Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (154)
Raspunsuri - Pagina 10
aliceionescu spune:
Ioana, esti tare daca l-ai tinut pe David afara fara caciulita. De cand astept si eu momenul asta!!!Dar inca n-am indraznit, bebitza are un fesulet subtire, dar parca n-am avut curajul sa o las fara. Insa zilele astea se anunta caldura, asa ca adio caciulita!
Luny, dupa cateva luni, cand s-or face bebeii nostri mai mari si-or scapa de colici...le cresc dintii...![]()
http://community.webshots.com/album/563008905DPnIDO
Simo27 spune:
Alice,am vazut pozele...mai,da ,are si botosei
!sa-ti traiasca
-poze cu Honey de Mami,sunt in capitolul trecut...nu stiu pe la ce pagina...vezi tu!

Niko-felicitari pentru Briana-Andreea!

te asteptam pe crenguta cu detalii
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Nicoleta spune:
Si noaptea asta a fost linistita. Ma resemnez...
Nicoleta
39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
Doamne-Doamne, te rugam din suflet sa ni-l trimiti pe Matei mai curand.
Simo27 spune:

HAIDE NICOLETA,AZI E ZIUA CEA MARE!!!

POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
aliceionescu spune:
Simo, pai ce, te joci?!? Eu ma pregatesc din timp pt. tocuri, suvite, discutii infinite despre cercei, inele, discoteci etc...
Ca atunci cand va face fii-mea gat la mine, sa scot repede poza sa-i arat: uite de unde ai plecat, de la botosei! Si-acu' esti fitzoasa? :)))) Ce-ti mai fac baietii? A scapat Samuel- Barosanel de colici?
mihatp spune:
tot stolul
a trebuit sa aleg daca sa citesc tot sau sa dau si un semn de viata
felicitari la toate noile mamicute, sa creasca mari si sanatosi bb-ii si sa ne bucuram de fericirea lor!
ce-mi place ca incet incet avem cu toatele aceleasi preocupari, fara dop si ape.
declar prezenta in casa a 1 bucata de copil cuminte, ziua sta destul de treaz iar noaptea doarme tun de trebuie sa-l trezesc eu sa pape. azi avem o saptamana de cand am venit acasa cu gogosica.
o problemuta avem, ne adaptam greu la locuri noi...nu tare facem caca. ma dispera. a facut de 2 ori de cand suntem acasa si si asa ajutat de glicerina. medicul pediatru a zis sa nu ne stresam, sa lasam copilului timp sa se adapteze. eu nu stiu ce sa zic.
am facut cred si o prostie: cred ca doc de fam e mai panicara decat mine si ma tot streseaza ca n-ar creste atat cat trebuie si ca probabil nu am lapte. desi il hranesc si apoi ma mulg si mai ramane ceva pe teava. si m-a pus sa-i dau completare. am incercat de cateva ori, bea cate 10ml apoi scuipa biberonul...desteptu' lu' mama. imi e asa de drag cand face asta! este foarte lenes la supt, am vazut ca nu sunt singura cu pb asta.
Mamica de berbecut
mihatp spune:
m-am tot gandit la voi care sunteti singurele, sau chiar cu inca un copil...dragele de voi!
eu cu maica-mea (si-mi e de mare ajutor) si tot sunt epuizata si-mi pare ca nu am timp de nimic! ieri am fost pana la serviciu in fuga 1 ora...a fost asa o gura de aer! dar eram ca salbatica cand am iesit din casa.
stand la casa nici nu-l scot decat in curte, nu vad alti oameni decat familionul.
Mamica de berbecut
Simo27 spune:
Alice,Samuel-Barosanel a avut ceva colicei azi-noapte...da,a suportat cu stoicism!dragutu de el1
-acum doarme si vreau sa-i tai unghiutele ca s-a zgariat putin
...
Fratele cel Mare,e la bunici
,acolo se poate desfasura in voie,fara restrictii.si i se mai fac si toate poftele
Cuscra,cum s-a comportat nora azi-noapte?!a fost cumintica?
Miha,bine ai revenit
.Bravo pentru Odorul tau:auzi,la el scuipa biberonul
.cu constipatia,asta e-glicerina e de baza
...uite sunt eu pe aici
,da,stii ca asa e sambata si duminica,cam pustiu!
POZE
underqueen spune:
neatza!
mama, ce de nasteri!nu reusesc sa mai tin pasul cu voi!! 
felicitari tuturor proaspetelor mamici!!! sa va fie bebeii sanatosi si cuminti!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE TUDOR
POZE BOTEZ