Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (154)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Ioana, esti tare daca l-ai tinut pe David afara fara caciulita. De cand astept si eu momenul asta!!!Dar inca n-am indraznit, bebitza are un fesulet subtire, dar parca n-am avut curajul sa o las fara. Insa zilele astea se anunta caldura, asa ca adio caciulita!

Luny, dupa cateva luni, cand s-or face bebeii nostri mai mari si-or scapa de colici...le cresc dintii...

http://community.webshots.com/album/563008905DPnIDO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Alice,am vazut pozele...mai,da ,are si botosei!sa-ti traiasca
-poze cu Honey de Mami,sunt in capitolul trecut...nu stiu pe la ce pagina...vezi tu!
Niko-felicitari pentru Briana-Andreea!te asteptam pe crenguta cu detalii

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Si noaptea asta a fost linistita. Ma resemnez...

Nicoleta 39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
Doamne-Doamne, te rugam din suflet sa ni-l trimiti pe Matei mai curand.

Mergi la inceput

HAIDE NICOLETA,AZI E ZIUA CEA MARE!!!

POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Simo, pai ce, te joci?!? Eu ma pregatesc din timp pt. tocuri, suvite, discutii infinite despre cercei, inele, discoteci etc... Ca atunci cand va face fii-mea gat la mine, sa scot repede poza sa-i arat: uite de unde ai plecat, de la botosei! Si-acu' esti fitzoasa? :)))) Ce-ti mai fac baietii? A scapat Samuel- Barosanel de colici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

tot stolul

a trebuit sa aleg daca sa citesc tot sau sa dau si un semn de viata

felicitari la toate noile mamicute, sa creasca mari si sanatosi bb-ii si sa ne bucuram de fericirea lor!

ce-mi place ca incet incet avem cu toatele aceleasi preocupari, fara dop si ape.

declar prezenta in casa a 1 bucata de copil cuminte, ziua sta destul de treaz iar noaptea doarme tun de trebuie sa-l trezesc eu sa pape. azi avem o saptamana de cand am venit acasa cu gogosica.
o problemuta avem, ne adaptam greu la locuri noi...nu tare facem caca. ma dispera. a facut de 2 ori de cand suntem acasa si si asa ajutat de glicerina. medicul pediatru a zis sa nu ne stresam, sa lasam copilului timp sa se adapteze. eu nu stiu ce sa zic.

am facut cred si o prostie: cred ca doc de fam e mai panicara decat mine si ma tot streseaza ca n-ar creste atat cat trebuie si ca probabil nu am lapte. desi il hranesc si apoi ma mulg si mai ramane ceva pe teava. si m-a pus sa-i dau completare. am incercat de cateva ori, bea cate 10ml apoi scuipa biberonul...desteptu' lu' mama. imi e asa de drag cand face asta! este foarte lenes la supt, am vazut ca nu sunt singura cu pb asta.

Mamica de berbecut

Mergi la inceput

m-am tot gandit la voi care sunteti singurele, sau chiar cu inca un copil...dragele de voi!

eu cu maica-mea (si-mi e de mare ajutor) si tot sunt epuizata si-mi pare ca nu am timp de nimic! ieri am fost pana la serviciu in fuga 1 ora...a fost asa o gura de aer! dar eram ca salbatica cand am iesit din casa.
stand la casa nici nu-l scot decat in curte, nu vad alti oameni decat familionul.

Mamica de berbecut

Mergi la inceput

uite ca am venit pe crenguta cand nu mai gasesc pe nimeni...

Mamica de berbecut

Mergi la inceput

Alice,Samuel-Barosanel a avut ceva colicei azi-noapte...da,a suportat cu stoicism!dragutu de el1-acum doarme si vreau sa-i tai unghiutele ca s-a zgariat putin...
Fratele cel Mare,e la bunici,acolo se poate desfasura in voie,fara restrictii.si i se mai fac si toate poftele
Cuscra,cum s-a comportat nora azi-noapte?!a fost cumintica?
Miha,bine ai revenit.Bravo pentru Odorul tau:auzi,la el scuipa biberonul.cu constipatia,asta e-glicerina e de baza...uite sunt eu pe aici,da,stii ca asa e sambata si duminica,cam pustiu!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

neatza!

mama, ce de nasteri!nu reusesc sa mai tin pasul cu voi!!

felicitari tuturor proaspetelor mamici!!! sa va fie bebeii sanatosi si cuminti!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE TUDOR

POZE BOTEZ

Mergi la inceput