cercelusi nou nascut - de unde ?

cercelusi nou nascut - de unde ? | Autor: ralcat

Link direct la acest mesaj

Vom fi in curand nasii unei printese. Si cum unei printese ii sta bine cu cercelusi, va intreb si eu pe cele care deja ati trecut prin experienta asta. De unde ati cumparat cercelusii pentru nou nascuti ?
Si ce model ?

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei

Puiul meu se pregateste de armata: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Pregatire

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

musai cu tortita, nu surub, se desfac usor si ii poate inghiti. plus ca tortitele sunt mai comode, nu te jeneaza in spatele urechii.

noi am luat de la cellini, unii f mici si f draguti. cand a mai crescut un pic domnisorica, am luat tot de la ei, acelasi model, doar un pic mai maricei. problema la ei-la cellini- e ca aurul fiind de 18 carate, e mai moale. unul dintre cercei se desfacea, i-a cazut, l-am gasit in pat, din fericire nu l-a vazut si nu a apucat sa il bage in gura. am incercat sa il dam la reparat, insa ni s-a zis ca nu prea avem ce face, fiind prea moale.
asa ca perechea nr 3 de cercei au fost ai mei de cand eram eu mica, adusi din germania. (a fost amuzant ca intr-o zi, in mall, m-a oprit o doamna cu 2 fetite, care a recunoscut modelul de cercei, si ea avea tot din germania, tot din stuttgart).
intre timp, a primit unii de ziua ei, putin mai micuti decat ai mei, cei cu peruzele, si acum ii poarta pe astia. sunt genul pe care ii gasesti la orice magazin de aur, tortita, o floricica albastra in centru si cu petale albe, zirconiu presupun.

trebuie sa verifici incuietoarea. ca sa fie totul ok, trebuie sa mearga bine, nici sa nu se desfaca prea usor, dar nici prea greu, pt ca, fiind copilul mic, nu sta linistita cand incerca sa ii pui, se misca, tu te temi sa nu o doara, si nu ajungi niciunde.

cand am nasit acum 2 ani, i-am luat finutei tot tortite, cu pietricele rosii si albe. de la parterul magazinului victoria. e mai mult de umblat,nu te astepta sa gasesti din prima, nu au peste tot modele pt copii.

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

si noi am primit de la nasa o pereche cu tortita (adica tipul clasic de inchidere al cercelusilor)...... f.dragalasi (nush de unde.. dar din sigur ) si i-am pus chiar de cand am iesit din maternitate.. nu a avut probleme, s-a acomodat f.bine cu ei, nici nu stie ca ii are acolo, nu se joaca cu ea ca sa traga cu manutele de ei, nu se agata nicicum la imbracat/dezbracat... deci sunt f.buni cerceii de genul asta!

spor la cumparaturi si felicitari pt.evenimentul care va sa vina!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Saru mana de urari. Am gasit intr-adevar la parterul magazinului Victoria. Sunt doua bijuterii, una cu cercelusi cu pietre pretioase (unde am vazut niste cercelui superbisimi, cu rubine, dar am ramas usor muta la pret = 600 roni) si cea de langa, de unde am luat cam acelasi tip de cercelusi, mai putin rubinele :).
Tortite, micute ca pentru urechiute de printesa, cu zona de inchidere rotunjita nu coltoasa, usurei sa nu doara urechiusele.

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei

Puiul meu se pregateste de armata: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Pregatire

Mergi la inceput