praline belgiene (25)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

La Multi Ani Andrei!!!!!!Sa cresti mare si voinic!!:)
La Multi Ani George!!!!!!Muulta muuulta fericire si muuult noroc!!!!!:)

Alra--inimioara batandaaaaaaaaaaaaaaaaa ce mumoossss!!!!!!!Apropo, acus ca esti la nr 2, ai vro preferintza?!surior sau fratioara pt Laura;)?!

Nina,si eu am venit acasa lasand in urma un nor de parfumuri ca am zis sa incerc mai multe....mi-s ramas unul atarnat de maneca dar nu mai stiu ce marca e:)

Bepii, si eu subscriu pt o intalnire ceva! Pijamalele au cazut banuiesc...:)

Miri, acu ca m-ai vazut ce moaca am in unifrom ma bagi inapoi in detasament?:)

Mady, ocharme, tu ca si mine, eu le zic de fiecare data vedeti ca la mine nu prinde ca lumea anetsezia bagati doza de cal..si tot cu doua drop-uri de anestezie ma aleg in asa fel incat sa simt la intesitate maxima orice intalnire cu nenea dentistul........

Ardeiash, 'La Multi Ani' si pt dadyy tauuu!!!!O groaza de berbeci si tauri pe aici si prin vecinatate:)Ma refer aici la zodii sa nu te prind ca ma intrebi iara la ce m-am referit!!!ce face drobul ala, se naste sau nu? si daca se naste sa-mi zici si rekeningul :):)

fete primul meu pasager e binnen si evenimentul s-a produs ieri sub titlul 'Un japonez la Zurich'-sau cel putin atsa a fost intentia lui si a mea desigur

dames,
dikke zoen zmuahhhhhhhhhhhhhhhh

whisk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Iupi iupi ieeeei, maine plecam spre Romania! De-abia astept, si cum in ultimul timp ma gandesc numai la mancare(chiar asa, intrebarea existentiala e: ce sa mai mananc? ) i-am transmis mamei dorintele culinare, o sa fiu o rasfatata...aoleu sper sa nu ma intorc iar cu jdemii de kg extra....eeee le da fata jos , dar cel mai important e, desigur, ca o sa fiu alaturi de ai mei parinti de Paste ca nu am mai ciocnit un ou cu ei de vreo 3-4 ani cred si ca-mi vor vedea burtica live
LA MULTI ANI George de Mady si tatic de Ardeiash!
LA MULTI ANI Andreiului Norei, sa va traiasca si sa creasca mare, sanatos, frumos si destept!
Arla, tine-o tot asa.......pana la termen
Miri vb dupa ce ma intorc sa vedem cum facem. Pup
Nina, bravo pt. inceperea scolii si sa porti cu placere achizitiile! Te pup si pupa-i si pe nazdravani din partea mea
Ana pupici tie si Mariucai.
Oana cum merge munca? Poate ne intalnim maine pe Zaventem

Si nu in ultimul rand va doresc un PASTE FERICIT! Sa va bucurati de aceasta zi speciala din an si sa va fie casele pline de armonie si sufletele implinite!

Va pup pe toate!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/2sNQp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Si pt. Miri dedicatie speciala(asta pt ca nu voi fi aici pe 29 si probabil nu voi avea acces la internet) LA MULTI ANI impliniti si fericiti! Numai bine si un viitor plin de lucruri minunate alaturi de familie!

http://bd.lilypie.com/2sNQp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

la multi ani, andrei!
la multi ani, george de madi si george de nina! si la multi ani si taticului lui ardeiash!

oana, vrem si noi poze sa te vedem asa mumoasa in uniforma!
miri, stenx again pt oul cu multi pui din felicitare!

scumpi, drum bun si paste fericit!

danyelana, cum mai esti? gata cu depresia? vii la biserica la inviere?

ardeiash, hai, mah, vino si tu cu vestea cea mare ca ti-ai gasit job! tu vii la biserica?

carmencita, ia pune mana pe taste si scrie cateva vorbe! ne e dor de tine!

bepii, cum te mai petreci?
ror, nora, morgane, miha!!!!!!!!! baiiiii!!!!! si pe voi v-a luat lenea ca si pe mine? mai spuneti si voi ce faceti!

alra, inc-o dat' felicitari! mah, v-am zis io ca la noi in gasca nu naste bine una ca vine o alta burta din urma! cool!!!!! sunt curioasa cine urmeaza dupa alra!

noi suntem bine, umblam toata ziulica. ieri la beatrix, azi la nina...cica sunt in curatenie si am ramas cu treaba la jumate...adica am spalat draperiile la bucatarie dar geamu' nu stiu dc mai apuc, noroc cu ploaia de azi, chit ca a inundat cava!
vreau sa fac si pregatiri pt masa de paste (ma incumet si la drob si la pasca sau cozonac rotund, ma mai gandesc!)

maria nu mai tuseste, nu mai are muci si iar nu mai mananca. vechea poveste. ma oboseste psihic atat de tare ca ma cert cu toata lumea (vezi vio). in rest e o zuza. imita tot ce zic eu, la sfarsitul rugaciunii spune singura amin, ii place mai nou cantecul cu broscutele ac-ac, stie sa-mi spuna, atunci cand e cocotata in fotoliu sau pe canapea, tazi =cazi, si ieri a uitat ca s-a terminat canapeaua, drept urmare a "tazi". n-a scos nici macar un scancet ca stia ca e vinovata. noroc ca e draguta si-o iubesc de nu mai pot, ca altfel as arunca-o pe geam cateodata.

si, pt ca stiu cat de nesimtita sunt si s-ar putea sa nu mai apuc sa scriu, va urez de acum tuturor un paste linistit, iubire si "miroase" ca la mama acasa!

si abia astept sa ne vedem la minunea cu ochi negri la botez!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

hihi, ce entuziaste sunteti. io stau mai pe burta cu bb asta, da am asa un sentiment ca ie da bine.
imi mai face o eco la 10 sapt, adica sambata in 2 sapt si cica inca una pe la vreo 12. m-am scos, bat recordu la ecografii in be, da' vor sa ma pastreze sanatoasa mental si, na, riscu e mai mare ca deh, statistica ...

oana cred ca vreau o fata ca daca e baiat e vai de capu lui ca am numa toale roz-rosu-mov-cu floricele-cu bulinute. si daca pe afara promit ca ma uit cum il imbrac, nu bag insa mana in foc ca nu il culc in pijama roz cu flori si ca nu ii pun body-uri cu aceeasi tematica

la multi ani la sarbatoritii recent!

noi ne pregatim de paste: vin nasii laurei din NL tot we ala la noi. luaram haleala adecvata si asteptam cu interes paranormala maine sa ne faca casa bec

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

NINA! pai tu te tot pui pe sosit si numai nu te vaz! dar saptamana viitoare nu da bine la program pen'ca...incep scoala de flaanda de 4 ori pe saptamana, mai putin miercurea cand am "conducere"la bruxel. dar daca imi spui o zi sigur cand vii, dupa orele de scoala te astept cu drag!

danielutsule mic, drum bun spre casa, sa te burcuri de Oul roshu si de Lumina sarbatoreasca impreuna cu ai tai!

danyelana, ai gasit mah mahina???

aaaaaaaa
sa va zic! talambii de la anvers facusera o "oroare" pe diploma, car ema costa acu un nivel la scoala d elimba. (apropos, NINA, felicitari! io tin pumnii cu franceza si suflu vand sub aripioare!)
dar, dupa cum spuneam , i-am sesizat si au promis ca rectifica pocinogu:)))

pana una alta, pusici:))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare,

Cam cu intarziere, "La multi ani" pt toti sarbatoritii de Sf Georghe.

Miri, am gasit masina langa mine la 10km, o Hyundai dar o trece abia vineri la controlul tehnic.

Pupici

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

sar'mana fetelor pt urari si ganduri frumoase!
un pup particular pentru George.. ca fusese numa general..

scumpilica fericita ca merge la romanik.. drum bun si gandeste-te si la noi astia ce ramanem aici ....

oana: inca nu sunt clara cu drobu ala.. da maine ma duc sa-mi cumpar animalu necesar.. daca vrei drob.. zi-mi din fasa acum.. numa nu ma lasi cu el...
daca "rekeningul " e-n flamanda// asteapta sa fac si eu macar cateva cursuri // si pricep io care va sa zica ce ie..

morgane mama : tu ce faci ? ce zici?

danyelano: dupa tonul abordat s-ar zice ca esti ok.. ma bucur ca esti bine

ano: mereu merg la biserica.. am fost vineri, samabata..

alra: sarcina usoara-ti doresc.. si sa fie ce-ti doreste inimioara ta! da poate ca-i mai bine daca e baietel..

roruta, nora ce mai faceti? ninuluca? carmencito?

miha ? iar delegatie?

bepii: sar'mana de sar'mana am primit pachetul tau si raman datoare.. am fost tot intr-o graba sa-ti las mesaj.. da maine te sun

miri: cand iasa soarele o sa-l vedeti.. cu siguranta..

no.. am uitat pe cineva? sa treaca la pupat ...

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Andrei, baietel frumos, LA MULTI ANI si de la noi, sa cresti mare, mare, mare si sa-i bucuri pe parinti!!!!
Georgeii, un MARE LA MULTI ANI si pentru ei!!!!

Daniela, drum bun in Romania si Paste fericit alturi de parinti!

Carmenut, m-am gandit la tine dis de dimineata si MULTUMESC. Bafta!!!!

Nina, bravo fata si succes!! Vreau si eu la franceza ca flamnda nu se prinde de mine si pace. Oi fi eu mai grea de cap, ca nu reusesc sa ingaim o fraza de la cap la coada, ufff. Cine ma mediteaza?
Si cred ca trebuie sa iau si niste lectii de dictie, mama ei...

In rest, suntem bine, eu cu muncile, he, he, he, baiatul cu ale lui, si el in cautare de job. Mai avem 2, 3 saptamani si capatam si noi cardul de 5 ani si dupa aia ADIO primarie pe anul asta.
In rest, am inceput sa ma gandesc deja la concediul din luna august, eh, dar mai e un pic.
Si pentru cine stie, luna viitoare intru pe investigatii mai serioase. Nu stiu de ce dl doctor nu mi le-a dat de la inceput, in fine. Sa-mi tineti pumnii, ca eu sunt cam fricoasa de fel.

Pupici si weekend placut!

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

edit:

Oana, nu te bag in detashament! ca esti deja "comandant", deci...

ror, eu tin pumni multi- familie numeroasa, posibilitati asemenea - si poti conta oricand pe ai lui sacha:)))

io: am facut entorsaaaaaaaaaaaaaaaa!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput