Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (154)
Raspunsuri - Pagina 9
Simo27 spune:

Felicitari,CRISS pentru ANDREEA!!!

Nicol
,lasa ca nu ramai tu ultima...uite,si Nicoleta se plangea de acelasi lucru...parca vad ca nasteti in aceeasi zi
!acum,mai bucura-te cat poti de liniste
,de nopti intregi de somn
,de televizor
(mai,eu nu am mai vazut de muuult ceva la tv!)si de ce mai vrei...ca apoi,vin coliceii,chitaielile![]()
Ramo,bine ai revenit,Mamico
-ma bucur ca baietelul tau este bine,mancacios si ce-i mai important :sanatos!
Cuscra,imi pare rau, eu credeam ca nora doarme la fel ca sotu(ca ginerele de mult,de la 9 a inclinat steagu
).la vara,la Bran trebuie sa am o discutie serioasa cu ea...ca de la soacra la nora!![]()
-eu i-am dat la 3 ore in lingurita 15 picaturi Sab,apoi la urmatoare masa picaturi Bonisan...nu stiu daca am facut bine!cert e ca nu a mai avut de dimineata deloc colici
...si incearca si GRIPE Water si Baby Drink(ceai)..e tot impotriva colicilor!
-nu are cine sa te ajute?!mama,socrela?-cred ca ti-e tare greu!
-multa sanatate lu cuscru![]()
-pupicuri si rabdare,fara disperare!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
adriuta spune:
Stela, daca iti amintesti eu am avut o furie a laptelui urata de tot, si o experienta la fel de urata in spital. DESI STOMACUL UNUI NOU NASCUT ARE CAPACITATE DE 5 sau 7 ml!!! si eu mulgeam cate 10ml colostru cu pompa!!!!!! asistentele mi-au bagat pe gat formula cu CORN SYRUP!!! care inhiba leptina si bebe era mereu flamand si tot asistentele mi-au creat o idee gresita ca nu am lapte si bebe e flamand. Asa ca eu ii dadeam la bebe sa pape si pompam ca nebuna sa stimulez... si corpul meu a inteles mesajul pomparii ca el nu face diferenta intre pompa si bebe si a produs mai mult...mai mult lapte, asa ca la un moment dat ajunsesem sa storez in frigider ca stomacelul lui bebe nu era asa incapator:) Intelegi? Acum daca as mai avea un bebe:)))) glume in program ha ha...as stii ce sa fac, adica sa nu abuzez pompa.
ariel bine ai revenit draga mea, am citit povestea lui TEO si am plans citind prin cate ati trecut voi.
Luny, Simo27, Naty ce mai spuneti voi mamicilor?
Stela nu ti-am spus dar m-am bucurat atat de mult cand am vazut filmuletul... vai nici nu sti ce ma bucur ca ai putut sa ajungi la capat cu bine :)
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
Simo27 spune:
Adriuta,uite ,io pe-aci...in loc sa dorm ,stau si pierd ore bune de nani!
Raportez LUNA PLINA la Brasov...NICOLETAAAAAAAA!!!!!!!!!hai,ca poate ma auzi!!!!!!BARZAAA,hai ca stii Brasovu...mai,a venit la Sovi si a ocolit-o pe Nicoleta!vai!si cand o s-o prinda ,vai de penaj
...
plec la nani,ca maine o luam de la capat
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
adriuta spune:
Nicoleta,
LA MULTI ANI!!! si tot ce iti doresti tu pentru tine si familia ta.

Cat mai multe impliniri si sa te bucuri de toate lucrurile frumase ce ti le ofera viata. Te pup si va doresc numai bine.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
natynic spune:
Adriuta,
tare mi-era dor de tine! Ce sa fac? Se pare ca mai bine acum decat alte mamici, dar eu sunt putin mai dura...m-am straduit de la inceput sa interpretez fiecare plans al Iuliei (stiind ca bebeii plang si de foame, si de colici, si de alintat, si de plictiseala, si de kk pe fundic) si sa reactionez in functie de asta; deci, daca e de foame ma execut imediat, ca aici n-ai ce face; daca e de plictiseala ii pun muzica; daca e "febra bratelor" o iau in brate 3-4 minute, o pup, o mangai si o pun la loc in patut. Etc. Iar daca plansul nu e dramatic, eu o las cateva minute,,,in fond e forma lor de comunicare. Si zau ca deseori SE OPRESTE fara sa fac eu nimic! Voi sunteti bine?
Simo, eu ma mai uit acum la tv cand ii dau fetei de mancare, ca cel mai bine pt spate imi e pe canapeaua din sufragerie!
Si acolo ma duc cu ea si noaptea, la 2-3 si prind atunci stirile si-s foarte pusa la punct. Dar un film cap-coada...ce-i aia?? Unde-i vremea statului in pat cand bifam si 5 filme pe zi?...
Facuta sarma, a executat fata biberonul fara comentarii. TOT. Asa ca acum ma retrag ca mor de somn,
stolul
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
aliceionescu spune:
Kya, nu te speria, o sa ai lapte pt. Sanziana, numai sa va acomodati acasa si una cu alta! Am pt. tine acelasi sfat ca pentru Stela: nu renunta usor (ceea ce am facut eu si regret...), incearca sa te linistesti, sa te odihnesti in pic, sa nu te gandesti k bb este flamand, Adriuta ti-a spus niste chestii cat se poate de pertinente. Eu cred ca cel mai bine este sa vorbesti cu pediatrul Sanzianei, sa o vada, sa o cantareasca si sa te sfatuiasca ce sa faci. Eu, dc as putea da timpul inapoi, as suplimenta pt. o perioada masa lui bb cu 30 ml formula, pana ar prinde putere si pana as avea eu lapte suficient (nu cred in ideea ca se invata bb la biberon, Thea cauta si acum sanul!). Dar spun asta pt. ca fata mea a fost slabuta la nastere, a avut 2,900 kg si a slabit in spital, am ajuns acasa cu 2,500kg (asta pt. ca m-am incapatanat sa refuz biberonul de la maternitate, in ideea ca bb tre' sa manance san, dar cine sa manance san dc eu eram stresata, bebele mic, sanii infundati?). Sanziana e mai voinicuta, cu siguranta in 2-3 zile o sa ai lapte suficient, asta dc nu ai deja si doar te-ai speriat, asa cum cred eu. Te pup.
Si cateva poze mai noi: http://community.webshots.com/album/563008905DPnIDO
A! Intr-un final, am renuntat sa mai incerc sa vad poze de Honey de papacios, pe motiv ca nu a vrut nimeni sa-mi zica unde se gasesc. Poate alta data...
Nicoleta spune:
Multumesc pentru urari, si pentru incurajarile de nascare´, si pentru felicitarile de ziua mea... Azi mai spre seara am fost cam nervoasa (deh, tensiune in aer...!) si m-am burzuluit la toata lumea din casa (sot si fiu mai mare). Tare mi-e teama ca s-a speriat si pustiulica si nu mai iese curand... nici nu stiu ce sa mai fac, am calcat, am pus la spalat, am sters praful in toata casa, am mai trebaluit la patutul lui bebe... pus aparatori, scuturat asternuturi... ce sa mai fac???
Ariel, nu te mai cred...
Vreau fapte
. Din partea colocatarului astuia mic si capos (seamana cu mine). Oare sa nu nimereasca iesirea??? Mi-e ca pic in butoi... Acum nici dopul nu-l mai elimin... sa nu mai fie? Dureri ioc, ce face barza??? Ma lamentez si eu, sariti peste mesaj... numa maine nu-i poimaine si poimaine ma vad cu medicul... sper sa ajute macar la psihic... Azi de ziua mea vroiam un cadou... un bebe. Si nu!
Nicoleta
39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
Doamne-Doamne, te rugam din suflet sa ni-l trimiti pe Matei mai curand.
Nicoleta spune:
http://www.youtube.com/watch?v=N-roGMGyFu0&feature=related
Ia uite... 
Nicoleta
39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
Doamne-Doamne, te rugam din suflet sa ni-l trimiti pe Matei mai curand.
mihutza11 spune:
Lipseste omul o zi si uite valuri de nascare!!
Bravo mamicutelor (Sovi, Mami, Ursuleata,Ali, Bubu si Cris) pentru puiutzii vostri! Sa creasca mari, sanatosi si voiosi! si sa va aduca numai bucurii! 

chiar ca a vrut sa isi scoata parleala barza asta!
eu anunt prima noapte de pomina!!
.. desi ziua se frichinea puiutza macar dormea noaptea... dar azi noapte a fost dezastru.. plus ca ieri toata ziua ma innebunise.. voi cum faceti mamicilor? ca pe mine ma apuca plansul odata cu ea, ieri cel putin efectiv nu ma puteam opri din plans... cred ca si asta a afectat-o de nu mi-a dormit noaptea... uff... nu pot sa sar peste perioada asta?
azi a fost mai bine pana acum...sper sa nu ma mai apuce pe mine pandaliile...
ma duc sa citesc din urma un pic..
Mihaela mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mami25_7 spune:
Aseara a venit pe lume BRIANA-ANDREEA de niko1986,nastere normala cu epidurala,41 saptamani,3850kg,56cm,ora 17.50.Amandoua se simt bine,si asteapta sa vina acasa.Alte detalii va va da ea.Nastere usoara pt cine urmeaza si puiuti sanatosi si necolicosi.