Mamici de Noiembrie - Decembrie (18)
Raspunsuri - Pagina 13
monicabo spune:
diana21, ia legatura cu i_fotache, ea merge la dr-ita respectiva.
Multa bafta
Maryb, bafta la eco!
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze
mnarcisa spune:
Pupici pe toate burticile.
Biaz29 imi pare sincer rau pentru tine. Sa dea DD sa ai cat mai curand un bb nazdravan. 
Tinem pumnii fetelor care fac astazi vizite la medici. Asteptyam cat mai multe vesti bune.
Noi am mai crescut putim si am schimbat semnatura 

Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa
8+
"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."
diana21 spune:
Legat de AC, eu am luat la sarcina trecuta pana cu o luna inainte sa raman insarcinata. In octombrie le-am oprit si la inceputul lui decembrie eram deja gravi! Iar fetita mea este perfecta
!
Toriceli, despre cumparaturi...eu am inceput data trecuta sa iau lucrusoare de prin luna a saptea. Nu e vorba de superstitii, insa am fost foarte stresata, panicata si negativista toata sarcina, nu am avut curaj sa cumpar, desi eram zilnic in magazine. Nu stiu cum e mai bine. Si de data asta voi face la fel, o sa cumpar totul dupa luna a saptea pt. ca daca ai banii necesari, cumparaturile le poti face in cateva zile. La fel ca Dandusa, si eu am luat tone de chestii inutile prima data, daca vrei, fac si eu o listuta! In cazul meu si marsupiul a fost luat degaba pt. ca nascand in august, nu l-am putut folosi. In primele luni nu ai voie sa pui bebe mic in marsupiu, iar apoi venise iarna si ii inghetau piciorusele, atarnata asa, de gatul meu. In plus, nici nu poti imbraca copilul prea gros pt. ca si marsupiul ala e cu burete...in fine, mie nu mi-a fost de folos. Am zis ca de data asta o sa-mi fac un wrap, e mult mai practic si bebe sta mult mai confortabil in el.
Alta "greseala" pe care nu o s-o mai repet acum este patutul. Data trecuta am luat un Graco din plasa si nu mi-a placut, nu e cea mai buna solutie. In prima faza e ok, bebe sta sus, la nivelul al doilea, insa dupa cinci, sase luni trebuie sa-l muti jos, iar la modelele astea, jos inseamna la zece cm deasupra podelei. Acum o sa iau patut clasic de lemn.
A! Si caruciorul. Vreau sa imi iau unul de cea mai buna calitate, chiar daca e mult mai scump, pt. ca la fetita am schimbat trei carucioare in primul an. Initial am avut un "Primii pasi", apoi un Graco si apoi unul sport. Toate s-au rupt sau erau prost concepute si se lovea bebe de tevile alea de metal. Ma gandesc acum sa iau un trio Chicco, mai ales ca de data asta voi avea nevoie si de landou, avand in vedere ca prind cel putin 4 luni de frig.
Hainutele. Nu mai cumpar tone de hainute de nou-nascut pt. ca bebe creste foarte repede in prima luna si nu apuc sa i le dau. Asa am patit data trecuta. Acum vreau sa imi iau din prima multe hainute de 3 luni. Hainutele newborn ii vin maxim o luna, dupa care...te trezesti ca nu mai ai cu ce sa-l imbraci!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 10+
Dialoguri strumfesti
i_fotache spune:
Buna burticute dragalase,
Am citit foarte in fuga mesajele voastre, din pacate saptamana asta sunt mai mult pe drumuri...asa ca slabe sanse sa va si raspund. Oricum ma gandesc la toate si va tin pumnii la cele care mergeti la controale si echografii.
Despre noi, ce sa zic...suntem cat de cat ok...vineri mi-a fost cam rau...nu suportam sa vad mancare de nici o culoare...abia pe la 11 noaptea, pt ca-mi ghiortaiau matzele am papat 2 banane.
Sambata insa am fot ok...am papat ca sparta...(branzica, roshiute...dar cand a venit vb de carnite...bleah...iar imi venea sa bobocesc)
Ieri am fost si harnicutza, am gatit...dar m-am linitat la mancat supitza si o bucatica de peste cu cartofiori prajiti si mujdei..iar al meu sotz a papat si fripturica de pui...si iar am simtit stomacul in gat...Deci e calr, carnitza nu-mi prieste...
Cam atatica...va pupam dulce si sa aveti grija de voi greierasele mele dragi!
7+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/7-weeks-pregnant.html
anes spune:
alexutza_26 execrabila doctorita! 
Nu trebuie sa iti faci griji! Si eu cunosc femei care au ramas gravi. folosind anticonceptionalele si au copii normali. Nici nu intra in discutie sa faci chiuretaj! Dar cred ca deja stii asta.
11+
brie spune:
Buna fetelor,am venit de la echo.Dr la care am facut azi echo 3D, la Medlife, mi se pare f buna pe ceea ce face. Mi-a masurat tot ce se putea masura, numai inimioara nu am putut sa o aud pt ca mi-a zis ca nu imi pune Doopler-ul pt ca nu este bine pt bb.In rest mi-a zis ca este in parametrii normali, ca e o sarcina care decurge normal.
Pliul nucal are 1,5 mm, CRL 55 mm, BPD 18,8 mm (13s+0z)---asta nu stiu ce inseamna si de ce indica o sarcina mai mare putin, inimioara bate cu 155/min, mi-a masurat arterele uterine, colul si multe altele,dar vi le-am scris pe cele mai importante.
Si a mai facut o specificatie, "Craniu cu aspect de plexuri coroide".
Sper ca e totul ok, eu ajung luna viitoare la gineco al meu si nu am la cine sa merg sa-mi interpreteze masuratorile.O sa mai citesc pe net sau prin linkurile postate la inceputul capitolului.
Eu ieri am schimbat semnatura dupa calculul UM, dar azi mi-a zis ca dupa toate masuratorile, sarcina este de 12s + 5 z.
Si tot ieri am simtit pe bb cum misca!!!!!!!!
Va multumesc la toate celor care mi-ati facut galerie 

O asteptam si pe maryb tot azi sa vedem rezultatele.
12+
anes spune:
BraveGirl eu nu mananc mai nimic pt. ca nu am pofta de mancare Acum nici singurele salamuri care imi plac sa nu le mai mananc? Fir-ar sa fie, desi stiam ca salamurile crud uscate nu sunt recomandate, mi-am cumparat un salam de sibiu
.
Si maioneza.... vine Pastele , iar mama mea face o salata beuf dementiala, cu maioneza cu oua fierte, dar pune si doua oua crude. Vai de mine, nici asta nu mai pot manca? 
11+
i_fotache spune:
Draga mea Diana21, eu sunt burtica de care intrebai ref la dna dr Sgarbura.
Eu am fost la dumneaei la control acum aproape 2 sapt...cand eram in 5s si 6z dar nu-ti pot spune extrem de multe despre ea din parerea mea proprie. Asa...ce sa zic, mi-a placut si se pare ca e o tipa foarte echilibrata.
Ce mai stiu e ca e foarte exigenta cu gravidutele ei, adica nu vrea ingrasat mai mult decat e cazul, nu fumat in sarcina...In plus, nu e adepta medicamentelor in primele 12s, nici macar acid folic...Se pare ca e f buna, dar nu e genul mamos, care sa te mangaie pe crestet si sa-ti planga de mila cand te vaiti...deoarece considera ca gravida nu e un om bolnav ci unul perfect sanatos si caruia nu i se intampla decat ceva firesc...
Cam atat pot sa-ti spun.
Eu am programare la eco de 11s pe 19 mai,la cabinetul la care lucreaza (e pe la Timpuri Noi)...iar momentan sunt in asteptarea rez analizelor de la Medlife (abia pe 9-10 mai le obtin)...si sa vad atunci, sa ma duc sa le citeasca si sa-mi zica ce crede.
Daca te mai pot ajuta cu ceva, cu mare placere, dar sa ai rabdare, cum am spus un pic mai devreme sat asta am de alergat cu declaratii si alte nebunii,asa ca nu voi fi prea prezenta pe aici.
Pupici
7+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/7-weeks-pregnant.html
loren@ spune:
Cumparaturi pentru bb..nu iau mai nimik..hainele le am de la Bia..pina la 1 an, chiar daca e baiat am haine care merg purtate tot de la ea..inutilitati cumparate:marsupiu..caruciorul va fi de la Bia..luat de la Barza..durabil in timp si ok..si unul de vara de la Bia..chicco..ok si ala..patulul...gen tarc, l-am folosit la Bia pina la 8 luni, dupa care mindra nu a mai vrut decit cu noi/mine in pat! A fost ok cind am plecat pe undeva prin tara...l-am avut cu noi!
Brie felicitari pentru eco..ai facut si triplu test? Cit ai IR-urile? Sexul ti l-a zis?
Bia
bebe mic
11+
ginye55 spune:
Buna burtici! N-am mai intrat de mult si vad ca vestile proaste s-au acumulat.
Biaz imi pare rau pentru pierderea ta! Suntem alaturi de tine!
Maria K Miria
Brie felicitari pentru rezultate!

Maryb asteptam vestile bune!

Alexutza doctora aia e o catea idioata. Stai linistita ca bebeul tau e ok. Nu-ti mai face probleme. Si schimb-o, neaparat!
VonHelen ai grija mare de tine.
Eu am o stare generala foarte proasta. Greturile persista si ma simt deprimata. Parca nu ma pot bucura de sarcina. Nu stiu ce am. Aseara am inceput sa plang din senin, fara un motiv anume. Si am tinut-o asa vreo 2 ore. Nu stiu ce sa mai fac sa ias din starea asta. 
ginye
11+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
Bebe sapt9