praline belgiene (25)
Raspunsuri - Pagina 16
ardeiash spune:
fete.. nu stiu exact in ce consta schimbarea (adik nu stiu cum era _) insa iat-o..
Nouvelles règles pour le transport des enfants en voiture
Le 10 mai 2008, deux modifications de la loi sur le transport des enfants en voiture entrent en vigueur.
La première modification concerne les dispositifs de retenue. Ceux-ci devront obligatoirement satisfaire à la norme R44/03 ou R44/04. Concrètement, cela signifie que le numéro d'homologation qui figure sur le siège ou le rehausseur doit commencer par les chiffres 03 ou 04. La grande majorité des dispositifs de retenue utilisés actuellement répondent déjà à ces normes.
La seconde modification a trait à la suppression d'une exception. Cette exception prévoyait que s'il était impossible d'installer à l'arrière un 3e dispositif de retenue pour enfants parce que deux autres sont déjà utilisés, un troisième enfant de moins de 3 ans pouvait prendre place à l'arrière, sans dispositif de retenue mais en portant la ceinture de sécurité. Dès le 10 mai, cela ne sera plus autorisé. Le troisième enfant devra donc prendre place à l'avant dans un dispositif de retenue. Si cela n'est pas possible, le troisième enfant ne pourra plus voyager dans cette voiture.
La règle générale reste toutefois d'application : les enfants qui mesurent moins de 1,35 m doivent voyager dans un dispositif de retenue adapté. Les enfants qui mesurent 1,35 m ou plus doivent voyager dans un dispositif de retenue pour enfants ou utiliser la ceinture de sécurité.
http://www.belgium.be/eportal/application?origin=searchResults.jsp&event=bea.portal.framework.internal.refresh&pageid=contentPage&docId=47690
s-auzim numai de bine! si
Bepii spune:
Miri, felicitari din toata inima, ai reusit mah!!! Desi nu m-am indoit nici o clipa ca vei reusi. Acu esti buna de cinste din doua motive: carnetul, chiar daca-i provizoriu si serviciul. Sa vedem cum facem sa ne vedem.
Fetelor, eu am cam tras chiulul, n-am mai scris de-un secol pe-aci, am citit, am zis ca scriu mai incolo si uite-asa am tot amanat. N-am avut nici chef, deja sunt 2 saptamani de cand am o criza de alergie ce n-am avut in viata mea, am nasul vesnic infundat, nu mai am miros, nu simt nici un gust, stranut si pe deasupra ma chinuie si astma. Am viata grea, sunt asa de amarata..... Am fost si la doctor dar nici un medicament nu ma ajuta. Desi a fost o vreme super si am mai iesit si noi prin zona, nu mi-a priit nimic.
Daca pana sambata nu e vreo ameliorare cred ca n-o sa mai vin la karaoke ca nu suport fumul de tigara. Tocmai eu care fumam ca o locomotiva cu asemenea ocazii.
Iar la iarba verde iar voi spune "absent", imi cer mii de scuze dar nu putem veni. As vrea sa organizez intr-o zi un bbq cu toata gasca la mine acasa, dar asta cred ca mai incolo, o sa mai vorbim.
Ardeiash, te felicit pt inceperea cursului de flamanda. Numai eu am ramas cu cursul meu de franceza pe care tot promit ca-l incep si nu fac nimic. Iti doresc multa bafta si sunt convinsa ca te vei descurca cu brio.
Scumpi, desi cred ca ai uitat de cand te-ai intors din tara, acu in al 12-lea ceas, iti urez bun venit. Poate ne mai pui si noua niste pozici noi cu burtica si vacanta la parinti. E cam multisor de cand nu ne-am mai vazut.
Carmen, ma bucur ca ai inceput sa scri iarasi pe forum si sper sa se intample mai des desi tocmai eu care scriu din an in paste m-am gasit sa-ti sugerez asa ceva.
Fetelor, ati scris asa de mult intre timp ca nici nu mai stiu cui trebuie sa ma mai adresez.
Aaaa da, Melinav, bun venit in be si pe forum. Sper sa ne scri mai des despre tine.
Ror, si tu ca si mine, apari mai rar, esti bine?
Alra, sa fi sanatoasa, la fel si bebe-ul din burtica si desigur Laura cea frumoasa si nazdravana. Cum se mai simte, este mai bine?
Oana si Nora, lamuriti-ma fetelor si pe mine, ce-i wii-ul ala?
Va pup pe toate fetele si va doresc numai bine.
Mihaela1171 spune:
FELICITARI Miri, sa fie intr-un ceas bun, suntem mandre de tine, si acum bafta la adapatre !!!! Nu-ti face probleme, va fi bine !
Nina imi pare rau ca nu ne-am intalnit, s-ar fi distrat copii super impreuna! Dar ma bucur ca si voi ati fost acolo, caci a fost intradevar minunat.
Pupici tuturor
Mihaela1171 spune:
Scuze Bepii, dar eu eram tot la pagina 15, asa ca nu am vazut postarea ta. Imi pare rau ca nu te simti bine, ar fi pacat sa lipsesti de la kara, poate te inzdravensti pana atunci.
Ardeiash ma duc sa-mi masor copchilu`, sa vedem daca este peste 1.35. Multumim pentru postare
Nora spune:
Miri,esti cea mai tare, pe bune!!! Felicitari,ce-ti pui in cap iti reuseste, mah, asta da vointa! Jos palaria!
Bepii, multa sanatate, iaca aicea ce-i Wii-ul: http://nlbe.wii.com/
Pupici la praline
scumpi spune:
Buna fete cucuiete,
Noi suntem bine, chiar azi la 28 sapt. am mers la moasa, bebe sta cu capul in jos, i-am auzit inimioara
Tania chiar ma gandeam la tine, imi pare rau ca nu te simti bine, sper sa-ti treaca cat mai repede. Pozici o sa pun maine.
Oana ce-ti mai face ochiul?
Miri, iupiiiiiii, bravo, felicitari! Si pt. carnet si pt. job...
Melinav bine ai venit in Be!
Nina eu nu iti pot spune inca daca vom fi prezenti pe 1 iunie, s-ar putea sa avem o iesire in familie, sa vedem cand se hotaraste. Oricum te voi anunta, e ok sapt viitoare?
Sunt supa ca se va strica vremea...tare bine mi-au prins zilele astea frumoase, am stat numai pe afara, m-am plimbat si tare mult mi-a priit.
Fug la tv, va pup, somn usor
http://bd.lilypie.com/2sNQp1.png
morgane spune:
Proficiat, Miri !!! Te-ai dat tu din colt in colt ca nu, ca nu, dar simteam ca o sa fie bine. In felul acesta e reusita mai bine savurata. Sunt tare mandra de tine. S-au inmultit pralinele in aeroport.
Scumpilica, iti « aud » din nou glasciorul. Ma bucur ca te simti bine si ca baby e cuminte.
Bepii, ai dat in patima mea . Alergiile, batu-le-ar focul! Oricum solutia aceea pt ochi pe care o ai este foarte eficienta. Sa te inngrijesti si sa aud ca te-ai facut bine cat mai repede.
Oana, mi-a ramas senzatia de blanita moale-moale pe degete. Atat e de scump Wisk de cred ca o sa musc din el data viitoare. Si asa de istet, seamana cu mama. Zii, vrei sa-i iau si lui joc de perspicacitate, sau ai gasit ?
Fete, trec printr-o perioada mai naspa : acasa si la serviciu. Imi lipseste sprijinul moral din ambele parti, dar asta e.
Va pup,
Mihaela1171 spune:
Scumpilici cred ca te-ai topit cand i-ati auzit inimioara lui bebica! Ma bucur ca s-a intors, si este gata pregatit. Eu am avut pelviana si tare amarata am fost, pt. ca al meu copchil 'nu a primit informatia'.
Legat de vreme sa fiu sincera ma cam uscasem, parca totusi era cam cald! Doru ajunsese sa ude gradina cu furtunul seara de parca nu am fi in Belgia !!!
Dimineata asta era tare bine, dupa o noapte cu putintica ploaie si temperaturi 'de sezon'; noi ieri am facut o lunga tura prin sat: eu alergand, Monica cu trotineta si Doru cu bicicleta, si am sfarsit eu mergand cu trotineta copilului in mana, copilul culegand maci si Doru ture dus intors ca sa tina pasul.
O zi minunata tuturor!
ardeiash spune:
Bepii: in sanatosire grabnica... imi pare tare rau ca te simti naspa... mai aveam o colega care avea problemele tale si in mod special primavara... cred ca anotimpul e de vina, nu? cat despre franceza.. cred ca poti gasi joburi doar cu neerlandeza..pe stepstone si monster.be... insa du-te personal nu trimite pe mail. eu am impresia ca imi sunt toate cv-urile aruncate la gunoi fara sa citeasca cineva ceva... ... prea e gogonata
scumpi;;; iupi eee...
miha: cu placere
nina: eu nu pot sa dau un raspuns inca .. sorry.. dar daca e in ultimul moment vin cu mancarea de-acasa...
vad ca se strica vremea.. intr-adevar... dar lasa ca 3 saptamani am boierit-o, nu? rar in belgia..
pup pup
s-auzim numai de bine! si
Mihaela1171 spune:
Morgane am postat simultan; imi pare tare rau ca ai o perioada mai grea ; ce putem face pentru tine? shopping, cafea in oras, sueta sau un film?
Chiar fetelor ce ziceti sa iesim intr-o seara la un film in timpul saptamanii? Sau la o cafea.