praline belgiene (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Dragelor,pentru maine:eu vin, dar mai tarziu ca lucrez. Sper sa pot pleca pe la 4 juma si sa ajung deci pe la 5.

Bepii, imi trimiti si mie adresa ta si telefonul de ma pierd?

Pupici si pe maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

vin si eu cu pilu'!
atat mai pot sa zic
merg la nani

zi faina la maastricht cu japonezii!!!!
mi-e rau de la kfc-uri
bagat deja doo trifermente!

vb maineeeee
pup

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Taniuta, nu cred ca mai ajung azi. Ramane pe alta data.

Pupici la fete si distractie placuta,

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

ezista, dar e discret, ardeiashule:))

ha ha... pe mine nu m-a mai plouat de di mult asa de bine ca ieri... dar nu-i bai! nu-s suparata.. am avut o zi superba pentru ca am fost cu baietii mei iubiti.. din pacate varzuca mea e racita.. ieri dupa-amiaza nu s-a simtit prea bine. ii curge nasul intr-o veselie.. ceva temperatura .. si indispozitie cat carul.. of.. acum vad ca ma fatzaie cu mancarea...
s-ar putea sa nu vin astazi.. si-mi pare tare rau..

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Buna dimineata fete
Mai ce vreme frumoasa e astazi!!!!
Deci:
Nina trebuie sa soseasca din clipa in clipa asa ca am cu cine bea cafeaua
Robertina, ce rau imi pare ca nu poti veni..... din pacate n-am cum sa te ajut draga mea. Daca vrei poti veni chiar si la ora 7 sau 8 seara, il iei pe Tushar si stam frumos la vorbe, mancam ceva, ce s-o gasi prin frigider.... si mai vedem.
Nora, eu constat ca n-am nici telefon si nici adresa de mail de la tine. Asa ca o sa-ti dau adresa mea si telefonul pe privat. Ma bucur mult ca vi
Ana, sper sa-ti revi pana dupa amiaza. Si ma bucur ca poti veni cu Mariuca ca s-o vaz mai bine ca data trecuta a fost prea repede.
Ardeiash, imi pare rau pt Vladut ca-i bolnavior. Si-mi pare rau ca nu poti veni si tu. Dar poate il iei si pe Cristian cu tine ca sa te aduca aici. Nu-i bai ca va fi singurul barbat, sigur o sa-i placa printre fete Daca copilu e mai bine poate trageti o fuga.
Si eu mi-s racita cobza. Stranut intr-una si nasu-i robinet. Mama ei de raceala! Tocmai acum s-a gasit si ea!!!! Dar in rest sunt ok si foarte nerabdatoare sa ne vedem.
Va pup si v-astept cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Hi!

...si cu ziua de azi am reusit sa mai cunosc din pralinutze, Tania, Lucica, Carmen, Daniela, Mady!
Va multumesc fetelor pt dupa-amaiza placuta petrecuta impreuna! M-am simtit tare bine cu voi!
Ana, multumesc fata ca ai facut pe GPS-ul pt mine!
...si uite asa incet incet o sa va cunosc pe toate ca sigur vor mai fi ocazii!
Va pup pe toate si un week-end minunat!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Vaaaai, ce rau imi pare ca nu am putut sa vin... in ultimul moment a trebuit sa fac ceva si nu aveam cum sa mai ajung... imi cer scuze. Tania,sper ca ai primit mesajul meu.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Nora, am primit mesajul tau, l-am citit la fete si ne-a parut rau ca n-ai putut sa vi si tu dar nu-i nimic, vara abia aincepe, asa ca o sa avem timp sa ne mai intalnim si alta data. Si eu ti-am raspuns la mesaj sper ca l-ai primit.
Beatrix, si eu ma bucur ca te-am intalnit insfarsit si mai ales ca l-am cunoscut pe Eric care este un baietel tare scump si dragalas. Pe deasupra e un cumintel, sa-ti traiasca.
Am mai avut o mare absenta, pe Oana, de care-mi pare tare rau ca n-a putut veni dar asa cum ziceam mai sus, vara e pe incepute.
De altfel am vorbit cu fetele s-o punem de-un karoke cat de curand pt ca uite deja sunt 2 luni de cand nu ne-am mai zbantuit si ar cam fi timpu..... Sper ca atunci sa fim in formatie completa.
Si Ardeiash ne-a lipsit, la fel Scumpi, Mihaela si Ror.
Ardeiash, sper ca Vladut se simte mai bine.
De asemenea am scapat ocazia sa le cunostem pe noile noastre prietene Alra si Antoanela. Dar e inca vreme, sper sa reusim sa ne cunostem cat de curand.
Nina, Miri, Ana cu Mariuca cea dragalasa si Madi cu scumpetea de Dominique (si pt putin timp George), va multumesc din suflet ca mi-ati calcat pragul desi dupa mine a fost destul de scurt dar e bine si asa decat deloc. Orice intalnire cu voi imi umple sufletul de bucurie.
Si nu in ultimul rand Morgane cu Bianca, Danyelana si Carmita cu care ne-am intretinut pana tarziu de nu-mi mai venea sa va dau drumu acasa.
Am avut cu voi o zi perfecta si asta pt ca sunteti cu toatele MINUNATE!!!
Va pup si va doresc numai bine si un weekend cel putin la fel de frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Buna dimineata, Pralinutze,
Ieri a fost oo zi minunata si la propriu si la figurat. Pana si soarele a tinut cu noi.
Bepii, esti o gazda perfecta si iti multumesc ca ti-ai deschis casa si sufletul.
Carmita, merci de servicii, sunt brici. Pupici si de la Bianca care nu-si mai putea lua ochii din oglinda.
Danielana, ai ajuns bine acasa? Ca noi ieri am sta 2 ore in ambuteiaj la 10 km de Bepii. Apoi ne-a ghidat politia peste middenberm spre afrit Jette ... unde am dat cu fundul de borduri, de auzeam fierul scrajelindu-se. Pe scurt, in loc de 1 ora pe drum, am fost vreo 3 si 1/2. Am ajuns acasa la 01.00, dar multumita.
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Fete, daca vreti sa ma vedeti artista, uitati-va maine la 17.10 pe "één", la reportajul despre Baarle-Hertog, in ciclul "Cele mai frumoase sate din Flandra", din emisiunile Vlaanderen Vakantieland.
Filmarile au avut loc prin septembrie, iar prietena mea e Florinela din A'pen.

Pupici,

Mergi la inceput