praline belgiene (25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara,

Fetele, mii de scuze ca am disparut ca submarinul, dar de joi m-a lovit o gripa de nu am mai iesit pe nicaieri. Am facut febra, frisoane, ma doare gatul de inghit cu noduri si in general zac. E tare naspa, cred ca e tot un cadou de pe la cresa lui fi-miu.

Bepii, mersi pt invitatie si pt pm, imi pare f rau ca nu am putut veni.

Va pup pe toate, weekend placut in continuare,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Buna fetelor, am ezitat mult inainte de a incepe sa scriu, dar trebuia.
Va multumesc mult de tot pentru o zi tare frumoasa, cand am plecat acasica zambeam de una singura, daca m-ar fi vazut cineva ar fi zis ca`s dusa cu pluta.
Tania in primul rand vreau sa-ti multumesc pentru ca ai fost o gazda minunata, ca de obicei de altfel
Eu sunt singura, in afara de Tania bineinteles care a vazut si pima seria, cea de dimineata constand in Miku` si Nina si pe care le pup cu drag cat si in seria a doua stiti voi care si cum, dar va pup si pe voi cu tot atata drag.
Roxana esti o tipa super, iar Eric este dragalas foc si imi pare tare bine de cunostinta
Lucica ma bucur tare mult ca ti-au fost pe plac serviciile mele , as vrea sa stiu daca tu sau Bianca ati avut neplaceri cauzate de foliculita. As fi super incantata daca nu ar fi asa.
Danielana si Mady sa stapaniti sanatoase masinile recent achizitionate!
Mihaela imi cer mii de scuze ca tu azi te intorci din vacanta si eu am uitat sa iti urez o vacanta frumoasa, in orice caz sper ca ati avut parte de o vacanta minunata pentru ca o meritati din plin
Oana sper ca te simti bine! Uite un sa-ti treaca.
Fetelor care nu au putut veni, v-am simtit lipsa, insa sper ca la urmatoarea intalnire sa fim cat mai multe prezente!

Va pup pe toate si va urez sa profitati din plin de ziua asta frumoasa!

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Buna seara tuturor!

Draga Miri, cu mii de scuze pentru intrziere, iti urez din tot sufletul La Multi Ani !!!, sa fii sanatoasa, fericita, sa te bucuri de familia minunata pe care o ai si sa ti se implineasca toate dorintele! Sa te faci bine cat mai repede cu piciorul si bafta la teste - si eu, precum Oana, sunt convinsa ca ai facut foarte bine ;

Bepii asa cum am mai spus imi pare rau ca nu am putut onora invitatia ta, sper totusi sa ne vedem cat mai repede ;

Carmen multumesc mult pentru urari si ma bucur ca ai reinceput sa scrii pe forum ;

Scumpi cum a fot in RO? Sau nici nu te-ai intros inca?

Fetelor sper ca ati petrecut foarte bine de Paste si 1 Mai.

La noi a fost super: soare si cald in fiecare zi; Viena era in in plina sarbatoare, concerte in toate colturile orasului, veselie, corturi cu carnati si bere la greu, baloane, flori, dans, orchestra traditionala, inghetata si....multa lume; am mai fost acum 3 ani de 1 Mai dar parca acum era orasul invadat! Apoi: Prater parcul de distractii, Baden - o statiune superba , shopping, si...deliciul sejurului: in fiecare seara 2 ore la rometherme - bai termale; bazine cu apa calda in interior si exterior si programe diferite de masaj, jacuzzi cu programe divine, sauna si aromoterapie. Plecam de acolo plutind, nimeni nu mai era bun de nimic, nici macar de o bere, ne taram pana la pat si dormeam toti precum pruncii.

Acum o luam de la capat cu munca si deplasarile, dar nu-i nik, am bateriile incarcate

Va pup, va doresc noapte buna, si abia astept sa ne revedem !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Buna dimineata fete,
Cam slaba activitate pe aici dar e de inteles cu asa o vreme.
Sper c-ati petrecut frumos in ultimele zile. Eu cel putin am fost foarte ocupata cu diverse activitati placute.
Morgane, ieri, desi aveam casa plina de musafiri c-am sarbatorit ziua de nastere a celui mai mic nepotel la noi acasa, la ora cu pricina m-am asezat in fata tv ca sa vad emisiunea. Cu o zi inainte mi-am pus post-it pe calculator sa nu cumva sa uit. Apoi mi-am anuntat musafirii care erau pe terasa ca eu o sa dispar pt o juma de ora ca apare o prietena la tv. Cand se apropia ora, unul cate unul ma anuntau sa nu cumva sa uit. Ce mai, a fost eveniment! Dar sa sti ca mi-a placut prestatia ta, te-ai comportat firesc si aratai tare bine pe sticla! Florinela, la fel, a fost o draguta si glumeata. Aproape ca uitasem cum arata la fata ca au trecut ceva ani de cand am cunoscut-o. Felicitari la amandoua si sunt mandra ca romanii apar la tv si in ipostaze pozitive ca de-alea negative m-am cam saturat sa aud.
Mihaela, ce povestesti tu acolo cum a fost in Austria, pare o vacanta de vis. Ce te invidiez!!! Este exact genul de vacante care-mi plac si mie. Adica activitate la greu, atmosfera de sarbatoare, lume, muzica etc. E bine ca ti-ai incarcat bateriile ca iarasi o sa te puna astia pe drumuri. Sper sa reusim sa ne vedem la un karaoke.
Si daca tot fu vorba de kara, hai sa propun eu 2 zile iar voi sa votati ca cineva trebuie sa ia problema in mana. Deci ce ziceti de 17 sau 24 mai? Sau poate chiar aceasta saptamana sambata 10 mai?
Acum va pup si va doresc o saptamana super!

Mergi la inceput

Bepii pe 17 sau 24 eu sunt disponibila; pe 10 nu fiindca 12 Mai este din nou zi libera si am vrea sa plecam de vinerea asta in DE, pe Valea Moselei. Este locul nostru de suflet, cu un peisaj mirific: dealuri cu vii, castele la fiecare km pe malul Rinului, orase pitoresti; cel care ne place noua cel mai mult este Cochem, vi-l recomand, o sa va placa cu siguranta.

Fetelor am si eu o rugaminte: display-ul laptopului meu s-a stricat; cunoasteti pe cineva care ma poate ajuta sa mi-l repare / inlocuiasca, va rog? La mine aici la tara nu prea am vazut magazine specializate si nici nu am timp sa ma plimb cu el prin BRU. Multumesc mult!

Acum va las, pupicic si o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare pralinutze,

Tania, iti multumesc pt ziua de vineri cand ne-ai dovedit inca o data (desi eram deja convinse) ce gazda minunata esti. Iar vremea a tinut cu noi si am putut sa stam pe terasa la aer.

Miri si Nina imi pare rau ca nu ne-am intalnit dar voi ati fost mai devreme. Oricum un mare de la mine.

Roxana
, ma bucur ca te-am cunoscut pe tine si pe piticul Eric. Sunteti niste draguti.

Carmentza, merci pt servicii si pt prezenta ta. Imi face tare bine sa te vad, sa vorbim si imi mai ridica moralul.

Ana si Mady, ma bucur ca v-am vazut pe voi si pe puii din dotare care devin din ce in ce mai frumoase. Domnisoare in toata regula.

Lucica si miss Bianca, voi parca sunteti doua surori, niste dragalase.

Miha, vacanta ta pare super si e bine ca v-ati distrat si v-ati incarcat bateriile. Merci mult pt tot (stii tu la ce ma refer).

Scumpi, ce mai face burtica? Ai venit de la mami? Abia astept sa ne vedem intr-una din zilele ce urmeaza si sa dau un pupic pe burtik.

Pt fetele care au fost absente un mare pupic si sa stiti ca ne-ati lipsit.

Pupici.

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ca n-am fost si la la tine bepii... ... vad ca v-ati distrat de minune..
eu am avut o zi destul de grea vineri... puiul meu si-a revenit spre seara... multam de intrebare..

miha: da ce povestesti tu , nene!!! super ..cred ca sunteti niste suuupliii de suuupliii acum.. bravo.. ma bucur ca v-ati ' ncarcat bateriile.. chiar va trebuia.. mai ales lu barbac'tu.. eu il inteleg : sa fii casnic nu e asa de usor.. .. nu ca tie nu ti*-ar fi trebuit.. ha ha.. da io-i apar pe cei "de casa"... cum v-au iesit ouale? sau le-ati aruncat si-ati plecat?

pupici pralinoase.

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Draga Ardeiash ma bucur ca puiul tau este mai bine acum.

Cat despre supli nu prea suntem, caci am bagat la greu stelte si sperips (nu stiu excat cum se scrie), respectiv ciolan la rotisor si coaste asemenea, bere la greu si strudele cu mere; adica am mancat traditional, respectiv mult si gras; si sa mai zica lumea caci mancarea noastra este grasa!

Si dupa cum vaz, il cam compatimeti pe sotul meu, ai?

Despre oua au iesit super bine cu hartie, multumesc de pont. Am lua si cu noi pe drum cateva, si le ciocaneam prin parcare in DE

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Fete, am vizitat ieri pe baby Sacha, care e o bomboana dulce de rontait si miroase asa de bine ... chiar si cand face caca.
Vai ce copil frumos, si e asa de bine educat: program de somn, program de masa, program de plimbare, program de zambit cu gura pana la urechiuse. Nu-mi venea sa-l mai las din brate. Si fratele lui, strengarica carliontat, trilingv si bine educat, cu cei "sapte" ani de acasa, m-a acompaniat la niste jocuri cu plastilina. Armonie, intelegere, mami sfatoasa, nu-ti vine sa mai pleci de la Miri. Dar ne astepta una acasa: monolingva, needucata si cu pretentii de domnisoara.
Carmita, nu am foliculita, ci numai piele ca matasea. Numai ma mangai toata ziua. Si nici needucata n-are. Bedankt nog een keer en nog en keer.
Bepii, de la o petrecere la alta, noroc ca tu ai antrenament. Florinela e o trazni si jumatate si tot timpul numai rade. Chiar ca voi v-ati cunoscut si cu siguranta ca vor mai fi ocazii.
In orice caz notati-va in agende ziua de 20 iunie, seara romaneasca prin A'pen, nu cunosc inca locatia, dar va tin la curent.
Pupici la toata cutia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

'neata buna,
dupa ce ieri am stat inchise in casa pana seara la 7,ca-mi uitasem cheile in masina si masina se afla parcata afara,azi avem planuri mari de plimbare si luat aer cat incape.

Vreau sa imi cer scuze pt intarzierea cu care vine mesajul asta, pt ca eu n-as fi eu daca nu as scrie la spartul targului, insa noi va multumim din suflet voua, dragilor nostri prieteni care ne-ati fost alaturi la botezul lui Marie-Dominique.

Va multumim pentru ca ne-ati aratat prietenia voastra, pentru ca ati rasfatat-o cu daruri ,pentru ca ati fost plini de voie buna,pentru ca ati fost prezenti cu trup si suflet sa impartasiti bucuria noastra si pentru ca datorita voua,sarbatoarea noastra a devenit minunata.

Multumiri speciale ingerasilor Maria, Reina, Alexia,Sacha,Bruno ,Alex si Andrei,care cu prezenta lor au adus soarele intr-o zi deja insorita!

Cand am facut pregatirea pt botez, preotul a tinut sa stie daca vor fi copilasi la ceremonie, iar noi ,nestiind exact,i-am spus ca va fi cel putin unul.Au fost nu unul, ci un intreg grup de ingerasi cu chipuri luminoase,care au facut cu totul si cu totul special botezul si i-au intarit semnificatia, preotul ne-a spus ca prezenta unui copil acolo este ca o rugaciune care se inalta catre Maica Domnului,iar pentru Dominique, copilasii vostri nu mai sunt doar prieteni,sunt mult mai mult decat atat.

Va imbratisam cu tot dragul si va multumim din inima!

Multumim tuturor fetelor care ne-au urat atat de frumos cu ocazia botezului pt cuvintele lor care ne-au mers la suflet!

Draga Taniutza, multumim pt primirea calda si pt ziua frumoasa pe care ne-ai oferit-o,ai fost ca de obicei tonica,fresh si frumoasa ca o zi de primavara, ne-am simtit tare bine si ne-am bucrat sa ne revedem cu fetele.

Va pup pe toate cu drag si va doresc o zi placuta!

O sa pun poze si de la botez si de la Tania,m-am apucat de mai multe ori dar mereu trebuia sa intrerup,pana diseara insa sper sa reusesc.

Mergi la inceput