Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (154)
Raspunsuri - Pagina 12
tuchita spune:
Buna dimineata!
Raportez o seara trecuta grea din cauza de prestat baie singura la bebeu pe motiv de sot plecat cu sorcova! toate au fost bune si frumoase pana cand a venit momentul mesei cand a inceput sa urle rau de tot de l-a auzit tot blocul! ziceai ca i-am dat piper in gura nu tzatza! Incerc cu biberonul ca poate tace! no....mai rau! Aprind lumina sa-l caut de bube prin gura dar nu gasesc nik! si imi amintesc de feon...se aud carteva bolboroseli in burta....si tace! dupa care papa doua tzatze si un biberon si se culca! iar eu imi amintesc ca din cauza ca am umblat creanga am uitat sa-i dau copilului tot cocktailul anticolici!
si nu e prima data cand patesc asta!
ii dau de 3 ori pe zi cate 15 pic de espumisan ( e la fel cu Sab Simplex), de doua ori pe zi 2,5ml de Debridat si de trei ori pe zi 5ml de Water Gripe. Daca nu fac asa urla rau. Si cu toate astea mai urla dar mult mai rar si mai suportabil!
Am vazut poze cu bebei frumosi dar nu mai nominalizez ca mi-a venit printesa din vizite si tre' sa ma imbrac sa-i scot la plimbareala ca altfel innebunesc cu amandoi in casa!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
mimonix spune:
Vad eu ca azi e simbata si
Somnoroase pasarele
Pe la cuiburi se aduna,
Se ascund in ramurele -
Noapte buna!
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (2 luni)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
natynic spune:
Maria, mai pune-l pe burta, mai ales cand e mai agitat, ar trebui sa-l calmeze; totul e sa fii cu ochii pe el-dar asta nu inseamna sa nu te misti 1 cm de langa el, stai asa, ca tie trebuie sa-ti precizez la ce strasata esti! ![]()
Mai te invarti, mai te rasucesti, il mai privesti, etc.
Simo, ptiu-ptiu-ptiu! Mi se pare ca s-a schimbat la fata Barosanelul, s-a mai maturizat, are expresie mai "umana"; incep sa devina tot mai expresivi si draguti. Si, repet, cand il vad nu-mi pot imagina decat cum va face el judo si karate cu cine-l va supara pe David-ochi-blanzi ![]()
Mimonix, te rog cu cerul si pamantul sa nu fie zi de la Dumnezeu sa nu postezi cat mai mult, esti DE-LI-CIOA-SA! 

Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
delphin spune:
Neata!
Si io...si io...David doarme pe burta si are o pozitie a capului, fatza spre dreapta, preferata. Eu incerc sa alternez, o data stanga, o data dreapta, dar se intoarce singur cand il pun pe stanga. Prima data cand l-am gasit cu capul spre dreapta desi eu il pusesem spre stanga, am zis ca sunt cu capul si nu mai stiu cum l-am pus
.Apoi l-am prins cum se intorcea
.
Si al meu bb..doarme super bine la plimbare. In scoica deocamdata...pusa pe carutz.Si eu profit si ma plimb sau ma dau cu rolele.
Stela
si curaj...dar daca treci pe formula sa stii ca nu e sfarsitul lumii. E alegerea ta si nu trebuie sa dai explicatii nimanui si nici sa-ti fie teama de ce va zice lumea.
Cris felicitari pt. printzesuca!
Naty
si chapeau ca reusesti sa fii "dura". Pe mine ma "tourne en bourique"
asta mic. ( traducere libera, ma invarte pe degete). Cum chitzaie nitzel, cum sunt drepti langa el.
Si ma declar si eu mama friguroasa, iar bb in consecintza e imbracat bine si cu caciula
. Ca sa stie si el ce e aia ca 2 ani d'aci in colo...e fara! Dar daca nu-i pun eu, sigur ii pune tacsu' asa ca..evit discutiile!
Cory 
Fetili de peste balta...
si curaj in "aventura" bb crescut singuri, fara ajutoare!
Gianii, pe unde umbli?
Tuchita, circuit nemotorizat= o tura cu matura prin casa(100m²), steperul l-am inlocuit cu rolele, asa profita si David de plimbare. Super Seb al tau...oare cand am sa dorm o noapte asa?
Seb al meu, nici acum la aproape 5 ani nu face toate noptile...se mai trezeste sa-mi zica ceva
. Ca el sufera de limbaritza cronica. Ma tot cheama educatoarele la gradi sa se vaite ca vorbeste prea mult si nu le asculta
Simona(mimonix)
!Iar te-ai lipit de calc.
Vazut barosan dormind!
somnul de frumusetze?
Si botosei la o mandretze de fata!
Gata pauza mea! O zi placuta!
pozici
natynic spune:
Aliceionescu...Mimonix ar putea avea dreptate. Cred ca nu ne-ar strica un club de sfatuiala nici peste ani de zile, mai ales noua, mamicilor de fete...Acum, nu te poti baza ca va avea gusturile tale in ale dichisitului. Nici eu n-am semanat cu mama (f clasica, niciodata fardata, fara gauri de cercei si cu minim de bijuterii); am purtat la greu, pana de f curand mini, ciorapi colorati trasnit, tunsa nr 1, rochie de mireasa lila...etc,etc. Ce as tine eu mult sa o invat pe Iulia e sa nu fie sclava modei, ca detest asta...sa nu poarte lucrul X pt ca "in vara asta se poarta" sau o culoare ce nu-i vine deloc pt ca "e la moda". Sa poarte numai ceea ce-i place, se simte bine si ii vine bine. Si atunci o las si cu cercei in spranceana; doar sa nu fie pt ca "au si ceilalti"-asta detest!
Naty
mamica
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Delphin, 

. Je t'aime encore beacoup!
Naty
mamica
Iulia mea
blankar spune:
salutare randunici!
mi-e rusine ca intru doar din cand in cand dar nu prea am timp sa scriu mai des
raportam si noi 5 saptamani,4500 de grame si o pofta nebuna de mancare
din pacate lapte nu mai am asa ca ramane laptele praf,dar el nu se supara la cat e de mancacios
de 3 zile iau aparut pe fata niste bubite rosii cu varf alb parca sunt cosuri,asa sunt de urate.L-am dus la dermato si mi-a spus dr. sa nu il dau cu nimic ca o sa-i treaca.Il sterg cu apa termala dar nu prea vad imbunatatire.Dr. zice ca e de la stomac , ca nu are digestia formata inca si mananca destul de mult la o masa(160 de grame din 4 in 4 ore)Am incercat sa-i dau mai putin dar urla de vai si amar
felicitari mamicilor care au nascut recent!
am reusit sa pun niste poze
va pupez, week end placut
http://webshots.com/user/blanka75
delphin spune:
Pst!
Va spun incet ca sa nu cumva sa ma auda...de aseara si toata noaptea a mancat bibe de 150ml. Sa nu ma spuneti, ca nu cumva sa se razgandeasca maimutzica mea.
Gecko, mai traiti sau va dovedit ratonul?
Blankar, bine ai venit in clubul bibe. Nu te stresa si nu avea regrete. se creste foarte bine si cu bibe!
pozici
aliceionescu spune:
Naty, total deacord cu tine! Nici eu nu sunt adepta modei ca asa e musai, ci a modei ca asa imi sta bine. Iar fetei mele cred ca nu voi indrazni sa-i cer prea multe, eu insami am avut perioadele mele de rebela. Si inca ce perioade, nici nu cred ca o sa-i marturisesc tot! ![]()
Delphin, merci!
Te-am mai "abordat" eu de vreo doua ori, dar probabil ca m-ai "sarit" fara sa vrei. Oricum, nimic important. Era referitor la discutia cu bibe/ cantitati/ perioade. Si referitor la pozele lui Seb-culturist, care m-au dat pe spate, efectiv!
blankar, ce puiut frumos si papacios! Daca ajungeti la "biberonat", gasca "mamelor fara de tzatzi laptoase" (din diverse motive) iti sta alaturi!
http://community.webshots.com/album/563008905DPnIDO
clauclau spune:
Neata crenguta!
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI SI BUN VENIT BEBELUSILOR IUBITI SI ASTEPTATI!
Kya , in primul rand calmeaza-te ( exact asa am fost si eu in primele zile ), incearca sa te relaxezi si odihnesti putin. Ca sa ai laptic din belsug , te ajuta chiar Sanziana, dar lasa stresul caci asta chiar este dusmanul laptelui. Si nu asta vrem! Crede-ma ca o sa fie mult mai bine in cateva zile, chiar daca acum ti se pare incredibil. Cu fiecare zi care trece, bebica o sa pape mai bine la san si lapticul o sa fie din belsug. Hai linisteste-te ca va fi bine. 

Stela, cred ca Teo are colicei, dar nu e o solutie sa stea numai la tzitzi din pacate. Stiu ca ti-e tare greu acum si esti debusolata. Ma gandesc ca tot mancand intr-una i se accentueaza durerea de burtica ,ea trebuie sa apuce sa digere lapticul vechi si abia apoi altul proaspat! Eu pana nu i-am facut un programel de masa, adica sa o las macar 2 ore intre mese, nu am reusit sa o linistesc. Acum nu mai avem deloc probleme, am scapat si de colici si de agitatie, parca e alt bebe. Dupa masa, o pun la ea in patut si sta acolo cu ochii pe pereti mai bine de jumatate de ora pana se plictiseste. Daca nu te descurci cu sab si bonisan , pot sa-ti spun de preparatul de colici pe care-l luam noi din farmacie si la Rebecca face minuni. Nu se potriveste la toti copiii, dar eu zic ca merita sa incerci. Eu iau saptamanal cate o sticluta si colicii o ocolesc acum pe Rebe. Spune-mi daca vrei info despre solutia asta. 

POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!