Mamici de Noiembrie - Decembrie (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Brie, ma bucur pentru tine, ca ti-ai vaut puiutul si totul e in regula.Se pare ca n-a vrut sa arate daca e fetita sau baietel, sau e prea devreme?

Ramo 6+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

loren, la 16 sapt fac TT, azi am facut bitestul si analizele pt Rh negativ.Mugurii organelor sexuale se vad, mi-a zis ea, dar nu era prea sigura si nu mi-a zis, in schimb pe echografia care mi-a dat-o acasa am citit acum la sex: fetita.Ce sunt IR-urile?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

oannna Bine ai venit! Sarcina fara probleme iti doresc!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Brie tensiunea pe artere..dreapta si stinga...deci fetita? Felicitari!

Bia
bebe mic 11+

Mergi la inceput

windwild eu spun ca exista risc doar daca esti alergica la aceste substante. Nu cred ca tb. da iti faci probleme, dimpotriva sunt mai eficiente luate injectabil.

11+

Mergi la inceput

oannna din pacate, stiu cum este cu maseaua de minte care nu are loc sa creasca. Din pacate trebuie operata. Si eu am amanat operatia, dar din fericire, durerile s-au oprit, chiar daca nu am facut operatia.
Din pacate, ca sa faci operatie trebuie sa faci anestezie. Tot medicul iti va spune ce sa faci. Stiu ca riscurile sunt mai mici la o sarcina mai avansata. Calmante nu ai voie sa iei in sarcina.

11+

Mergi la inceput

VonHelen of! Te inteleg atat de bine. Si eu am avut decolare de sac embrionar cu hematom, am infectie urinara (am facut tratam cu Amoxicilina dar fara rezultat. Toate gandurile negre iti vin in minte acum. Stai linistita si fa tratament cu ce iti va prescrie dr. in functie de antibiograma.

11+

Mergi la inceput

alra bune precizarile tale.
Dupa ce am terminat amoxicilina saptamana trecuta (pt. infectia urinara cu E-Coli) presupun ca mi-a aparut si o candida . Oricum, cred ca bacilul nu s-a sterilizat pt. ca nu am primit si niste ovule intravaginale pe care sa le administrez in paralel cu tabletele. Stiu ca E-Coli traieste si in vagin si transferul microbilor este foarte usor de facut.

Despre dublu si triplu test nu stiu nici eu ce sa fac. Am 33 de ani, sunt la prima sarcina, nu fumez, nu ceau alcool, nu am in familie persoane cu anomalii genetice.

11+

Mergi la inceput

maryb Multa, multa bafta azi !! sa dea DD sa vii cu vesti bune!

11+

Mergi la inceput

brie totul este bine! Felicitari! Nu iti mai pune atatea intrebari! Conteaza si o zecime de mm unde pune dr. cursorul si se modifica toate datele. Stai linistita.

11+

Mergi la inceput