praline belgiene (25)
Raspunsuri - Pagina 11
miri_mik spune:
helau helau!
cu intarziere tin sa ma exprim si eu: m-aaaaaaaaam simtit superbus la Tania! m-am ras si am batut din gura de-am facut scurta la falci, am mancat toti biscuitii cu cioco si am ras fara sa respir o cafea! am povestit de-ale lui gaga si m-am bucurat foarte cand Nina m-a repezit cu "bicicleta" acasa! toata admiratia si invidia mea!
s-apoi sa va spun ca m-am vazut si cu Morgane si Jan! venira pe vedere la grasul nostru din dotare, sa mai vaza pt ultima data buclele lui bruno-caci le-am casapit ieri- si am primit o orhidee.... valeeeeeeeeeeeeeeeu, tre sa-i fac poza cand o fi deschisa toata. baietii s-au dat de-a tranta (aia marii marii) fetele s-au dat la barfa, si uite-asa m-am bucurat de oasepeti de seama care mi-au calcat pragul!
p-orma, mihaela esti o scumpa si o dulce! multumesc mult de telefon si de urari. nu trebuia sa te necajesti atata dar mi-a cazut taaaaaaaaaaaare bine!
roruts! am primit felicitarea! si m-a uns la suflet! a fost o surpriza foarte placuta! muuuuuah!
gagici, vesti bune:m-au sunat d ela aeroport. ma vroiau ieri in interviu dar am sunat cam tarziu si nu eram pregatita pihic pt o intrevedere. ziceti-mi repede cum sa fac sa-mi incalzesc engleza caci sunt terci. am vrut sa ma conversez cu o colega asiatica azi si nu mi-a iesit d enici o culoare. scoteamcombinatii de extraterestru. jiiiiz:( imi dau foc la diploma!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
oanademunck spune:
salutare natiune!
revin scriitoriceste dupa un sfarsit de saptamana de COSMAR!
de luni pana joi tutto bene, in campul muncii, plina de stres si neputintze in fatza calculatoarelor
JOI 1 MAI 2008
joia trecuta ma duc la cumnata-mea ca era 1 mai si deh trebuia semnata condica...Si cum stateam noi linistiti si tinandu-ne de cafea (fiecare de a lui, desigur) imi admiram cainele ce isi apara popoul de atacurile sistematice ale lui Baldi, cainele de Fila Brasiliero al cumnata-mi....Rasete generale, glumele de rigoare, cand la un moment dat ..;dispare catzelul meu alb...asa ca-n filmele SF....acu e secunda ailalta l-a inghitit pamanatul....mai precis 'balta' cu pesti exotici ai cumnatami...io, nefricoasa cand e vorba de Whisk, sar urland si peste un fotoliu, ajung in gradina ca sa-mi vad 'pisica' cum statea ca la piscina, cu corpul in apa si capu si labutzele din fatza pe bara in timp ce in jurul lui pluteau pesti portocalii mari ce se uitau la noi miscandu-si gurile....Am scos bestia si odata cu bestia si jumatate din apa din 'lac'..;)a trebuit sa stam in ore de vizita peste program pana s-a uscat 'pisica' , personaj ce a doua zi avea sa comita una si mai mare
Vineri 2 mai
ies obo-obo de la job, decid sa ma duc acasa sa ma culc si sa aman vizita la Tania pe o data ulterioara...Ajung acasa, scot cainele afara isi face asta treburile, ne reintoarcem in casa si ma asez in pat chipurile se dorm....In secunda doi simt o laba pe fatza si, mai naspa o unghie in ochi.....si O DURERE..de sabie incinsa amestecata cu milioane dde cioburi fix in globul meu ocular........panica generala decid sa astept zece minute sa vad cum evolueaza treba si daca e de naspa o tai la spital..o jumatate de ora mai tarziu eram la spital cu tot cu barbatul din dotare si ma uitam cu ochiul stang (ala bun) cum doctora de garda tipa la mine(era si doctora de urechi, presupun) ca am ruptura de cornee..fratilor mai bine zis surorilor,de aici a inceput ceea ce avea sa fie cosmarul meu de 3 zile, vineri seara deja nu mai vedeam nimic cu ochiul accidentat, sambata dimineatza abia mai puteam deschide ochiul bun, iar duminica deja nu mai aveam nici un fel de control al niciunuia din ochi...In concluzie am ajuns inca si sambata si duminica la urgentza de data asta le spitalul Universitar (unde era sa ma bat, oarba cum eram, cu un asistent ce a vrut sa-mi efectueze un tetanos fix in fund, moment in care eu m-am aruncat din pat cu chilotii in vine urland catre ala 'nee nee A.U.B. meneer' iar ala ramas masca si de fraier cu injectia in mana striga la mine 'alee mevrouw cums e poate una ca asta'). A fost ingrozitor, nu am vazut un strop de lumina, trebuia sa imi dea al meu sa mananc orice m iscare masticatie dandu-mi niste dureri ingrozitoare, nu stiu de fapt daca in toate zilele astea am avut 5 minute puse cap la cap fara durere...Din fericire ieri am scapat de bandaj insa trebuie sa urmez timp de o luna tratament pt ca desi rana este pe drumul de vindecare se poate redeschide..acum vad insa bine nu voi ramane cu sechele din fericire dar am fost milimetric aproape de un mare dezastru....
saru-mana la voi toate care mi-)ati telefonat si care v-ati interesat de mine!!!!!!pupici pupici!!!!!
termin brusc ca am scris prea mult ma duc la umbra:):)
pupîci
whisk
Bepii spune:
Miriiii, felicitari pentru primul hop!!!
Ti-am zis eu ca te subapreciaezi! Iti doresc multa bafta pt turul urmator care sigur o sa-l treci si p-asta cu succes.
Mady, am vazut pozele. Multumesc mult de tot pt ca ti-ai gasit timp sa le descarci pe contul nostru. Dominique arata la botezul ei ca o adevarata printesa. Ai imbracat-o atat de frumos. La fel si ceilalti copilasi, unu si unu, niste dragalasi. Sa va traiasca copilasii fetelor!!!
Acum va pup pe toate si ne mai auzim!
Apropo; n-aud reactii la propunerea pt karaoke! (cu exceptia Mihaelei)
Bepii spune:
Oana, am postat in acelasi timp si n-am citit mesajul tau.
Of, draga de tine ce-ai putut sa patesti!
Ai grija de tine, iti doresc insanatosire grabnica si totusi bucura-te ca asa cum ai spus, putea sa fie un mare dezastru.
Tu sa te faci bine ca de vazut o sa ne vedem sigur cat de curand.
Pupici pe obrajori
ninaM spune:
Sal`tare!Venim si noi la karaoke(adeka io cu sotul din dotare)...abia astept!Mie data de 17 mi se pare excelenta...ce ziceti?Ramane 17 sau alegem o alta?
La noi e boierie curata....de cind a venit mami m-am lenevit in ultimul hal!Mah,da e asa bineeee....si ca sa fie tacamul complet,
luna viitoare plec in romania cu mami...am invoire de la sot....trai pe vatrai...ce mai!
Tania,nu ti-am spus cit de bine m-am simtit la tine...as fi tot stat,sa le vad si pe celelalte motate,dar asta e...cu siguranta vor fi alte ocazii.Azi mi-am luat si eu fond de ten ca al tau si sunt tare incintata de el....merci de pont
Va las acum...pupici la toate bombonicile!
Numai bine!
anamana123 spune:
carmen, ioooooooooooii, ai revenit! uelcam bec!
miri, bravo, mah, vezi ca poti??
oanooooo, mah, prin cate te mai tin balamalele sa treci? offf! da' bine ca nu fu chiar gravu' lu' gravu' si sa se lipeasca odata!!!
tania, multumim din suflet pt tot! ca iar le-am vazut pe fete ( adevarat ca nu toate cum ar fi fost si mai frumos) adunate laolalta datorita tie!
ma bag la vazut poze!
dar inainte, ca sa ma fac de ras, va spun ca duminica , fara sa vreau, i-am tras clapa lui beatrix, ca o tuta ce sunt! mi-e rusine de mor da' s-a intamplat! ca am chemat-o pe la noi si noi nu am ajuns acasa cand trebuia...roxana, iarta-ma, iar iti ceeeeeeeeeer!!!
va pup si somn usor! as vrea sa fac pasca acum, ca n-am reusit de paste, dar nu ma tin balamalele! si aseara am adormit cu fii-mea la 9! nu stiu ce-s asa varza!
morgane, io nu te-am vazut la tv! da te vad pe viu!!
nina, sunt de acord cu 17! hai, gagice, spuneti si voi cand va convine un kara???
scumpi, ai ajuns? ce face bucu micu? da-ne un semn!
pupeeeeeeeeeeee
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
Mihaela1171 spune:
Miri asa cum ti-am mai spus, felicitari, esti tareeee! Bafta mai departe dar nu-ti face griji, o sa fie bine!
Oana mare necaz, dar vorba ta, bine ca nu ai ramas cu sechele. Multa sanatate, iti doresc insanatosire grabnica si ai grija de tine !
Anamana o fi astenia de primavara
Nina ma bucur ca o ai pe mama ta le tine, distreaza-te la maxim! Si super de super ca mergi in RO!
Eu am marcat 17 pentru kara.
Noapte buna tuturor !
anamana123 spune:
miha, esti pe baricade vad! ce faceti? ca face monica? am citit ca v-ati destrabalat - astept si poze!
am vazut pozele si de la botez si de la tania. gagice, vorba danyelanei, dupa cum arat, peste fo doo zile nasc!
va pup pe toate toate!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
Mihaela1171 spune:
Anamana in mini-vacanta a fost super, mercic de intrebare; Moni e cum o stii, zapacita si galagioasa. Acum ca este frumos afara, cu forta o bag in casa la 9 seara!
Maria cum este? Imi este dooooor de ea!
Pupici si o zi buna tuturor!
scumpi spune:
Fete am ajuns, dar as fii vrut sa stau mai mult ca tare bine a fost la mami, suntem bine, bebe imi trage suturi deja, va pup revin mai tarziu ca acum am ceva treaba.
pupiiiiiiiii
http://bd.lilypie.com/2sNQp1.png