Gasca de Constanta (98)
Raspunsuri - Pagina 4
AngeliquedeS spune:
Neata, sunt fff pe fuga pt ca am o gramada de treaba de facut pe care tb sa o termin in 2 ore cat e bebe in parc cu bunicul, astept musafiri, vine tatal meu dupa uin an de cand nu l-am mai vazut.
am nevoie de ajutor - dati-mi si mie datele de contact ale unui proctolog - bun - din Cta, socrul meu are marei probleme.
Dana, imi pare rau ca nu te-am mai prins, ai putea sa imi trimiti pozele pe mail?? Ooooops, acum vad ca fost ziua ta
Va pupic dulce pe toate!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
Dodo-pui spune:
Hristos a inviat!
Danala multi ani!sa fii sanatoasa.
Noi am avut pc cu"buba" ,dar sa speram caci acum totul o sa fie ok.
intregul fara exceptie.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Buna dimineata Constanta,
poftiti la cafa si o gustarica .
Un 1 Mai cat mai frumos,petreceri frumoase!
intregul .
Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Dumnezeu imposibilul!
Ontica Camelia spune:
'Neata!
Noi ieri am fost la un gratar la socrii, dar am stat tot in casa din motive de cativa stropi, dar inainte sa plecam tot am stat la aer in curte.
Poate azi va fi frumos decat ieri! O zi buna!
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Dodo-pui spune:
Eheee,
ce liniste pe aici..
Toata lumea inumara banii...
Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Dumnezeu imposibilul!
Ontica Camelia spune:
Salut!
Noi tocmai am terminat...de numarat banii.
Am avut un we plin, ieri am avut la 12 o petrecere de copii, iar de la 14,30 o inmormantare.
Cand am plecat la cea de-a doua, Alex m-a intrebat:
"- Mami cand va intoarceti de la petrecere?
eu - ce petrecere mami?
ea - de la inmormantare
eu - mami, dar inmormantarile nu sunt prilej de petrecere, de bucurie, acolo lumea este trista. Dupa catva timp de gandire imi spune
- si eu sunt trista".
Sa va mai spun ca sambata a plans ca vrea sa vina cu noi la mort?
Dar, viata merge inainte!
Haideti la sau ceai si, dupa cate vad azi va fi frumos afara, sa prindem putina plimbare , functie de timpul fiecaruia.
O saptamana usoara!
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Madamsadamy spune:
LA MULTI ANI!!!!! barbatilor notri, azi este ziua barbatului.
Multe din cunostintele mele sunt impotriva acestei zile, cica ei au zi in fiecare zi. Poate, zic eu, depinde de la barbat la barbat, dar eu mai zic ca merita si una declarata. Voi ce spuneti?
Bine ca s-au terminat zilele de mare sarbatoare ca ma c-am saturasem. De Paste am serbat cateva zile, la noi , a doua zi la nasi apoi mese la prieteni...a venit 1 mai in we zile multe libere, asa ca 1&2 mai padure, super padure. Sotul Taniei ne-a dus in padure la Casian unde ne-a placut super super asha ca am programat si duminica 11 Mai tot Casian. Au acolo o manastire, o pestera si un izvor. E tentant nu?
O sa pun azi poze de peste tot, nu de alta dar am serios ceva de munca.
Sper ca s-a distrat bine toata lumea, va poop si numai bine.
Cornelia spune:
Pupici fetelor!
Am reusit sa pun si eu cateva poze recente cu noi, in caz ca ne-ati uitat : http://picasaweb.google.ro/cornelianis
Ieri Stefanu meu a facut trei ani si NU IMI VINE SA CRED! Eu il vad tot bebe.
Saptamana trecut aam reusit sa mergem cateva zile in delta. A fost ok, dar numai odihnita nu sunt.
Va pup!
Cornelia
Ontica Camelia spune:
mii de scuze pentru sarbatoritii zilelor trecute:
Natalia (LeeAnn) si Stefan(cornelia), le uram multa sanatate, bucurii, sa creasca mari si fumosi.
Cornelia sunteti frumosi foc, initial, nu te recunoscusem cu aceasta frizura. Multa sananate si odihna, daca te lasa copii.
tot noi
dadi_t spune:
LA MULTI ANI STEFAN! Sa cresti mare,sanatos , norocos is sa rupi inima fetelor!
Cornelia, miam-miam, ce torturi ati avut de Paste......Intr-adevar a crescut mare -mare stefan...cand ma gandesc ce micut era in carucior de ziua Mariucai acum 3 ani.....
Hai Dana cu poze!!! Salveaza onoarea familiilor......
Cristina...la Proctoline gasesti si medic doar pt. control...cred...
Pe mine ma asteapta o luna grea de tot la serviciu...imi cer scuze daca nu ne mai ,,vedem,,, un timp....
O saptamana buna tuturor!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!