praline belgiene (25)
Raspunsuri - Pagina 4
ardeiash spune:
fi-miu veni asar' cu un plic la mine si mi l-a dat zicandu-mi cu glasciorul lui de clopotel:
e pentru tine!
ooaa.. nu mi-a mai adus niciodata corespondenta.. nu a ferfenitit plicul.. nu era interesat ce contine.. fin baiat mai am..
cand colo: surpriza de sufletzel: miri nu stiu cum sa-ti multamesc: mamik fericita de 2 copii.. iti faci timp cu manutzele tale sa construiesti ceva pentru noi... am pus felicitarea la loc de cinste.. si ma uit la ea cu drag... saru/mana... va doresc si voua toate cele bune ...
daca sunteti "fani" parintele patriciu.. gasiti pe prima pagina rombel un interviu cu el in care explica ce inseamana ( de fapt )saptamana mare a pastelui..
pentru mamici: maine la orele 18, la biserica, se trece pe sub masa cu copilasii.. sau mai bine zis pe sub epitaf.., dupa traditia ortodoxa..
s-auzim numai de bine! si
anamana123 spune:
miri, calcasi prea tare acceleratia!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
am editat, ca scriu din doi in trei!
miri_mik spune:
ana, eroare... fu ambreiaju'... place prea tare sa amestec in benzina:(
nah, una peste alta m-am dus la urgenta:( mi-au pus bandaj. daca nu seface bine, desi nu e nik rupt, marti risc o cizma de ghips. deci nina... uite ca poate voi fi fortat acasa:((
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
ardeiash spune:
oa.. acum vad ce problems ai miri. iti tin pumnii sa te refaci repede si sa nu fie nevoie de gips. of ..
Mihaela1171 spune:
Buna seara fetelor!
Eu cum ma stiti, tot pe drumuri. Numai ca saptama asta chiar ca mi-a pus capac: luni-miercuri UK, azi DE si maine NL. Dar numa numa ce vine saptamana viitoare si ne ducem la bai - singurul gand ce ma mai tine in viata.....
deci...
Mai intai La Multi Ani !!! lui Andrei de Nora si lui George de Mady. Sa fie sanatosi, fericiti si sa va traisca !
Anamana ma bucur ca sunteti mai bine si spor la .....plimbari
Scumpi drum bun in RO, sa te distrezi, sa te rasfeti si sa te gandesti si la noi. Paste Fericit si tie!
Oana inca o data bafta la noul loc de munca si felicitari! Eu am urmatoarea deplasare pe 5 Mai din Zaventem, poate ne vedem
Miri imi pare tare rau de glezna ta, si tocmai acum cand erai prinsa cu atatea...iti doresc sa te refaci repede!
Alra bafta cu ecografiile
Danyelana succes sa-ti recuperezi cat mai reped noua masina
Ardeiash mercic de intrebare, da, tot pe drumuri sunt
Nina multa bafta la franceza !!!
Fetelor pe cat de obosita sunt eu pe atat de efervescent este sotul meu: a inceput pregatirile de Paste! Astazi (si)a facut ouale (suparare mare ca nu i-au iesit, caci le-a facut cu foi de ceapa si sfecla), tot acum fierbe miel pentru ciorba (cu leustean!), si mai vrea sa faca: drob, friptura, stufat si....cozonac! Asadar si prin urmare.....ma duc in lumeeeeeee. Alra scuze....daca ti-e pofta spune-mi
Acum va las, pupici si Noapte Buna!
morgane spune:
Activitate pe aici nu gluma. Bravo !
Miri, cum de ti-ai aranjat glezna, ca nu am fost pe faza. Succes la scoli inalte de flamanda si de conducere !!!
Oana, succes la noul loc de munca. Si noi ne preunmblam des prin Zaventem. Unde te gasim?
Miha, sotul tau e icoana-ntr-un altar sa-l pui, la inchinat. Da' curatenie de Paste a facut? Vad ca si programul tau se apropie de a unui sef de stat.
Scumpilica, drum bun in tara si sa faci burtica rotunda cu bunatati de Pasti.
Carmita, ce ai facut la examen? Spune-ne, nu ne fierbe.
Fete, eu am fost 4 zile la Lisabona: oameni prietenosi si calzi, prsarati abundent de romani (+ tigani), arhitectura futurista (pe placul meu, ca nu intelegi unde incepe cladirea si unde se termina sau daca e finisata), fauna, flora, ingrediente alese in bucatarie, insa lipsite de finete. Mama, daca avea Belgia pestii lor, ce de ii mai pregateau. Da' au un lichior de cirese sau visine (sora cu visinata mamei) de te lingi pe bot = Ginja. In fiecare zi mergeam la bodega sa-mi iau portia. Jan zice ca parca-s mai bine dispusa daca am una la bord. In wkend voi pune niste fot's pe site-ul nostru.
Va pupizez pe toate si sper sa scap fara slapi la fund, pt absenta,
ardeiash spune:
hei.. cine se mai lauda ca tine miha!! al meu abia stie sa faca oua prajite si ce n-as da sa ma ajute si pe mine!!! ma ma mama.. nu te mai plange. e omul gospodar.. prea gospodar.. dar decat sa-i place altceva... si stii tu la ce ma gandesc.. .
incerc si eu azi sa vopsesc oua desi nu-mi place.. n uprea-mi ies mare scofala.. da asta e.. asa le vom manca..
ia ziceti: ce faceti de paste?
ati vazut? vine nico de paste la st catherine
oanademunck spune:
Vreau si eu sa ma pregatesc de Paste, da n-am timp.....apoi noi suntem micsi:) soatza catolic( l-am sarbatorit acu o luna), cainele carnivor (sarbatoreste in fiecare zi) si io sarmanul ortodox belgianizat care va face o friptura de miel va musca dintr-un fir de ceapa verde si va da pe gat un pahar de vin..;;;)
Ror, bafta bafta la investigatii, sfatul meu e fa-le cat mai repede, timpul trece iar doctorii sunt experti la trasul de timp....In alta ordine de idei noi am fost luni la doftor si ne-a programat pt incercarea numarul 2 la sfarsitul lui mai (ce-o fi o fi, ii dam inainte cu acid folic si alti acizi)!
Morgane si Mihaela, cand sunteti in Zaventem dati un bip sau sms si daca-s la munca vin sa va vad...Am sunat-o ieri pe Daniela da n-am reusit sa dau de ea, am fost pana la poarta de imbarcare a Taromului, nimic (voiam sa mai vad burticul o data)Doamne, si asa-mi venea sa ma urc in avionul ala, sa ma duca la mama sa pap si eu Paste ca pe vremuri, sa ma duc sa iau Lumina cu tata .......
Anaaa, mi-e cam dor de tine !!Si de Mariuk sa stii!!!!Nu ai drum pe la mine?????
Mirik, balerin mik, da la mama sa pupe ca-i trecesi tin pumnii stransi!
Maduc, petrecere frumoasa maine, imi pare rau rau ca nu pot sa vin!!!!Un pupic mare mare pt Dominique si am sa ma gandesc la ea maine intr-o zi atat de speciala pentru voi!!
dames, va pupic pe toate toate!!!
zmluahhhhh
whisk
Bepii spune:
Fetelor, nu poate tine omu pasu' cu voi!
In primul rand imi fac "mea culpa" ca sunt cam in intarziere cu felicitarile pt sarbatoritii din ultimele zile, le doresc la toti de la cel mai mic la cel mai mare multa sanatate, fericire si impliniri alaturi de familie si prieteni si un calduros LA MULTI ANI
Morgane, care va sa zica ati fost in Portugalia si v-a placut. Impartasesc cu tine aceleasi impresii despre aceasta tara. Si mie mi-a placut foarte mult cand am fost anul trecut in vara. Oamenii sunt f prietenosi, locurile sunt superbe iar bucataria intr-adevar buna dar simpluta. Iar preturile......ieftine, ce mai!
Ror, iti doresc din toata inima sa ti se indeplineasca dorinta, sa fi sanatoasa si s-auzim cat de curand vesti bune.
Miri, tare rau imi pare ce ti s-a intamplat, dar asa cum iti spuneam, tot raul e sper bine, fi optimista, putea fi si mai rau. Ai grija de tine, nu solicita piciorul cu pricina si sigur o sa fi ca noua cat de curand. Un pupic de la mine ca sa treaca
Oana, cum merge la servici? Cred ca vazand atatea avioane in preajma ti se face dor de duca mai ales acasa acum in prag de Pasti. Eu regret ca nu mi-am programat plecarea in tara in perioada asta. Aveam ocazia sa manac la greu bors de miel, dorb, cozonaci si alte minuni de Pasti de care mi-e dor.
Azi vorbeam cu parintii mei la telefon si mama zicea ca face dorb, bors si friptura de miel. Si asa m-a apucat o pofta...... Cine m-o fi pus sa plec in tara inainte de pasti? Ce cap si la mine!!!
Mihaela, vorba lu Morgane, ai program de sef de stat. Cred ca te-ai saturat de drumuri si avioane. Esti totusi o norocoasa cu un asemenea barbat. Ce te-ai fi facut daca la programul incarcat pe care-l ai sa vi acasa si sa te apuci si de gatit, spalat, curatat? Jos palaria pt Doru si pt tine ca il ai prin preajma.
Alra, nu stiu daca te-am felicitat pt al doilea bebe. Daca nu, iti doresc din toata inima sa fi sanatoasa, sa duci sarcina cu bine si sa nasti un copilas sanatos si frumos. Cum stai cu numaratoarea inversa pana la vacanta?
Danyelana, ma bucur sa aud ca esti mai bine si ca ti-ai gasit o noua mashinuta. S-o stapanesti sanatoasa si la cat mai multe drumuri catre noi pralinele si nu numai.
Mady, maine e ziua cea mare pt Dominique, pt parintii si nasii ei.
Sa fie intr-un ceas bun, sa va traiasca, sa creasca mare, frumoasa si fericita alaturi de cei dragi.
Nina, daca zici ca tot te preumbli pe ici pe colo, de ce nu faci fata si un drum la Mechelen? Mi-e dor de tine. Acu ca s-a indreptat si vremea stateam si noi pe terasa si mai pufaiam un pic ca nu prea am tovarase la capitolul asta. Dar desigur nu numai pt asta, iti aratam si tie orasul meu!
Ana, si pt tine e valabila invitatia, ia-o pe Mariuca si trageti o fuga prin zona. Mai invatati si alte drumuri nu numai pe cele obisnuite.
Ardeiash, noi am vorbit ieri la telefon o gramada, cum stai la capitolul "pregatiri de Pasti"? E pe incheiate?
Scumpi, acu esti deja in tara, te rasfeti la mami cu bunataturi.Yummyyy! Deja ti-am urat cele bune inainte de plecare la telefon iar acum iti doresc sedere placuta si sa va intoarceti cu bine si cu bateriile incarcate.
Nora, tu nu mai zici nimic? Cred ca esti prinsa cu treburile casei si mai ales cu serviciul. Cum mai merge acolo? Cred ca deja te-ai obisnuit si-ti vine mai usor, nu?
Carmen, nu stiu daca ma intri pe forum da' eu tot iti scriu; ce mai faci fata? Chiar te-ai dat la fund de tot? Te-am sunat o data sa te intreb personal de sanatate dar aveai tel inchis. Am inteles ca esti in examene. Sa ai parte de multa bafta!
Melinav, v-ati mutat deja? Sper ca ati gasit o locuinta buna in Brussel sau in preajma. Sa ne mai zici despre tine.
Mah fetelor, eu sunt intr-o dispozitie naspa. De cateva zile ma cam paste depresia. Cred ca primavara e de vina ca mi se intampla uneori sa cad in stari de-astea. Am nevoie de ceva care sa ma mai scoata din starea asta. V-am mai intrebat daca vreti sa veniti la mine intr-una din zilele de 1 mai, nu stiu cum, sa fie seara, ziua.... cum vreti voi da' numai sa veniti. Invitatia e inca valabila si va astept cu drag. Nu ma faceti sa vorbesc singura aici pe forum.
Mai aveam ceva de zis dar am uitat ca uite m-am lungit si voi stiti ca vorba multa e saracia omului. Asa ca ma opresc aici si va doresc din toata inima un Paste fericit si tot ce e mai bun si mai frumos pe lume.
Va pup