Gasca de Constanta (98)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna!
La multi ani Francy (Lumy)! Iti dorim multa sanatate, bucurii si copilarie fericita.

O zi buna!

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de luna asta.

Fetele am si eu o mare rugaminte la voi. Care stie sa imi spuna si mie cateva vorbe din auzite sau din experienta despre gradinita nr. 11 care e situata pe M. Viteazu linga statia lui 40 si nu stiu cat 2, 3(nu folosesc RATC-ul asa ca am uitat). Ieri mi-am inscris fetita acolo, se pare ca am prins ultimul loc. Am vorbit cu Iolanda Iosif acolo o super de treaba fata. Gradi este situata la etaj. Am inteles ca sunt 3 gradi in aceeasi cladire. La intrare scrie ca e gradinita Praslea. In grupa Iolandei am vazut si o fetita Daria care mi se pare cunoscuta si nu stiu de unde sa o iau. Cred ca mamica ei frecventeaza forumul nostru, sau i-am retinut figura din parc de la pitici? Sunt tare aiurita.
Inca o data va rog daca stiti ceva despre gradi. nr. 11 spuneti-mi si mie. Va multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Salut!
Aura nu-ti pot da referine fiindca nu stiu pe nimeni care sa fi mers acolo, dar te felicit ca vei avea "gradinarita" din toamna. Mie imi pare cunoscuta loctia din cate ai povestit, parca am mai citit pe aici. La "Gradinite Constantene" nu ai gasit nimic, aici s-a mai dezbatut despre conditiile din diferite gradinite?

o zi buna!

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Salut!
Gabi, cand ai timp, te rog sa actulizezi listutza, Ina nu mai este , ci mamica de bb Gabriel.
Dar avem alte Mav, Ege, Fiquelle.
Sarcini usoare la si auzim numai de bine!

tot noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Cami ,eu mi-s racita cu febra...si prin urmare toate lucrurile le fac in reluare.Gata am actualizat.

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Ege, cu burtica? Felicitari si sarcina usoara!

Mada, tu ce mai faci? Ca nu ai mai dat nici un semn de ceva timp (sau nu am citit eu ).

Gabi, multa sanatate!

Multumim pt. urari. La multi ani Natalia si Francy!

Eu sunt prin zona, dar mai rarut cu scrisul. M-am urnit pentru doua randuri, poate-poate mai scriu si cele "disparute" de ceva timp .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

quote:
Originally posted by Cornelia

Eu sunt prin zona, dar mai rarut cu scrisul. M-am urnit pentru doua randuri, poate-poate mai scriu si cele "disparute" de ceva timp .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Nu sunt disparute majoritatea scriu la Odiseea sarcinii...

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Gabi multa sanatate! Merci pentru actualizare.
Cornelia din pacate pe aici nu prea mai scrie nimeni sau scrie rar din lipsa de timp, deci, termini repede de citit.

tot noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Iaca-asa!!!! Chiar daca-s super ocupata....nu vreau sa moara subiectul.....ma leaga amintiri frumoase de subiect si fetele de aici(chiar si cele noi)...ca asa sunt eu, o senti-sensibiloasa(wow ce cuvant am inventat!).
Pupici si ganduri bune si celor care nu mai intra....dar sigur ne citesc. Daca si cand avem timp, inca ne mai putem ajuta unele pe altele cu sfaturi(de cele mai multe ori chiar folositoare) si nu numai(sfaturi)...se vede ca-s obosita, nu? nu-s asa coerenta....dar nu scapati de mine, nici azi ...si nici pe ...viitor!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Buna seara!
sa va spun ultima discutie mama-fiica:
"- mama tu cand mai faci un bb baiat?
- de ce?
-vreau sa fim trei fratiori.
-si daca nu iese baiat si, va fi fetita?
-ei da..."

tot noi

Mergi la inceput