Mamici de Noiembrie - Decembrie (18)
Raspunsuri - Pagina 11
loren@ spune:
Neata..Von Halen nu te stresa aiurea..si eu am avut infectie urinara si la Bia in I trim. si acum...Si nu a avut nimik Bianca..am tratat cu antibiotice..augmentin si bb perfect sanatos, deci stai linitita ca nu se intimpla nimik daca ai infectie urinara acum..o tratezi si gata!
Mav..o sa fac triplu test...la Bia nu l-am facut ca faceam injectii cu pregnyl si era irelevant, dar acum mi-a zis doctorul sa il fac..in caz ca iese prost..Doamne fereste, as face fara dubii amniocenteza..si nasa Biei a facut si alte cunostinte si nu au avut nimik...as prefera sa ma supun risucului care exista la amniocenteza, decit sa fac un bb cu probleme...!
Eu ma simt mai bine...vad ca m-au lasat si greturile cit de cit si sper ca am scapat...Maine fac analiza secretie si pap si repet urocultura, ca abia acum am reusit sa ma programez la CMU..Succes tuturor care merg la eco sapt. asta! Pupici!
Bia
bebe mic
11+
diana21 spune:
Neata, Burtici!
Von Holen, nu te stresa prea tare, astea sunt problemute, nu probleme, fii optimisita ca se vor rezolva toate! Gandeste pozitiv, te rog! Deocamdata totul e bine, nu-i asa? Pupici multi de la mine si te rog inca o data, linisteste-te!
Maryb, ma gandesc la tine si de-abia astept sa vii cu vesti bune! Hai ca fac galerie
, atat pt. tine, cat si pt. toate fetele care mai merg la eco sau la control. 

_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 10+
Dialoguri strumfesti
toriceli spune:
Buna dimineatya burtici ! Se pare ca saptamina asta a debutat cam prost pentru multe dintre noi.
Azi mi-am ridicat buletinul de analize - dozari TSH - pe care trebuie sa le repet din 2 in doua luni si fara a fi o mare surpriza , TSH este sub limita . Limitele date pe buletin sunt 0,4 - 4 iar nivelul meu este de 0,28 eci sub limita minima.
Joi vreau sa le repet la un alt laborator iar simbata oricum eram programta la endocrinologie.
Mai aveti vreuna probleme endocrinologice ?? Cum le tratati pe sarcina ???
Toriceli
13+
VonHelen spune:
deci mai sunt cazuri cu inf urinare in primul trim...poate nu e asa de grav....am sa vad ce-mi spune dr.
Toriceli imi pare rau ca ai probleme cu valoarea TSH-ului. din cate stiu eu valoarea TSH-ului este influentata de catre HCG. acesta din urma fiind crescut in sarcina duce la scaderea valorii TSH. nu poti face tratament pe parcursul sarcinii pentru ca medicamentul respectiv afecteaza dezvoltarea normala a fatului.trebuie doar sa fie supravegheate valorile sa nu scada prea mult; este necesara eventual o colaborare intre medicul care iti urmareste sarcina si endocrinolog.
dar sa speram ca nu va mai scadea valoarea si ca va reveni in parametrii normali.
pupici !
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
diana21 spune:
Toriceli, nu stiu ce sa-ti spun pt. ca nu ma pricep deloc la asta! Imi pare rau ca esti trista...insa bine faci ca repeti analiza! Eu am patit-o de mai multe ori cu analize gresite, cea mai mare discrepanta a fost la hemoleucograma facuta fetitei mele. In prima zi i-au iesit leucocitele 4 mii si m-am speriat atat de rau, incat a doau zi i-am repetat hemograma, tot la Medlife. Surpriza, de data asta erau 8 mii si ceva, si in plus si alte valori modifcate destul de mult. De la o zi la alta...Deci, repeta analiza si vezi ce zice doctorul dupa aceea! Pupici multi de la mine!!!
Te-as invita la o portie de clatite cu pui si ciuperci (imi ploua-n gura de doua zile
) la "La Mama" sa te mai inveseselesc...da' tu stai departe...Da' uite, cand ajung prin Craiova, te invit la "Carul din stele", ce zici? Au acolo o prajituraaaaa....
_
si
cu Bebedoi 10+
Dialoguri strumfesti
Olivia26 spune:
Neata burtici!!!
Am intrat sa fac galerie pentru Maryb si Brie. Sa veniti cu vesti super buneeee!!!!

Brie 

Maryb 

Acum fug sa recuperez din urma.
Va urez o saptamana excelenta!
Olivia
11+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">

maryb spune:
neata gagici !!!
multumesc mult diana21 si olivia26 pentru galerie, chiar aveam nevoie de niste incurajari. 
bravegirl, ma bucur ca ai primit vesti bune de la control. Vineri asteptam vesti bune si de la eco. 
alexutza_26, nu pot sa cred peste ce dr ai dat....nesimtita....nu-ti face probleme, asa cum au spus si fetele si toriceli ti-a dat multe link-uri, nu cred ca este vreo problema ca ai ramas la 2 luni dupa ce ai intrerupt AC. Calmeaza-te si bucura-te de sarcina.
toriceli, imi pare rau ca ti-a iesit TSH sub limita, repeta analiza si poate o sa iasa ok de data asta. 
brie....mai ai asa de putin si intri la eco...trebuie sa-ti fac si eu putina galerie.....

hai brie cu vesti bune 

fetelor, va pup pe toate si va doresc o zi minunata.
maryb
12+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
diana21 spune:
Brie, iarta-maaaaa, neuronu' asta, saracu'...

_
si
cu Bebedoi 10+
Dialoguri strumfesti
Ramo2007 spune:
'neata fetelor,
Toriceli, trebuie sa mergi la endocrinolog si in acelasi timp sa discuti si cu medicul ginecolog.Sigur vor gasi solutii pentru ca sarcina sa decurga ok.
Fetelor, eu de astazi am decis sa iau utrogestanul pe gura, pt. ca de ieri au aparut si niste scurgeri galbui si nu e prea placuta senzatia atunci cand se elimina si progesteronul.
Bafta fetelor care merg astazi sa vada bebeii

, va asteptam cu vesti bune.
Eu parca asa merge astazi sa fac un HCG si sa-l repet si miercuri inainte sa merg la dr.Asta pentru a vedea ca el creste ok, chiar daca la eco apare un pic mai mic.
Va doresc o saptamna placuta, plina numai de vesti bune!
Ramo
6+
Puiutul meu scump
oceanborn spune:
'Neata tuturor!
ati scris foarte mult de cand nu am mai intrat asa ca de vreo 2 ore citesc din urma.
Le urez bun venit si sarcina usoara noilor gravidute
Alexutza- si eu am luat contraceptive(mercilon)vreo 3 ani, la un control de rutina in Romania ginecoloaga mi-a zis ca ar fi bine sa fac o pauza de vreo 3 luni inainte sa raman insarcinata pentru ca ciclul menstrual sa se regleze, dar nu e batut in cuie(asa a zis ea), asa am si facut in noiembrie am incetat sa le mai iau, ne-am protejat 3 luni, si buum!!!dupa 3 luni chiar am ramas insarcinata.Aici cand am fost la control i-am zis medicului de pastilele luate de momentul in care le-am oprit, mi-a zis ca nu e nici o pb...unii ginecologi recomanda pauza altii nu...deci stai linistita, si eu cunosc persoane care au facut copii sanatosi si frumosi chiar dupa oprirea anticonceptionalelor.
Oannna in legatura cu maselele de minte, si eu am tras, de fapt cu una dintre ele, cred ca vreo 3 ani mi-a tot crescut, neavand extractii,nu prea avea loc sa creasca dar pana la urma si-a facut
...nu stiu ce ai putea sa iei, indicat e sa vb cu un stomatolog, cred.
Mi-am schimbat si eu semnatura
iupiii!!
O zi buna tuturor, vesti bune de al control, si greturi cat mai putine!!!
8+