praline belgiene (25)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Oana intradevar suna super cum ai petrecut ziua de ieri, bravo. Nu-i asa ca parca vii alt om dupa asa o escapada?

Alra felicitari pt. eco, ma bucur ca totul este Ok. Simptomele Laurei seamana cu o mica enterocolita, ai grija la regim.

O zi minunata tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

enterocolita e din mancare stricata sau virala?
eu cred ca ce are laura e de la un virus caci la cresa mai era o fetita bolnava si tipa care are grija de ei.

laura se autodieteaza si mergem pe mana ei. am evitat insa fructele.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

fetelor ce 13 frumos e afara! un marti cum de muuulta vreme n-ammai pomenit: am taiat de pe lista, cu carioca fluorescenta doo chestii, si anume: 1. sunt detinatoarea preamandra a unui permis provizoriu care-mi permite sa ma hutsutsez cu mashina fara acompaniator; 2. tocma ce-am luat job-ul la aeroport! mi-a crescut self-esteemul vreo doi metri, mi-a explodat umilintsa si-a ramas dulcea aroma ca... sunt beton:))) si ca i-am dovedit pe flamanzi in lupta dreapta!

alra, pupam samburica din burtica! si sa speram ca laur aisi revine cat de curan. la iarna sa vedeti ce faceti cu nisipul. al nostru s-a inundat iremediabil, nu mai e lada de joaca, e de scalda:)))

muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuah!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

da de ce permis "provizoriu"?

nisipu e intr-o chestie de plastic cu capac. la iarna, daca o mai ramane ceva pana atunci, il punem in sac de plastic in casa de gradina pe care intentionam sa o construim

bai, crap de somn. ieri am muncit mult in casa si acuma ma resimt. macar am mancare in frigider.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

alra, e provizoriu pt ca nu e definitv. mai am de dat examenu' practic. nus tii tu cum e la belgie... faci foc azi sa-ti fie cald maine:)

cu nisipul sunteti mai intelepti decat noi:))) sa nu uitati sa-l ascundeti:))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

YES!!!!!FELICITATIONES MIRI! IM SO PROUD!!!!!

whisk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna de buna!Ce activitateeee....eu cam lenesa,recunosc!Pe vremea asta superba stau la soare si nimic altceva!
Mihaaaa....mah cum de nu ne-am intilnit noi in Knokk...si noi am fost simbata si a fost taaare bine.Cum spui si tu,aici mi se pare mult mai frumos decit in Ostende.Data viatoare poate ne vorbim si mergem impreuna
Miri,cum e cu ochiul?sper ca ti-a trecut deja...sanatate multa!
In legatura cu BBQ,sa-mi spuneti daca aveti vre-o preferinta in privinta mancarii si bauturii...(am sa iau carne de mici,cabanos,aripioare de pui,kaizer...iar la bautura,bere si sucuri)daca mai aveti idei,tell me!aaaa....si inca ceva:cineee maiii viiinnnneeee????
S-au anuntat:Oana,Miri,Miha,Alra,Danyelana...am uitat pe cineva?

Tre sa fug acum...revin mai pe seara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Eeee...cum sa revin pe seara cind aud o asa veste!MIRI,FELICITARI!!!!Esti tare,mah....stiam eu ca ai sa reusesti!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

bah, miriko, ti-am zis io ca-tz iese faza!!!!! felicitari! bravo, gagico, brrrrrrrraaaaaaaaavo!
nina, pe mine cre ca m-ai uitat!
revin si io
ma calareste iedutza

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

1 trilion de felicitari pentru MIRI... vorba ceia... nici n-avea cum sa nu iasa la cata ambitie ai!!! suuuper.. veste... si nu uitati mai fetelor...trageti picioru'!! -

deci la mine ramane... marti 13....

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput