Mamici de Noiembrie - Decembrie (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Burtici, nu am apucat sa intru deloc in weekend pt. ca a fost frumos afara si am tot iesit cu Strumfita la aer si la joaca. Sunt franta, nu am apucat sa citesc nimic, nimic, am vazut ca ait scris 9 pagini, deci o sa am de lucru la noapte ! Am vrut doar sa va pup! Revin dupa ce culc copilul si reusesc sa recuperez paginile pierdute!

Azi schimb semnatura! Uraaaa! Avem zece implinite, a trecut un sfert din sarcina!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 9+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Fetelor , va spun noapte buna ! De maine incepe tambalaul. Scarbici , munca multa , fetze acre etc.

Diana21 "congratuleishin" pentru "ceingiul" semnaturii ! Tot innainte !

Toriceli 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Diana- felicitari! Maine-poimaine ajungi la 40.
Mie mi-e somn de pic pt ca azi-noapte n-am prea dormit. Va urez noapte buna si o saptamana usoara!

==========
Corina 7+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns windwild spune:

salutare,
sper ca sunteti ok. eu azi m-am enervat la culme. nu pot lua elevit. mi se face extrem de rau. medicul mi-a scris o alta reteta cu injectabile B6, B1 si glucoza. le-am cumparat si bine ca am citit prospectul. NERECOMANDATE IN SARCINA, risc de soc anafilactic, etc. sunt atat de furioasa. Maine dimineata ma prezint la cabinet si ii bag sub nas prospectele. Oare voi ce parere aveti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Buna searara burtici. Am ajuns si eu de ceva vreme acasa, am reusit s atrag siun pui de somnsi sa manc si eu ceva. Acum sunt in forma ci parca as incerca sa fac cate ceva prin casa. Totusi imaite am sa citesc sa vad ce aiti mai scris voi pe aici ca vad ca ati avut spor.

Noapte buma si somnic dulce.

Narcis George bobocel de cl I si
Narcisa 7+

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns windwild spune:

va doresc somnic usor. vad ca numai eu am mai ramas si merg sa dorm sa am putere maine.
sa imi tineti pumnii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oannna spune:

Sevus burtici!
Mai este cineva din Cluj printre noi?
Am o problema foarte mare...poate ma puteti ajuta. Acum vreo 2 ani au inceput sa imi creasca maselele de minte. Nasol, ca dupa radiografie, mi s-a spus ca vor trebui operate deoarece nu au loc sa iasa...De atunci, periodic m-am tot chinuit cu umflat de falci si dureri ce coborau pana in gat (de parca as fi avut amigdalita). Cum sarcina mea nu a fost planificata si mai degraba un accident nu mi-am rezolvat problema si de vreo 4 zile ma tot chinui. Sunt umflata pe partea stanga si ma doare de abia pot manca. Inainte de sarcina, rezolvam rapid problema cu Ketonal forte - luam cateva zile si era ok. Acum banuiesc ca nici nu poate fi vorba de antiinflamatoare asa puternice. Stiti sa ma sfatuiti ceva inafara de a merge la dr care ma va trimite la stomatolog? Nu de alta, dar stiu ce mi se va spune la stoma: nu putem face nimic, trebuie operat...Va cer sfatul in sensul in care m-ar interesa sa stiu daca exista ceva medicamente care sa diminueze inflamatia (ea provoaca de fapt si durerea).
Multumesc anticipat.
In rest, eu si suntem bine, noi nu am avut greturi pana acum, dar suntem foarte foarte mofturosi cu mancarea. Nimic nu ne mai place. Poate si din cauza ca ne-am ingrasat la 12 saptamani 7 kg!!!!
Mergem la o clinica particulara in Cluj, clinica dr. Nanu, se poarta lumea frumos cu noi, ni s-au facut analizele si au fost bune, nici vorba de TT sau amniocenteza ca la 24 de ani ai mei nu prea isi fac nici o problema si asteptam cu nerabdare sa aflam ce avem in burtica sa ne putem apuca de shopping:)
Cred ca foarte curand voi fi constant alaturi de voi pentru ca la scarbici stresul devine insuportabil si probabil voi solicita concediu. Mai vedem!
Va pup, sa fiti sanatoase si voi si bebe si la reauzire!

Oannna12+

P.S. Oare cand imi poate stabili sexul bebeului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Alexuta mai bag si eu un ochi pe-aici pe la voi din cand in cand si vreau sa-ti spun ca am in grupa un baietel a carui mama a luat AC pana in a patra luna de sarcina cand a miscat bebele.Pana atunci cm normal produs de AC,nici nu i-a trecut prin cap ,pana nu l-a simtit si baiatul e sanatos tun,nu are nici o problema de sanatate asa ca bucura-te de samburelul tau si schimba urgent medicul.

poate luna asta da!

un moment de iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oannna spune:

Alexutza,
si eu am luat AC timp de 10 ani fara pauza din cauza faptului ca la 14 ani am fost operata de chist ovarian hemoragic, cu extirpare partiala de ovar stang. Pentru ca eram predispusa la chisturi, mi s-a prescris Rigevidon sa nu mai patesc ce am patit (daca mai intarziau 15-30 minute sa ma deschida, ma termina hemoragia). Ovarul mi s-a refacut fiziologic, nu stiu daca si morfologic. Cert e ca am renuntat la AC in octombrie 2007 si in februarie 2008 un accident intamplat intr-o perioada care ar fi trebuit sa fie "safe" s-a lasat cu burtica. Eu sunt bine, bebe e bine (Doamne ajuta!). Renuntasem la pilule in ideea ca aveam de gand sa facem ceva cu ochishori, dar peste vreun an doi si si mie mi se spusese ca trebuie sa fie o pauza lunga intre momentul renuntarii la AC si cel al "creatiei". Mai mult, mi s-a spus ca nici n-avem nevoie de protectie, ca sigur nu raman. Avioane!!! am ramas la 2 zile dupa ciclu ca doar protectia se mai si rupe...
Va fi totul ok pentru voi, sunt sigura de asta.
Pupici!
Oannna12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Buna dimineatza!
Eu nu stiu cand voi veni si cu vesti bune!?
se pare ca organismul meu nu "accepta" prea usor sarcina; am facut micoza de sarcina (candidoza) asta e incercam sa o tratam , dar azi dimineatza am dat proba pt sumar de urina si urocultura si aveam urina extrem de tulbure. m-am speriat si m-am apucat de plans , nu stiu de ce parca mi se intampla mie toate relele...
ieri am avut dureri de burta, nu am iesit din casa de cateva zile, stau la orizontala poate se rezolva problema cu zona aceea de decolare care s-a vazut la eco.
mi-e greatza toata ziua....si nu stiu cum o sa tratam infectia asta urinara in primul trimestru.am citit pe net ca o infectie urinara survenita in primultrimestru nu afecteaza numai sacul embrionar ci embrionul cu totul.
am o zi oribila!!!

7+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput