praline belgiene (25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Helau!
Scumpilina,bun venit la Belgica...cred si io ca a fost tare bine linga mami....asa ma simt si eu acumda nu fi suparata ca e asa de frumos afara...cred ca tu ai adus vremea asta frumoasa
Fete,ma bag sa organizez un BARBEQUE...am inchiriat deja locul cu pricina,asa ca va invit cu drag si in numar cit mai mareeee.....Deci,pe 1 IUNIE,duminica,(de ziua copilului)de la 11 la 19.Va rog eu mult sa-mi spuneti cine vine si cite persoane,(plus ca puteti veni cu catel,purcel,si ce mai aveti p-acasa.)Locul cu pricina se numeste Bois des Reves si uitati aici un link sa vedeti cam despre ce e vorba. http://www.brabantwallon.be/fr/Tourisme-et-loisirs/domaines-provinciaux/domaine-provincial-du-bois-des-reves.html Dar va spun ca e un loc super...cu casute pt barbeque si un mare parc pt copii usa-n usa.Hai sa ne stringem cit mai multi sa petrecem impreuna...ce ziceti???
Va pup si revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare,

Scumpilica, bine ai revenit si pupici pe burtici.

Mri, inca o data felicitari pt reusita la aeroport.

Oana, imi pare tare rau de isprava lui Whisky dar bine ca nu a fost mai rau. Pup fata sa treaca.

Ninuta, merci pt invitatia la BBQ si eu raspund prezent mai ales ca e la doi minuti de mine si cunosc locul f bine.

Mady, am vazut pozele de la botez si sunt superbe. Sa va traiasca fata, sa se faca mare si sa va bucurati de ea. In rochita alba parca era un ingeras, sa o mananci nu alta.

Pupici la toata cutia.

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

daaaaaaaaaaaa, de trei ori daaaaaaaaaaaaaaaaaaa! si pt karaoke pe 17 cu tot cu sot, si pt bbq pe 1! cu copiii din dotare!

scumpilici, bine-ai venit acasa! aici e acasa mami drag:) la mami e vacanta de vis:) inca putin si intri in linie dreapta!

carmencita, aflai azi cum e cu frana de mana. vai de capul cauciucurilor c-am demarat cu fum din ele... ca deh, demaraj in panta:))

oanushka, ca va madameke?:)) dac'ai stiiiiiiiiiiii ce ma plictisesc la scoalaaaaaaa -la aia de flamanda:)

nina, te rasfeti ai? cat m-am ganditla tine azi... frate, ma doare piciorul stang, al cu entorsa, dup 4 ore de ambreiaj. iti ador mashina. vai cumma roade invidia!

danielana, tu? ai sau n-ai hartoagele?

anamana... i-ai tras clapa lu' roxana? eh, mas' ca ii prinde bine exercitiul de condus:)

mihaela, ieri furam la makro, si-am vazut un walkie talkie. m-am gandit la tine si la monica, data viitoare cand o intind epe bicicleta... o poti apela la o dracie d-aia. iti trec si tie spaimele:))

taniutsa, zi, tu ce faci pe vremea asta superbissima? ai plantat floricelele alea?

antonela, multumesc de urari cu intarziere!

alra, cum merge ghindutsa? creste, creste?

noraaaaaaaaaaaaaaaa, se muta DHL in germania. te bucuri au ba?

mady sper ca n-ai mai ramas inchisa in casa si azi. ar fi fost pacat. dar daca iesi, fa-i baie lu' copilu' in crema antisol.

ardeiash, tu pe unde te preumbli mai nou ashea? cam tragi chiulu pe net. de-mi iau mashina si carnet, esti prima pe care o calc :))) (adica esti prima in ograda careia ma opresc)

ror, la anvers cum seprezinta meir-ul? tot acolo? ce-as hali la exki o placi plata cu tine:)

morgane, la bruj tot soare se anunta? trebuie ca mor peshtii pe uscat pe malul marii:))

ma retrag, doare glezna. poimaine se termina orele de condus. haleluiah! va anunt cand ies pe drumuri sa va adapostiti:)))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

oana: o la la .... ce ghinion! iti tin pumnii sa fie bine...draga de tine.. Doamne ajuta!

scumpilica: si bebe de scumpilica.. pup ca ati ajuns acasa//

miri: felicitari si-ti tin pumnele a l;entretien d'embauche si la lectiile de condus.. si sa iei cat mai repede rijbeweijsu.. sunt tare nu?!
as fi foarte fericita de m-ai calca.. si-asa nu vine pe la mine nimenea.. numa sa m-anunti .. casa mea e mereu naspa..
doar va zisai ca sunt ocupata cu neerlandeza.. maine am primul test.. uuuf. sper sa ma descurc.. dar sa stiti ca nu mi se pare asa de grea.. sau sunt eu inconstienta?!

nina : ce tare idee...

pe tate tate va pup dulce dulce si iar dulce

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata praline,

Sunt la serv ca de acasa nu as fi atat de matinala.
Asa ca ofer o amatoarelor.
Ma simt mai bine dar tot mi se mai infunda urechile de cateva ori pe zi, plus ma mai nauceste cate o durere de cap de vad verde.

Miri, felicitari pt testele de le aeroport si bafta multa in continuare. Pt ce job ai aplicat?
Ne facem vecine de serv, eu lucrez in Haren.
Bafta si la scoala de condus; pt mine a fost piatra de hotar treaba cu permisul, pana nu am avut copii de dus la cresa si doctor nu m-am invrednicit sa-l iau. Am avut noroc de o instructoare f misto la inceput ca eram ultra-anti-talent.

Ardeiash, bafta la teste. Ce-ti mai face baietelul, mai e racit?

Cred ca iar voi rata intalnirile, pe 17 lucrez si pe 1 iunie probabil vom fi in Romania.
Daca apar schimbari va tin la curent.
Oricum, Nina, arata f bine locul acela si mersi pt oraginzare si pt site, e bun de stiut.

Fetele, mai exista magazinul acela romanesc din Scharbeek Ca am cautat adresa si nu am gasit-o pe nicaieri.

Si inca o intrebare pt fetele din Brux, voi de unde luati incaltaminte la copii
Ca am fost ieri cu fi-miu la Rigoletto pt incaltamintea de vara, la wol sh center si m-a cam uscat la buzunare.

Pupici la toata cutia de bomboane si o zi buna va doresc,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

buna fetele,

mor de somn si de greata, deci e de bine. sambata am eco - ar trebui sa fie 10 sapt, vin cu detalii.

in rest la noi aici in boerarie e vara!!!! aseara cand sa ma bag in pat aveam 28 da grade in dormitor. pe la 4 cand mi-am facut turu la baie era mai uman, scazuse la 26. cloceala nene.

in rest vreau sa zic fetelor cu holandeza ca io am descoperit cam tarziu - se pot sari nivele. si eu ma plictiseam crunt mai ales ca pt noi era un efort sa mergem la nenorocitele alea de cursuri ca plecam mai devreme de la serv si eram morti de foame si somn. si apoi timp de 2 ore aceleasi exercitii super imbecile - "hij is an het fietsen, zij is an het zwemmen" si ne lasa 15 min sa le facem, le faceam in 3 si apoi ne scobeam in nas (la figurat, ce credeati? ) si dupa aia le mai si citeam vreo alte 15 min si le mai si explica fetelor filipineze si lu nenea francezu care genetic nu era predispus la limbi straine.

oana, mi-ai facut paru maciuca. auzi, da' tu ai o viata tare palpitanta, nu stiu cum le faci de le atragi ca din cate te citesc parca toate le patesti.

antoanela, eu marturisesc ca ii iau fi-mii incaltari cand nu sunt reduceri din shoe discount. acu vreo 2 zile tocmai ii luaram o pereche de sandale decente si ca-calitate si ca pret. cand sunt reduceri pupa de firma, altfel mi se pare indecent sa dau atata pe incaltari.

nina, vrem si noi la bbq. am vorbit cu amor de mi vida si ii place si lui ideea. singura prb e ca nu cred ca vom ajunge de la 11 ca tre sa facem in asa fel incat sa prinda madamtje niste ore de somn (macar una) ca altfel o sa calce pe capace toti participantii. ne gandim ca daca plecam pe la 12 de acasa o sa doarma in masina pana la destinatie - asta speram noi, nu stiu daca s-o potrivi
da' te rog io sa ne dai detalii ce si cum trebuie sa aducem/facem

cam atata, va las ca am de scris niste povesti.
pupiciuni tuturor

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Ninet,
semnam si noi, 2 bucati!! Misto ideea, felicitari pentru initiativa!!!!

Antonella ,ceea ce lucrezi tu are tot legatura cu aviatia sau a scapat vro cladire din Haren de influentza aeroportului?:):)

Alra, probabil ca nu e mai palpitanta ca altele doar ca eu le povestesc pe aici:)

Carmitz, bien ai revenit!

fete va pup pe toate fara exceptie ma duc la tv-u ca mi-am facut curaj sa ma uit pt prima oara(rusine sa-mi fie da n-am avut okazia) la 'Tacerea Mieilor'

PS Ma voi ati vazut gaina asta;):):)http://www.youtube.com/watch?v=vVSPeJbiro8&feature=related

o zi buna!!!!!

whisk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Alra, pt Victor imi trebuie incaltari care tin glezna bine, pt ca are tendinta sa mearga cu un picior spre interior. De data asta ne-am dat in barci acum, nici nu am avut timp sa caut ca a venit caldura repede si umbla copilul in bocanci, plus ca avea niste fite pe el de am zis ca nu mai intru in alt magazin. Pt data viitoare o vom lua din vreme, mersi pt raspuns.

Oana, te-am intrebat mai de mult ce lucrezi tu la Zaventem si ti-am zis ca si eu tot in zona aviatiei, probabil nu ai vazut.
Eu lucrez la Eurocontrol, are legatura cu traficul aerian.
Esti mai bine cu ochiul? Insanatosire grabnica.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

da mai, am gasit modele decente. si laura e cam de o varsta, e nascuta in feb 2006. am luat sandale sport cu ceva peste glezna. eu iau numa cu arici, nu cu catarame sau siret.
acu daca va dadurati in barci faptu e consumat. io astept cu interes reducerile ca sa ii iau ceva mai scump. am luat anu trecut o pereche de pantofi geox, superrr

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

io-s la check-in si boarding
pusici

whisk

Mergi la inceput