praline belgiene (25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

sarumana de urari tuturor :) mai am o eco de maine in 2 saptamani.
nu am pofte, mai degraba greturi
la concediu e batut in cuie, am pus bani de rezervare pe ibanu lu tanti italianca si i-am trimis contract semnat.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ce oua spalacite mi-au iesit! si din 20 oaua.. am salvat nesparte 12.. oa... asa se vopsesc ouale? ce grele e..
bepii. daca ti-e dor de drob, ciorba de miel si cozonaci treci pe la mine. eu o sa le fac pe toate .. ma straduiesc sa-mi iasa .. adica. anul trecut mi-au iesit ff bune toate . amu ma straduiesc..

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara, Praline,

Va urez sa petreceti un Paste fericit alaturi de cei dragi voua.

Sa va aduca iepurasul tot ce va doriti.

Spor la cozonaci,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna bombonele!Eu tocmai bagai cozonacu la cuptor si ma oftic rau ca s-a cam ars...am uitat focul tare.Am pus o folie de aluminium deasupra,si-l mai las putin...sa vedem ce iese.Sa nu va mai zic ce miros e aici in casa...mmmmmm.....Ieri am vopsit si ouale,cam sterse dupa parerea mea,dar merge!Mai am sa fac drobul maine si gata,ma declar multumita!
Maine seara vreau sa ajung si la biserica sa iau lumina....cine mai vine?Poate ne vedem p-acolo...

Bepii,acu ca am unda verde sa stii ca sapt viitoare vin in vizita.Eu veneam mah,da asa...hai ca am venit si io...vb la telefon sa vedem cum facem!
Mikule,nasol cu glezna...cum ai reusit?Oricum refacere grabnica si sa-mi spui daca mai ai chef si timp de vizite.
Dragele mele,vreau sa va urez si eu un Paste Fericit si tot ce va doriti alaturi de familie si prieteni.Nu stiu daca reusesc sa mai intru pe forum zilele astea...mai am o gramada de facut si sunt presata de timp...Va pup pe toate si Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

nina: eu mi-am dres ouale. acum sunt mumoase fos.. foculetz/ le-am pus in hartie creponata cu otet.. si a mers// erau spalacite rau de tot.. acum sunt stralucitoare...

si eu va doresc toate cele bune ... sa fiti fericite si sa petreceti pastele in liniste si pace.. si multa dragoste. .va pup..
desi nu cred ca ma lasa inima sa nu va pup si maine ..

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

va doresc
un PASTE FERICIT scaldat in LUMINA DIVINA, cu oameni dragi alaturi de voi, cu inimi generoase imprejur, cu voie buna si sfintenie, cu soare mult si ganduri senine!

bepiiiiiiii, nu fi trist! uite, daca reunim fetele, pe 30 dupa-amiaza - zic si io ashea- aduc si un tort aniversar! sau pe 2 mai, dar tot dupa-masa.

nina, deocamdata umflatelul meu verde si nazuros - ala e piciorul - se comporta exemplar! poate da domnu' si maine iau tocuri, de mi-or trece baretele peste glezna si ne povestim la botez, ok?

pupici!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Dragele mele dragi,
va multumesc pentru toate urarile catre Andrei, copilul meu bun si frumos! Petrecerea de ziua lui a fost super, mega-distractie si galagie. A doua zi, luni, a plecat in tabara de evul mediu, la Bouillon, in Ardeni. S-a intors seara asta, obosit si fericit.

Madi,nu am zis pana acum daca vin sau nu la botez ca nu stiam ce fac, uite ca acum stiu. Din pacate nu putem veni ca mergem la Luxembourg la niste prieteni pentru Paste.

Dar ii doresc din toata inima fetitei tale un ingeras bun care sa o pazeasca toata viata si s-o ajute sa razbeasca in viata! Doamne ajuta si petrecer efrumoasa la botez.

Fug la treaba acum, trebuie sa plecam la Lux, va imbratisez pe toate si va doresc Paste fericit, cu oua rosii pe masa si lumina in suflete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

UN PASTE FERICIT, si lunina Invierii sa fie si in sufletele voastre.

Iar pt Dominique si pt parintii ei sa fie sanatosi, sa se bucure unii de altii iar ea sa creasca mare si sanatoasa.

Pupici.

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Fetelor si eu va urez un Paste Fericit, sa va dea Dumnezeu sa-l petreceti cu cei dragi, sa aveti parte de santate, fericire si ....de multa dragoste.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Fetelor, Paste fericit, multa lumina in suflet si in viata !!!

Bepii, buna ideea ta de reuniune. Miri, nu pe 30 mah, ca eu nu pot, din motive de serviciu. Insa pe 1 mai pot, de fapt si pe 2 si pe 3.

Pupici,

Mergi la inceput