Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (154)
Raspunsuri - Pagina 14
clauclau spune:
Stela, da, de la farmaciile Ifarm, dar nu toate au laborator. Se cere chiar asa, solutie de colici si ti se prepara pe loc si-ti spune cum sa-l folosesti, adica 2,5 ml de 3 ori pe zi. Costa foarte putin, sticluta este 3,5 ron, dar trebuie sa iei in fiecare saptamana cate una. Bine, in caz ca i se potriveste ei, ca altfel n-are rost.
Ma doare rau maseaua
si stomatoloaga mea nu are program in weekend. E o durere puternica rau ( ca de nerv asa! ) si sunt convinsa ca nu ar trece nici cu calmante puternice, d-apoi cu paracetamol!!!! Sa vad cum o sa suport zilele astea...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
natynic spune:
...iar cu somnul: las-o sa molfaie suzi, ce daca nu adoarme, auzi, sa i-o scoti cu forta! Va molfai pana va obosi (garantat! DAR cu conditia sa NU stai cu ochii pe ea, ca n-ai idee ce te simte!)si in final va adormi, ca n-are incotro...
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Clau: stomatologii folosesc o solutie cu efect anestezic, se numeste solutie Klumsky. Se aplica pe masea (adica gingie) cu un betigas de urechi. E efect local, nu are cum sa se absoarba sistemic si sa treaca in lapte. Are gust groaznic dar efectul e miraculos! Cauta la farmacie. Daca nu, chiar si xilina, aplicata tot asa, local-la fel e sigur inofensiva.
Naty
mamica
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mstela spune:
Da,Naty,este o idee si cum spui tu.M-am gandit si eu,dar am tot sperat ca imi vor trece sfarcurile,de teama ca nu cumva sa nu pot scoate mult lapte sau ca n-as sti cat ii trebuie ei.Dar cred ca voi incerca si asa.
I-am scos suzi fortat,asa cum fac si cu sanul,ca ea nu-i da drumul nici dormind,fiindca mai mult o inviorase suzi si trecea timpul, iar somn,ioc.
Plus ca m-a enervat si m-a derutat tare socrela,care imi este asa draga,dar azi m-a enervat la culme,fiindca ea este impotriva suzetei si mi-a venit cu:ai incurcat-o,nu mai scapi de ea pana la 3 ani cu suzi ei si sa n-o lasam prea mult ca o s-o vrea non-stop..
Si fiind prima data cu suzi,normal ca am fost cu ochii pe ea urmarind-o ca poate poate adoarme.

Clau
,imi pare tare rau pt durerea ta de masea.Cred ca este groaznic.Nu stiu ce sfat sa-ti dau,poate ceva babesc,eu stiu,o compresa cu tarie acolo.Sper sa treaca..
Voi de la care farmacie ati luat preparatul?
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
gecko spune:
iar scriu pe fuga...si va citesc la fel...daca nu sunt in program de instructie...alaptat, pampers, leganat...atunci eu cu sotul ne facem singuri de lucru...stam ca prostii si ne uitam la raton cum doarme...sau ne certam ca si cretineii pe motiv ca azi a stat prea mult la mine in brate si mai vrea si tati sa il tina.
am vazut ca stela se chinuie cu printesa fricanita...poate suzi nu e o idee rea. ca de fapt ea vrea la san de confortare dar daca sfarcurile tale nu mai rezista trebuie sa gasesti o alta varianta.
kya ai suficient lapte...nu ramane flamanda fata. asa e inainte de a se instala productia de lapte. eu am stat 4 ore in continuu cu Patrick la san. il atasam corect si asteptam rabdatoare sa se plictiseasca de san...ca sa imi schimb si eu pozitia. moasele intrau socate in camera la mine sa ma vada zambitoare si rabdatoare cu bb la tzitzi.
numeioana...parca tu intrebai...bb a trebuit scos cu vacuum pentru foarte multe motive...in primul rand ca era pozitionat aiurea...cu fata in sus (cred ca in ultimele zile s-a intors asa), apoi are capusorul un pic mai mare (fara a fi vreo boala sau altceva...am mai zis eu ca seamana cu taticu') plus am si eu marginea aia dura la col cum parca se plangea ariel si care nu lasa bb sa inainteze. asa ca au trebuit sa foloseasca vacuum, la caput a avut tugui ca si yannis de simonette si plus hematomul de rigoare dar care s-a tras in max 3 zile. din cauza acestui hematom si plus a incompatibilitatii noastre Rh (eu negativa si el pozitiv) a fost icteriu...dar acum ne revenim.
apropo, mesajul am inceput sa il scriu acum vreo 4 ore.
deeapui spune:
Dupa o obositoare plimbare la cumparaturi (maine e ziua de nastere a randunoiului si avem chef mare), reusesc si eu sa mai intru.
In primul rand urez felicitari noilor mamici si rabdare celor care mai sunt cu mine pe ultima suta.
Va anunt ca am reusit sa vorbesc cu Zoze, acum sunt bine amandoi, dar au avut ceva emotii cu Bebe magic, cu un posibil suflu sistolic, dar au fost la un cardiolog ft bun care i-a facut si echo si a zis ca e totul ok. Ea cica a scapat de sangerari, mai are doar o galbejeala de final (stiti la ce ma refer). E insa foarte obosita, si fizic si psihic( e normal, la cate a avut de infruntat), bebe are ceva colici nasoale, dar trec ele toate. Macar acum stim ca nu e nimic grav.
Naty, nici eu nici Zoze nu am avut fire resorbabile la suprafata..cele din interior nu s-au absorbit.
Eu am niste mega arsuri si am luat niste Maalox, dar parca e apa de ploaie..ma lasa pt 5 minute si o iau de la cap. Deja ma urc pe pereti. Cred ca iese Bia cu coditze.
Acum ma duc sa pun masa si mai intru mai tarziu, daca nu ma incurc in mancaruri si torturi. Pupici.
Deea
35+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
underqueen spune:
naty
ai dreptate! sunt cea mai stresata mamica de pe forum...
am incercat sa-i pun supozitor lui bebe strumf ca sa faca kk, ca se tot screme, si nu am reusit, n-a vrut sa intre...si nici n-am insistat, evident!
vreau afara! dar sotul umbla breambura si sunt asa nervoasa ca nici nu-l sun...si e si innorat spre ploaie... 
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE TUDOR
POZE BOTEZ
natynic spune:
Deea, ma bucur ca Zoze e mai bine. Si la multi ani sotzului! Si sa stii ca arsuri mai mari ca mine n-ati avut nici una
air iulia nu numai ca n-a iesit cu codite, ci...chelutza! ![]()
Stela, stii ca si eu am tot scris ca-s impotriva suzetei (in primul rand din motive igienice)...dar sigur, e si pt ca Iulia a scuipat-o foarte ferm de la inceput. Fiecare bebe cu nevoia lui de supt. Dar stai, frate, decat sa fie dependenta de sfarcul tau mai bine da-i suzeta...ca suzeta se strica, aia e, iei alta; dar sfarcul si nervii tai?? Si o sa scape de ea pana la urma, voarba Ioanei, ai vazut adulti cu suzeta?
Asa ca socrela n-are dreptate; si daca are tact, va trebui sa te lase in pace, ca tu esti mama Teodorei si tu esti la capatul puterilor.
Naty
mamica
Iulia mea
natynic spune:
Maria,
sa stii ca nu vreau sa te critic...si nici sa ma dau eu mare ce "tare" ma tin...Sa stii ca acum, fiind si eu mama, inteleg perfect orice temere, orice paranoia si orice exagerare pe care o poate avea o mamica. Dar orice problema, reala sau falsa ar avea micutii, ei au nevoie de noi intregi si puternice, calme si cat mai curajoase, e extrem de important asta pt ca mi-e clar ca le transmitem multe din starile noastre...Serile trecute ma certam rau cu randunoiul, in cealalta camera dar pe ton ridicat; Iulia a inceput sa planga cu disperare, cu isterie si pana n-am luat-o AMANDOI in brate, unul langa altul, nu s-a calmat.
Naty
mamica
Iulia mea
luny spune:
salut stol!..raportez noapte cu treziri la 2 ore, frichineala la greu si colici naspa de la 5..s-a calmat bebe cu BabyDrink si dormit lemn pe burta lu' mami pana la 8,30..dar este pliiiin de bubite mici pe toata fata,rosii..mai rau ca ieri, si ceva pete rosii...asa m-0am speriat, ca era sa merg la G. Alexandrescu cu el, noroc cu randunoi mai lucid..era ff rosu, dar se scremea de un partz, cand l-a produs, si-a revenit la culoarea normala...ma scot din minti bubitele alea, corpul este perfect curat!!

alice, hai sa fim optimiste si sa ne facem putin ca uitam de perioada cu dintii!![]()
mimonix, rade zapacila al meu, de zici ce-i aia, ramanem siderati cand il vedem, ii face ta-su niste mutre strambe, de se hlizeste Matei ceva de speriat!!Cat eram insarcinata, mangaiam burtica si mereu ii ziceam 'mami, sa fii cel mai vesel si jucaus bebe!!'..o fi avut efect!![]()
simo, ce doarme barosanul..lui Matei nu-i place pe burta, nu stiu de ce, decat la colici, il tin pe burta mea si adoarme, altfel, se fatzaie rau..desi eu nu dorm altfel, si sotul meu la fel!..
..gatul parca e mai bine, ieri am fost singura, deci ioc farmacie, am supt 3 strepsils, vad ca ceva efect au avut...dak mai simt ceva, il trimit pe Liv la farmacie dupa Beladona
blankar, ce frumusel e Eric, sa-ti traiasca!:)
stelutza, imi pare rau ca tot asa e cu micutza...dar chair trebuie pauza intre mese..sunt de acord cu ce a zis naty, o perioada sa mulgi, pana se refac sanii..
clau, incearca pt masea Nurofen forte, mi l-a dat dr. Popa pt durerile groaznice ale epiziotomioei si mi-a spus ca nu e problema cu alaptatul..pana la 3/zi!..
bai, dar simonette ce-o mai face, parca nu a intrat de ceva vreme pe forum?..o solicita rau oare bebe Yannis?..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!