Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 12
anca.b spune:
Fetelor, am si eu o intrebare pt cele carora le-a reinceput menstruatia: voi ce folositi acum? tampoane externe sau ob-uri?
inanite de sarcina am folosit ob-uri, luna trecuta am terminat absorbantele care imi ramasesera de la lohii. acu' nu sint decisa ce sa cumpar...voi ce ziceti?
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
anca.b spune:
Asa am patit si eu ieri. am venit din parc pe la 4, la 4.30 a mincat 180 ml de formula dupa care ne-am jucat, a mai atipit un pic, si la 6 s-a apucat de urlat. nu stiam ce are, ca el nu e prea plingacios. nu l-am putu calma cu nimic. m-am gindit si sa-i caut de deochi, insa de la mine nu ii trece. voiam sa-l sun pe sotul, care are succes cu chestia asta. dupa o jumate de ora de urlete, cind imi venea deja sa ma impusc, m-am gindit sa-i bag tzitza in gura! si a supt 20 de min. dupa care a ras si 120 ml formula! era flamind nene. la nici 2 ore de cind mincase!
quote:
Originally posted by Anca.Dianaquote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Ellenuta, eu... In seara asta am trecut printr-o criza... Am zis ca nu e adevarat... A urlat cum nu cred ca as putea sa urlu nici eu... Cred ca era deokiat ca asa a facut si ieri dupa ce a plecat sora-mea (care a venit si azi) de la mine... Ea are ochii verzi si nu l-a vazut de mult si s-a tot mirat de el si de cutele de la picioruse...
Speaking of which, sa vedeti ce www.flickr.com/photos/21448537@N03/2423963620/in/set-72157603473968501/" target="_blank">"gogosari" ne-am luat... Hihihi! Cred ca's de fetitse. Va pup!
Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
si calin a tipat ieri dupa baie cum niciodata nu a mai tipat. nu l am calmat cu nimic nimic. i am zis tatal nostru de nu stiu cate ori, l am dat cu agheazma. nici san nu vroia. nu vroia nimic. urla in continuu. l a tinut cam 10 minute. ma gandeam sa mergem la spital. niciodata nu l am vazut asa. apoi brusc s a calmat de tot. azi iar mi a facut o. in timp ce il schimbam iar a inceput. l a tinut vreo 5 minute. nu sunt colici ca nu se chircea. oare ce o fi?
Anca D. cu bebe
Calin Alexandru (21.01.2008)
www.flickr.com/photos/ancadiana/" target="_blank">Poze
Rezumatul nasterii
www.youtube.com/watch?v=fexj6VN4N9A" target="_blank">Filmulet
cynthia_ spune:
Eu am inceput sa-i dau cateva lingurite de suculet de mar,ii place foarte tare, intentionez sa-i dau si cate un pic de suculet de morcov mai incolo, dar in privinta citricelor ma abtin...
Octi al meu vomita de la vigantol, am verificat, nu i-am dat cateva zile si doar a dat afara surplusul si cand am reluat a incepu sa vomita. A mai patit cineva????????
http://community.webshots.com/album/562295142teelCm?start=0
mamica de octavian- 31.12.2007
anca.b spune:
Cynthia, si al meu isi facea greata la inceput. si voma jumate din ce minca. vigantolul e uleios si nu le place daca le ramine in gurita. de cind i-l dau inainte de masa nu are nimic. ma rog, refluxul a ramas, insa nu mai varsa atit de mult si nici cu jet.
quote:
Originally posted by cynthia_
Eu am inceput sa-i dau cateva lingurite de suculet de mar,ii place foarte tare, intentionez sa-i dau si cate un pic de suculet de morcov mai incolo, dar in privinta citricelor ma abtin...
Octi al meu vomita de la vigantol, am verificat, nu i-am dat cateva zile si doar a dat afara surplusul si cand am reluat a incepu sa vomita. A mai patit cineva????????
http://community.webshots.com/album/562295142teelCm?start=0
mamica de octavian- 31.12.2007
anca.b spune:
Jelimoni, am vazut poze cu falcosul tau! Ce-l mai dragaleste toata lumea! Tare iubaret o sa mai fie cind va creste mare!!!
quote:
Originally posted by jelimoni
n-am apucat sa citesc din urma, am vauzt doar pozele lui conrad!il moni pe baiatu frumos!!!!
am pus si noi poze noi aici http://84.232.150.23/gallery2/main.php?g2_itemId=1135&g2_page=9
acum ma culc putin, si deseara ma apuc de citit din urma, sunt prea franta acum caci de cateva zile suntem cu santier si-n casa si-n afara cu termoizolatie si zuravit..a.bia astept sa terminam
pupam mamicile si bebeii!!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
miki_baby spune:
Ramona, incearca sa-l alaptezi cand este semiadormit.De exemplu eu cand o iau pe Saara de pe balcon, dupa ce a dormit vreo 3 ore, ii dau doar fasul jos, n-o dezbrac de tot ca sa nu se trezeasca si-i dau san. Suge cam 15 min. Iar in timpul zilei cand vad ca se freaca la ochi, semn ca-i e somn, ii pun suzeta in gura , o iau in brate adoarme, o las vreo 10-15 min apoi scot suzeta si-i dau san...functioneaza destul de bine! Incearca si asta! Te pup
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
stoisor spune:
quote:
Originally posted by anca.b
Stancutza, Laura, multumim frumos
Fetelor sa vedeti ce am patit. am pus biberoanele la sterilizat si m-am gindit eu, ca ar fi cazul sa pun si jucaria de gura pe care a primit-o stefan in sterilizator. ca isi tine toata ziua miinile in guritza si ma gindeam sa i-o dau sa se joace. nu va zic ce am scos de acolo...s-a topit toata si a iesit siliconul din ea. acu trebuie sa cumpar alta, dar cum o sterilizez? ca nu i-o pot da sa o bage in gura asa...sper ca biberoanele sint ok, nu am vazut sa fi ajuns ceva pe vreo tetina....
este solutie de sterilizat la rece....inca nu mi-am luat nici eu dar o sa iau tot pt div jucarii pt dentitie ce nu le pot baga in sterilizator
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati
stoisor spune:
quote:
Originally posted by Ereena
danonique, si tu brutus???????? haideti mai fetelor cu invizibilitatea asta ca faceam un film serial in 5000 de episoade de il bateam si pe tanar si nelinistit.
hai sa vezi ca eu pun intrebarea asta pentru a patra oara cred si inca mai astept raspuns. am nevoie de un ginecolog bun la care pot ajunge saptamana viitoare. daca nu ati citit in capitolele trecute ,au aparut niscaiva probleme la dumneaei cusatura .
saru'mana laura, dar ma gandesc ca 7 dimi sa ajung acolo e prea mult , inseamna sa plec cu matei pe la 5 . nu stiu daca reusesc
Irina de Matei
POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE
eu am tot citit problema ta dar daca vrei ... iti raspund.....HAI LA NOI LA SIBIU.....DR CHICEA E SUPER BUN DACA NU CEL MAI BUN
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati
virgo spune:
Fetelor , Caz are un inceput de infectie la ochisor , cred ca e de la jucariile pe care le baga deja in gura si frecatul la ochi . Ce sa-i dau in lipsa de unguent oftalmic ?
Si apropo de jucarii , voi cum le curatati/sterilizati ? Merge cu masina de aburi cumva ?
ramonab spune:
quote:
Originally posted by miki_baby
Ramona, incearca sa-l alaptezi cand este semiadormit.De exemplu eu cand o iau pe Saara de pe balcon, dupa ce a dormit vreo 3 ore, ii dau doar fasul jos, n-o dezbrac de tot ca sa nu se trezeasca si-i dau san. Suge cam 15 min. Iar in timpul zilei cand vad ca se freaca la ochi, semn ca-i e somn, ii pun suzeta in gura , o iau in brate adoarme, o las vreo 10-15 min apoi scot suzeta si-i dau san...functioneaza destul de bine! Incearca si asta! Te pup
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
Ms mult Miki, o sa incerc si asa.
Inca nu a facut azi figuri decat faza de dim cand pana la urma totusi a acceptat, dar sunt sigura ca nu scap azi fara un refuz categoric din partea lui
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://good-times.webshots.com/photo/2385969230102497651DvpATi