Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (154)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Delphin, incet, incet zic si eu felicitari pentru bebe David care mananca 150 ml ( sper ca nu m-a auzit! ) si s-o tina tot asa! Si lui Rebe ii place pe burtica, foarte des o pun asa si isi intoarce capul de numai! Ea a inceput sa-si tina binisor capsorul, dar cateodata i se mai balangane si se supara si ea! Abia astept sa o pun in marsupiu si sa iesim asa afara, tinand cont ca nu-i place in carucior.

Naty, Tuchita, nu cred ca-i este frig cand iesim afara. De fiecare data iau cu mine si o paturica pufoasa si o invelesc. Ea se frichine intr-una in carucior, misca capul de pe o parte pe alta, si parca nu-si gaseste locul, nu-i place pozitia, nu stiu... Desi verific mereu sa nu o deranjeze ceva prin carucior!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ma doare maseaua , pot sa iau algocalmin???

Ioana, eu nu am indraznit inca sa o las pe Rebecca fara caciula afara, desi se supara tare cand i-o pun in capsor! Esti o mamica curajoasa, bravo!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

recunosc si eu reprize de plans zilnic...oare cand se linisteste furtuna asta hormonala?! acum s-a linistit, i-am pus supozitoare cu glicerina dar o vreme atat de tare s-a fortat incat m-am apucat si eu de lacrimat alaturi de plansul lui fara lacrimi. am avut eu si pentru el!

Mamica de berbecut

Mergi la inceput

eu nu mai stiu ce am zis si scris dupa ce am ajuns acasa de la nascare asa ca...

va multumesc pentru sustinere si pentru urarile de ziua mea. sunteti tare dragute!

Mamica de berbecut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Miha,toate trec...cu David bebelus si eu am plans de numa...poate asa e la primul,esti mai sensibila,lasa ca la urmatorul o sa fie altfel.o sa ai experienta si nu o sa mai bagi toate cele in seama!oricum,trebuie multa rabdare si sa te odihesti cat mai mult!
Luny,cum mai e gatul?te mai doare asa rau?ai luat Beladona?

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

clau, mercic, da' cred ca m-a auzit! S-a trezit si a mancat 120 ml, dar ma declar multumita ca i-a mancat fara prea multe fitze.
bucalata ta cuminte!

Aliceionescu, cu scuzele de rigoare ca te-am "sarit", mercic pt; aprecierea culturistului meu. Iar daca nu am raspuns la intrebarea despre bibe e ca sunt si eu intr-o ceatza totala. Am incercat sa-i dau cat scrie pe cutie pt. kg lui, dar nu merge deloc. Nu vrea si pace, sa manance atata? Am googalit putin si m-am crucit cat mananca alti bb la varsta lui....pot spune insa ca, desi se kakaie la mancare, ia bine in greutate, ceea ce e satisfacator pt. moral.Voila de ce nu ma "bag" eu la discutii savante despre bibe. Si trebuie sa nu uitam ca fiecare bb e diferit!

editez: vroiam sa spun clau sa incerci totusi dolipran(paracetamol)in loc de algocalmin. sa treaca!

pozici

Mergi la inceput

merci Simo de sustinere, astept si eu sa treaca starea asta si sa ma invat sa inchid urechile la toate prostiile ce le aud ca nu mai inteleg nimic si sunt mai dezorientata decat oricand

Mamica de berbecut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mi-a luat-o Delphinash inainte...da, Clau, ia mai bine Paracetamol.
Delphin si Alice, mi s-a spus de mai multi priceputi ca e aiurea total sa te iei dupa ce scrie pe cutia de lapte, fiecare bebe e altfel si apoi, ganditi-va si la noi: chiar mancam fix aceeasi cantitate la fiecare masa sau fix la acelasi interval de timp? Au si ei mecanismele lor de compensare; au mancat mai putin la 1-2 mese, vor manca mai bine la urmatoarea, se satura, iar nu vor sau intarzie, etc. Sigur, cand laptele praf costa de te usuca si mai si trebuie sa te chinui cu sterilizatul permanent, nu-ti convine sa tot prepari degeaba si sa arunci, dar uneori asta e...Slava Domnului ca fata de cei alaptati, cei biberonati sunt totusi MULT mai disciplinati cu programul dar chiar robotzei nu sunt nici ei! Luatul in greutate e indicele cel mai bun, nu ce scrie pe cutie.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Sal,randunici!Am reusit sa citesc ce ati ciripit,am scris si eu un cearceaf lung si a murit bateria laptop-ului..Ofof..nu mai am puterea s-o iau de la capat.
Pe scurt,raportez o noapte cat de cat cu somn pt printesa,dar cu flencaneli la tzitzi,cu dureri mari de sfarcuri pana la planset,cu dureri de burtik la bebelina,partzuri multe si adormit super greu dupa fiecare masa..Dimineata inceputa cu innoirea suzetei in speranta ca poate adoarme plangacioasa,pe care maimutza a acceptat-o degraba,mandra ca are ce flencani.sI a flencanit bine merci mult timp si somn ioc,si m-am infuriat si i-am scos-o fortat dupa o mare cearta,fiind pacalita dupa indelungi sedinte sa adoarma,tot la tzitzi,dar de data asta cu mamelon din silicon,fiindca sfarcurile nu mai merg..Si uite asa,tot epuizata sunt.
Multumesc fetelor care mi-au scris:Ariel,Delph,Adriuta si restul.
Ariel,imi pare rau ca ai trecut prin asa greutati..
Am vazut si un pui de cuscra dragut tare si flacau..
Cuscra,asa voi face si eu cu picaturile,ce crezi?Ca altfel nu se mai poate.
Deci,ai zis ca la 3 ore,o data Sabsimplex,o data Bonisan?multi voua..
restul fetelor,in special Dispecerul Naty
Multumesc tare mimonix pentru sfaturile cu privire la scoica!
Merci Clau.M-am convins azi noapte ca sunt colici,fiindca s-a tot crispat,m-a muscat cu putere de tzitzi de am urlat,tot crispandu-se si concentrandu-se..
Am inteles ca de la farmaciile Ifarm ati luat voi preparatul?Poti sa-mi zici mai multe te rog,acum merg sa iau si Bonisan si ceiutz sa alternez cu Sab simplexul pe care i l-am dat deja.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Si tot despre alaptat, ca la obsesia asta suntem toate mamicile, cu tzitzi cu sau fara lapte :
Stela, imi zic si eu o parere, daca e proasta o arunci la gunoi: ziceai ca te impaci bine cu pompa electrica Primii Pasi. De ce nu te mulgi (ca lapte ai destul), pui lapte la frigider/congelator si o treci pe Teo la biberon? Nu poate fi mai rau sa te mulgi periodic decat sa-ti molfaie fata sfarcurile. Ca doar ideea e pana la urma sa se hraneasca cu laptele tau, nu sa-ti stea atarnata de tzatze, nu?! Si, oricum, intai de toate accepta ca are si alte motive de pland decat foamea-Clau are dreptate, daca nu are si ea pauze de digestie sigur ca o doare burtica! Ea nu poate judeca faptul ca de la supt continuu o doare burta, dar tu da! . Pune foenul pe ea pana se calmeaza si adoarme,pune suzi, las-o sa si planga cateva minute ca nu lesina, nu-s bebeii asa fragili si FA-I PROGRAM! Altfel o iei razna si oricate beneficii ar aduce alaptatul nu cred ca asta e o solutie!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput