Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (154)
Raspunsuri - Pagina 11
mimonix spune:
neata
Ieri am plecat cu flacaul la plimbare dupa masa de ora 2 si n-a mai dormit decit aseara aproape de ora 23...bineinteles ca a mai "furat" cite 30 de min de picoteala printre scincete, dar somn-somn nici vorba.In schimb azi noapte a dormit neintrerupt de ora 23 la 8 azi dimineata.Doamne ce ma sperie cind face d-astea!Apoi papa si acum iar nani.Nu stiu de ce se agita asa afara, nu vrea in carut si pace.In brate doarme, dar sa-l plimbam in brate?N-am mai pomenit...
A fost imbracat gros, am retinut ideeea cu frigul...si totusi nu i-a convenit ceva.Nu tace nici cind se zgiltiie carutul, nu ii place acolo in carut...nu stiu de ce!
Stela, parca tu intrebai de scoica.Suportul se fixeaza cu partea de jos a centurii, cea care vine in mod normal peste burta.Are niste santulete suportul.Peste suport intra scoica prin "presare" astfel incit centura care trece prin santurile suportului ramine acolo definitiv, acoperita de scoica.Cealalta parte a centurii se trage peste "scoica",prin spate.Tre' sa aibe si "scoica" un cirlig ceva la spate,vezi.Asta daca o fi acelasi model de scaun, eu stiu!Pe mine "ma rupe" scoica aia, are nuj cite kile si cu copilul 6 kg...cam multisor chiar si pentru "big mama" care este![]()
Luny,vazut poze cu Mufa, ptiu ce mai baiat
Dar de ce ride soro asa, nu are si el putina decenta?Eu zic sa dati militaria jos din pod, ca nu sade bine unui general sa fie asa hlizit!Putina seriozatate va rog!![]()
![]()
Naty
uite ce propun eu: sa nu mai posteze nimeni poze cu bebei hliziti pina nu va zic io, ca altfel o sa ma aveti pe constinta!
Kya, Miha, mobilizareeeea! Hai ca se poate, nu dureaza mult si trece.Acu-acu fac 18 ani!
Alice mama, ce spui tu acolo de farduri si suvite? O sa taraie niste blugi doua numere mai mari si o sa ii calce in picioare cu niste tenisi nu spun marca dar se stie , o sa aiva parul tuns cu ciobu' si o sa spuna ca asa e ea frumoasa.Daca ai noroc, cerceii o sa si-i puna in spinceana sau in buric
Hai lasa, ca vezi tu!Mai e pina atunci, in tot cazul pastreaza poza cu botoseii ca o sa o considere COOL![]()
Pup inclusiv gasca "de noapte" ca vad ca se lucreaza in schimburi
Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru (1 luna si 2 zile)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
underqueen spune:
mimonix, Tudor adoarme instantaneu cand il scot afara...ieri urla ca din gura de sarpe...l-am scos afara si pana la coltul blocului a adormit...m-am si speriat, ca tacuse brusc! ![]()
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE TUDOR
POZE BOTEZ
Simo27 spune:
am pus si eu poze noi cu Barosanelul
:somnic
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
underqueen spune:
simo, super! ce frumos doarme el pe burtica! oare sa incerc si eu sa-l pun pe strumf?
POZE
POZE TUDOR
POZE BOTEZ
aliceionescu spune:
mimonix, 

Cred eu ca nici nu stiu ca ma asteapta! Merci de initiere, chiar am ras cu pofta! 
Maria, tine pasul,ca nu mai e mult! Maine-poimaine trecem la "Clubul scutecelor".
http://community.webshots.com/album/563008905DPnIDO
mimonix spune:
Underqueen,eu am mai plibat un copil PE CARUT, nu IN CARUT.Ca si Teodora tot asa a fost, cum o scoteam cum facea niste ochi cit cepele.Si pina la 6-7 luni a mai fost cum a mai fost , dar la 7 luni s-a ridicat copacel si copacel statea si in carut.Ziceai ca plimb statuia! Cu o mina tineam copilu' si cu una impingeam carutul ![]()
Asta pina la un an cind n-a mai vrut DELOC in carut, ci PE JOS.Si tine-te cocoseala (atentie fetele cu sciaticul, ca vin vremuri grele pentru el)! Ea pe jos facea joc de glezne si genoflexiuni, eu cocosata faceam deliciul trecatorilor!Asadara, m-am gindit ca baiatul va fi mai cuminte, ca asa zic babele...ca baietii se nasc mai tirziu, sunt mai blegosi, merg mai greu , vorbesc mai greu.Dupa cum se vede asta seamana cu sor'sa.Vrea in picioare de pe acum!In patut in pun de-a lungul si il gasesc de-a latul, se intoarce de zici ca-i acul ceasornicului.Poti sa stii cite ore a dormit dupa pozitia in care il gasesti fata de lungul patului!![]()
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
Simo27 spune:
Maria,cu pusul pe burtica ,nu am indraynit eu
,ci sotu!eu eram cam sceptica,da,uite ce-i place
!si de ce sa nu-i placa cand mamica lui tanjea cat era graviduta sa doarma pe burta
,si de fapt toti ai casei dormim pe burta
cel mai bine!eu zic sa indraznesti!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
underqueen spune:
chestia cu patutul e valabila si la mine
si s-a invatat sa-l tin in picioare, rezemat cu spatele de pieptul meu...altfel nu-i mai place...
POZE
POZE TUDOR
POZE BOTEZ
mimonix spune:
ptiu, ptiu BarosanelSi Vladutz doarme pe burta, numai pe burta!Asa ii place, cred ca nu mai da asa necontrolat din miini si din picioare si nu se mai trezeste din cauza asta.Plus ca scoate gazele singur f bine de cite ori e nevoie si se mai calmeaza burtica.Eu recomand pozitia asta desi inteleg ca exista si riscuri.
mimonix spune:
Mi-am schimbat semnatura in sfirsit
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (2 luni)