminam
pupam mamicile si bebeii!!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

am uitat sa va spun .. bitzi a avut o criza de plans aseara de 2 ore .. de la 9.30 pana la 11.30 .. nu am reusit s-o calmez cu nimik .. poate o fi fost o repriza de colicii??

zuzici .. a mea e tare plangacioasa .. una doua plange sau mai bine spus maraie desi ma joc cu ea, o alint, o pup, o plimb etc etc .. sa ma ingrijorez?? mai are cineva bebe plangacios???

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

ellenutza, si noi ne inscriem in clubul bebeilor plangaciosi /colicicosi. din cauza colicilor l am si invatat numai in brate. asa ca dai si cara l toata ziua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Ellenuta, eu... In seara asta am trecut printr-o criza... Am zis ca nu e adevarat... A urlat cum nu cred ca as putea sa urlu nici eu... Cred ca era deokiat ca asa a facut si ieri dupa ce a plecat sora-mea (care a venit si azi) de la mine... Ea are ochii verzi si nu l-a vazut de mult si s-a tot mirat de el si de cutele de la picioruse...

Speaking of which, sa vedeti ce www.flickr.com/photos/21448537@N03/2423963620/in/set-72157603473968501/" target="_blank">"gogosari" ne-am luat... Hihihi! Cred ca's de fetitse. Va pup!

Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!

si calin a tipat ieri dupa baie cum niciodata nu a mai tipat. nu l am calmat cu nimic nimic. i am zis tatal nostru de nu stiu cate ori, l am dat cu agheazma. nici san nu vroia. nu vroia nimic. urla in continuu. l a tinut cam 10 minute. ma gandeam sa mergem la spital. niciodata nu l am vazut asa. apoi brusc s a calmat de tot. azi iar mi a facut o. in timp ce il schimbam iar a inceput. l a tinut vreo 5 minute. nu sunt colici ca nu se chircea. oare ce o fi?

Mergi la inceput