praline belgiene (25)
Raspunsuri - Pagina 6
ror spune:
Dragelor,
Sarbatori fericite, cu lumina in suflete si in casa, cu bucurie si impliniri alaturi de cei dragi voua!
PASTE FERICIT!
Hristos a inviat!
Ror
MadyG spune:
Sa aveti un Paste fericit , bucurie in suflete si belsug pe masa!
Hristos a inviat !
Va pup cu drag!
miri_mik spune:
Hristos a Inviat!
si a adus odata cu Lumina Invierii un ingerash pazitor pentru Marie-Dominique! fetelor sunt inca sub vraja momentului: o slujba simpla si calda, pe sufletul parintilor plini de dragoste pentru puiul lor!
cu toata agitatia si emotiile din culisele evenimentului, ne-am bucurat de linistea si pacea coborata in noi in vremea slujbei de botez! am participat fiecare la increstinarea Mariei-Dominique. un singur regret am, ca nu am fost mai multe sa ne minunam de mandretea de fetita cu volanashe si pantalonashi bufanti, cu o tichiutsa de printesa de poveste!
dragi Madi si george, elena si vali va dorim sa va bucurati de momentele traite pana la adanci batraneti, sa va intoarceti cud rag la ele, sa le rememorati atunci cand veti avea nevoie de sprijin de acolo de Sus!
din tot sufletul aprecieri deosebite pentru bunatatile de pe masa! stim, nu e un secret, nu pentru mine in orice caz, ca dupa un drum de zile intregi in masina - cu tot cu halte- nu e de ici de colo sa te apuci sa pregatesti platourile alea divine!
si dedicatie pentru elena: auzisem doar cu "coada urechii" despre faimosul cozonac moldovenesc... dar cand am si infipt dintii in el, mi-am sinucis papilele gustative: nu mai pot saracele de dor de gust si de visare, ca asa ceva nuc red sa mai mananc vreodata!
si-acu sa va spun ca am poze cu gramada. astept sa faca madi selectia - cand ajung sa i le dau- si ca glezna mea din vernil s-a innegrit!:)) am febra musculara de la schiopatat pe tocuri, dar a meritat efortul!
ana si nina, ati fost niste frumoase! si ma bucur asa de tare de fiecare data cand ni se intalnesc copiii! mi-as dori ca macar bruno s anu sufere cum am suferit eu de singuratate in belgia asta! un pupic cat china (japonia e frumoasa dar prea mica pentru ce vreaus a exprim eu acilea) pentru mariuca - sa treaca repede febra, pentru reina si alex - sper sa nu mai doara nasucul!
si pe restul fetelor va pup si va urez sa aveti niste sarbatori linistite si pline de Lumina, oriunde va aflati!
ror, multumesc mult de felicitare... mi-ai dat idei: si daca i-am cumpara lui bruno un iepurash?:)))
morgane, asteptam sa zica tania!
pusici!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Bepii spune:
Hristos a Inviat!
Acum cand am citit postarea lui Miri despre botezul Mariei-Dominique imi pare rau ca n-am facut si eu un efort sa vin. Dar ma bucur tare mult pt ca a iesit atat de bine, Dumnezeu a fost alaturi de voi parintii si nasii fetitei, ati avut noroc de o vreme splendida dovada ca Va iubeste. Sa fie intr-un ceas bun, sa va traiasca copila si sa va bucure clipa de clipa.
Si azi am avut cu totii noroc de o vreme frumoasa si mi-am petrecut ziua mai mult pe afara.
Din pacate de luni se va raci dar nu-i bai, important e ca ziua cea mare a fost pe placul inimii noastre.
Fetele mele dragi, in legatura cu vizita la mine acasa eu as propune ziua de 2 mai. Ce ziceti, e bine pt voi? Si as mai vrea sa aflu cum preferati, ziua sau seara? Eu oricum sunt singura si mi-e indiferent asa ca astept sugestiile voastre. Cine doreste si n-are ce face acasa, poate sa vina si de dimineata. Pe data de 3 n-o sa pot eu ca spre seara se intoarce Swa din turneu si vom lua masa la restaurant cu tovarasii de drum si sotiile lor. Eu credam ca se intoarce duminica dar se pare ca n-am inteles bine.
Chiar si ziua de 1 mai e bine pt mine.
Acum va pup si astept cu nerabdare sa subscrieti cat de multe la invitatie.
Paste fericit mai departe
Bepii spune:
Miriiiiii, LA MULTI ANI !!!
Sa traiesti multi ani, sanatoasa, fericita si implinita alaturi de frumoasa ta familie. Sa ramai la fel de frumoasa, creativa si plina de energie si imaginatie asa cum te stiu.
Celelalte bombonici, cum va petreceti vremea? Sa nu-mi spuneti c-o tineti tot intr-un chef de Pasti de era cat p-aci sa ajungem pe pagina doi! Astept ecouri de la voi in legatura cu intalnirea aici la Mechelen.
Va doresc o zi excelenta in continuare si va pup.
ror spune:
MULTI ANI TRAIASCA,
MULTI ANI TRAIASCA,
LA MULTI ANI!
CINE SA TRAIASCA,
CINE SA TRAIASCA?
LA MULTI ANI!
MIRI SA TRAIASCA,
MIRI SA TRAIASCA,
LAAA MUUUULTI ANI!!!!
Miri-Mik, LA MULTI ANI, fericire cat China, sanatate, iubire si impliniri cat mai multe!!!
Te pup si petrecere frumoasa!
Ror
miri_mik spune:
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Antoanela23 spune:
Buna ziua Pralinutze,
Cristos a inviat!
Sper ca ati petrecut un Paste fericit si ca v-au crescut cozonacii. Eu nu am facut cozonac anul acesta, am cumparat de la magaz rom , merge dar nu e ca cel facut in casa.
Miri, La Multi Ani! Sanatate multa si cadouri frumoase.
Felicitari pt teorie, eu sunt soferita incepatoare, mi-am luat carnetul definitiv in noiembrie.
Sa traisca micuta crestina, Maria-Dominique, sa fie sanatoasa si fericita alaturi de parintii ei.
Oana, scuze dar eu nu sunt la curent, unde lucrezi acum? M-ai facut curioasa, mai ales ca si eu lucrez in domeniu adiacent aviatiei si avem birourile in Haren. Nu stiam de treaba cu kerosenul pe autostrada, naspa.
Danyelana, iti doresc sa te refaci complet cat mai repede, bine ca nu a fost mai rau.
Ardeiash, -u back, de fapt va pup pe toate mai fetelor, o zi buna va doresc,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
ardeiash spune:
Multi ani fericiti de fericiti sa ai Miri.. sa fii iubita si iar iubita e tot ce-ti doresc
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
Hristos a-nviat!!!!!
Mady: imi pare rau ca nu am reusit sa vin s-o vad pe Domi... mi-a fost groaznic de rau.. in schimb m-am gandit fix la ora 12 , cand eram in pat , la voi.. ce fericiti trebuie ca erati si ce de emotii cred ca ati avut! si mi-am trimis gandurile mele bune pentru fetita voastra iubita ... alaturi de urarile mele : sa fie sanatoasa si sa aiba parte de multa dragoste si fericire in viata.
mi-am revenit destul de tarziu, pe la 15, doftoricita bine si cu multe pastilute la bord. cand nu stiam ce sa fac mai intai caci asteptam a 2-a zi 7 invitati.. + noi 3 = 10.. m-au depasit , bineinteles , problemele ... caci nu mai puteam sa recuperez timpul pierdut...
acum stau din nou in pat dupa atata alergatura..
bine ca nu am depasit masura cu mancarea... ca dadeam in altele.. mi-a fost groaznic de dor dupa ciorba de miel... friptura si drob.. yammi. toate au fost bune.. mi s-a spus
am invatat o metode de vopsire a oualor.. cica cu coji de ceapa.. iese un rosu traznet. .de-acum numai asa o sa fac...
miha: ce-ati facut cu operatiunea vopsirea oualor?
voi? cu ce va laudATI? cum ati petrectu?
s-auzim numai de bine! si