Mamici de Noiembrie - Decembrie (18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Brie, uraaaaaa, bravo, bravo!!! Deci...avem prima fetita pe listuta???

Felicitari, sunt foarte fericita ca ai venit cu vesti atat de bune! Cat despre "aspect de plexuri coroide" e foarte bine ca se vad, toti avem asta, si eu ma ingrijorasem la prima eco cand mi-a scris Alma Georgescu pe foaie chestia asta, insa am aflat ca asa e normal!

BPD inseamna diametrul biparietal, adica distanta dintre tample, daca nu ma insel!

Maryb cred ca acum e la eco...de-abia astept sa vina si ea cu vesti la fel de bune!!!

I_fotache, multumesc pt. informatii! O sa merg si eu la ea joi, asa ca ma mai fac si cu un eco mai repede decat ar fi trebuit, si nu pot sa zic ca nu ma bucur din cauza asta! Am inteles ca e foarte stricta cu tigarile, foarte bine, sa speram ca nu o sa ma certe prea tare ca eu mai pufai cate una la cafeluta...Iar cu kg, cred ca e exact ce-mi trebuie mie pt. ca dr asta la care merg acum ma terorizeaza ca sunt prea slaba si sa mananc, sa mananc si iar sa mananc, numai asta imi spune!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 10+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Anes deci ti-a iesit iar e coli la urocultura dupa ce ai terminat tratamentul? Ce ti-a zis doctorul sa faci in continuare? Eu maine fac urocultura dupa tratament! Dar pentru candida cum procedezi?

Bia
bebe mic 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Alexutza , ma bucur ca informatiile ti-au fost de folos. Abia astept concluziile celor doi medici. Sa-i vad !

Anes , din reteta ai uitat cartofii . Oricum important este ca a tinut figura. Am inteles ca durerile astea de cap se datoreaz#259; tot schimbarilor hormonale. Multa sanatate !

Monicabo , multumesc pentru info. Imi sunt utile orice fel de informatii pe tema aceasta inclusiv cu referire la perioada la care s-a început achitionarea necesarului. Medicii neonatologi din Craiova sufer#259; de mutism acut si indolenta cronica ! Unde nu se mai pune ca au conceptii care vin de undeva din antichitate despre alaptat , contactul bebelului cu mama in primele momente dupa nastere….. Craiova nu are clinici private unde sa poti na#351;te.

Diana21 , ma bucur ca dai si note produselor ! Am prietene si colege care au nascut înaintea mea si au avut diverse suprprize neplacute de la produse *cu pretentii* .Optiunea ta este pentru carutz de la Chicco. S-a notat.

I_Fotache am avut aceeasi problema inca de la inceputul sarcinii , nu puteam tolera carnea sau mirosul de carne. Ca sa ma pot alimenta foloseam carne fiarta , pe cit posibil , iar intr-un final am renuntat de tot. Pina pe la inceputul saptaminii a 12 a. cind am putut consuma cu ceva mai multa lejeritate carne.

Brie , uite aici despre dimensiuni bebe . L-am furat de la fetele de sept. Oct. http://www.awog.it/crl.htm Felicitari pentru rezultatele bune !

Loren , am retinut marcile !

Ginye55 , fruntea sus ! Daca te incalzeste cu ceva sa sti ca toate starile pe care le-ai descris sunt *normale* in sarcina !

Sper sa nu mai fi uitat pe nimeni desi imi staruie in minte un eco de la care s-a venit cu rezultate super-bune. Sau e posibil sa imi joace privirea feste. Soo...sa nu dati cu parul....

Toriceli 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Toriceli, mai sunt si alte marci f bune la carucioare, insa na, au trecut patru ani si nu mai sunt pusa la punct. Pe vremea aia, Chicco era super ok...acum, nu stiu daca e depasit sau nu, o sa mai fac si eu cercetari! Oricum, prietenele mele care au avut chicco au zis ca nu au avut pb. de nici un fel...

Cat despre alaptat, si eu sunt pro!!! Cu fetita am cam esuat, nu am reusit sa o alaptez decat doua luni si tare imi pare rau...din luna in care am intarcat-o, a inceput sa-mi faca diarei repetate, enterocloite inexplicabile (pt. ca majoritatea analizelor ieseau bine)...doi ani am tras cu asta ca in final sa aflu ca are intoleranta la lactoza!!! Daca as fi alaptat-o, nu am fi avut pb. astea! La fel sunt pentru tinut copilul in brate cat mai mult pt. ca asta ii da securitatea afectiva de care are nevoie, ca orice pui, si mai incolo, incredere in el!!! Nu va luati dupa "babismele" care sustin ca un copil tinut in brate prea mult devine alintat sau mai stiu eu cum. Fetita mea are o super incredere in ea, este foarte, foarte curajoasa si independenta si am stat cu ea non-stop in brate cat a fost nevoie. Nu am lasat-o niciodata sa planga si, drept urmare, nu este un copil frustrat acum! daca va intereseaza mai multe, am o gramada de carti, unele in format electronic, pe care vi le recomand! E bine sa le cititi acum, cat aveti timp, ca dupa nastere nu o sa aveti cand. De-abia o sa apucati sa va uitati peste cartile de ingrijire a sugarului...

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 10+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Toriceli multumesc pentru incurajari.
.

ginye 11+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Bebe sapt9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Eu am alaptat-o 3 luni jumate pe Bia..dupa 3 luni a devenit puturoasa si a trebuit sa ma mulg cu pompa..pina s-a dus laptele cu totul...as vrea sa pot alapta 6 luni la bb 2, dar nu stiu daca voi avea lapte atita timp..macar 3 luni sa am! Cine stie?

Bia
bebe mic 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

diana, nu inteleg.
cum adica nu poti sa nasti la medlife daca nasti mai devreme de 37 de saptamani?
nu-si asuma responsabilitatea? sau ce?

carmen 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

am patit-o ca niciodata, aveam 7 fisiere in lucru (deschise), in care adunasem date din alte nush cate fisiere... si am muncit degeaba atatea ore.... ca nesimtitul asta de calculator mi-a inchis tot si nu mi-a salvat nimic... de fapt, mi-a recuperat doar un sfert dintr-un singur document, adica... egal cu zero....
si cica sa nu ma stresez, sa nu ma enervez....
imi vine sa urlu de ciuda, ca ma apuca miezul noptii la birou, in loc sa ies si eu cu copilul in parc....

loren@, de ce iti propui sa ai lapte doar 3 luni?! eu nu inteleg chestia asta... am alaptat pana la un an si doua luni, dar am dorit sa fac asta pt copil si usor n-a fost, m-am straduit mult, dar am reusit!

ia bagati-va putin nasul pe aici (in legatura cu alaptatul):
http://fr.youtube.com/watch?v=zrwfIcPB1u4&feature=related
http://pepsi-flaviaworld.blogspot.com/

nervoasaaaa 12+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

quote:
Originally posted by VonHelen

se pare ca organismul meu nu "accepta" prea usor sarcina; am facut micoza de sarcina (candidoza) asta e incercam sa o tratam , mi-e greatza toata ziua....si nu stiu cum o sa tratam infectia asta urinara in primul trimestru.am citit pe net ca o infectie urinara survenita in primultrimestru nu afecteaza numai sacul embrionar ci embrionul cu totul.
am o zi oribila!!!

nu te speria asa tare de inf urinara.. ca suntem multe care am avut si am tratat-o...
candida ... moi aussi
am facut si o conjunctivita
iar acum nu ma mai pot ridica din pat de greturi si ameteli

deci... dracul nu-i asa de negru
mergi la medic, iti va da antibiotic, baga lichide multe.....

daca copilu meu nu iese fata le omor pe toate babele care zic: d-aia tie asa rau, ca e fata"

Imi cer scuze publice pers care erau aseara pe colentina la intaraea in buc...am oprit masina in drum, am blocat 2 trolee si muuuulte masini..... ca era timpul de o

amu ma arunc oleaca la somn
si mai citesc mai pe seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Buna fetelor
De joi nu am reusit sa va mai scriu nimic pt ca la servici a fost super multa treaba apoi am fost plecata in weekend.

Imi pare foarte rau pentru fetele care au pierdut sarcina, Maria_k, Miria si Biaz29 si sper ca in 2-3 luni sa ne dati veti bune cu burtici noi.

Bun venit fetelor noi, sa aveti sarcini fara probleme. Scuze ca nu va nominalizez dar nu mai stiu pe la ce pagini am citit numele voastre.

Brie FELICITARI!!!!!

Am vazut ca se discuta de cumparaturi pt bebe. Fetele care au experienta, vreau si eu o lista cu ce considerati voi necesar. Poate un PM sau chiar pe forum. Eu sunt la prima sarcina si habar n-am ce ma asteapta.

Maryb, asteptam vesti de la ecograf.

Carmen, ce mai fac bb-ii tai? Nu ai mai scris nimic despre ei. Esti bine? Ei sunt bine?
Ramo, joi parca am citit ca erai racita. Cum te mai simti?

Mihaela 10+

Mergi la inceput