Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (154)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Si tot pt Maria: hai sa punem copiii sa faca schimb! , ca Iulia de cand am trecut de la Prenan la Nan 1 face cate 4-5 kk/zi si nu oricum, ci cantitate adevarata, nene! Mie mi-ar conveni sa n-o mai schimb de kk (+spalat, etc) de atatea ori pe zi

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

naty mai degraba impartim sa faca in mod egal...si Iulia si Tudor...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE TUDOR

POZE BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

si asa imi convine!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

gecko indragostita de micul raton.
Ma bucur sa aud vesti bune despre Zoze.ici lor.si Deea.
Naty.S-a conformat socrela,ca-i diplomata,dar a trebuit sa bombane putin sa capiez eu si mai tare.Vede si ea ca nu are ce sa-i mai faca nimeni balaurului mic (vorba ta).Acum tot incearca sa-mi spuna sa tin sus moralul,de parca sunt de fier..
Na,ca am zis ca ma odihnesc si bleaga de mine,s-a incurcat de un raft cu lucrusoare ravasite si pa odihna,Teodora de atata flencanit nu s-a sculat nici acum,ce chestie mama,si tocmai acum se va scula si ma va rupe,cand eu sunt zombi..
Asa,Naty,iar Teodora a iesit frezata bine,pe mine cam ocolindu-ma arsurile..Na,ce chestie..priviti aici..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna ziua, dragelor.

Eu am citit doar ultimele 2 pagini... asa ca nu prea sunt la curent cu noutatile. Stiu doar ca a nascut Ursuleata fiindac am vb cu ea joi la telefon, dupa operatie.

Kya, bine ai revenit. Cum merge acomodarea acasa? Cum se simet printzesica Sanziana? Dar mamica cum se recupereaza?

Stela, imi pare tare rau ca ai probleme asa mari.

Eu din fericire suport mult mai bine fiindca nu ma roade asa des. In ultimele 2-3 zile mi-a dormit cam 1 ora, apoi dupa ttrezire o schimb si daca e linistita o mai plimb putin si mai vorbim putin, daca nu..o pun la san. Asadar mananca cam la 1,5 -2h. Eu urmez regula dr mele pediatru: ascult ce vrea ea, fata,ii dau sa manance cand plange si vad ca ii merge bine.
Daca copilul e schimbat de scutec, e pussi la san respinge sanul atunci cautam alta cauza....Poate are colici, sau e frig sau e prae cald...sau e obosit...

Gazutza mea, noaptea imi doarme cam cate 2-3 ore cu cate o pauza de cca 1 h pt schimbat si hranit (ca uneori o pun de 3 ori in patut pana adoarme bine - adica imi adoarme la san, o pun in pat se trezeste si iar repetam...). In ultimele doua nopti, sa nu o deochi, dupa baita si masa de seara, mi-a dormit de la 21.00 la 02.00 (5h !!!) apoi a mai dormit cam 2,5 sau 3 h.

Sfarcurile tot mi se mai albesc si mie dupa supt dar suport. Dupa ce o adorm le masez usor pana le revine culoarea si desi doare rau cateva minute....in scurt timp ma iau cu treaba, uit de ele si durerea dispare. Cred insa ca sunt mai norocosa ca nu ma mai molfaie asa mult ca inainte. Din ce in ce mai des, dupa ce a mancat bine si a luat-o somnul, se arcuieste pe spate cu ochii inchisi, strange pumnisorii si apoi trage singura capul si lasa sanul din guritza. Atunci stiu sigur ca e cel mai bun moment sa o pun in patut. Am renuntazt sa o mai iau in pat la noi indiferent cat ed somn imi e noaptea. Sunt foarte incantata ca doarme doar la ea in patut, chiar daca uneori trebuie sa repet figura de cateva ori. Alteori insa (cum a fost chiar azi-noapte) imi doarme de la prima incercare ..desi o vreme eu stau cu urechile ciulite asteptand scancetele...

Asadar, ma consider foooarte norocoasa. Va doresc tuturor puiutzi/puiutze linisti ca a mea. Desi, mititica si ea are niste colici de cateva zile si mai sare din somn plangand...apoi se calmeaza singura intr-o secunda...De multe ori am sarit langa ea..ca sa o gasesc apoi dormin adanc. Ziua are uneori (slava Domnului ca nu toata ziua) momente senine presarate cu incordari, inrosit la fatza...scremete..apoi iar se linsiteste ...De aia cred ac sunt colici, ca de obicei cand vroia ceva...papa sau schimbat sau somnic..plange continuu, nu alterand seninatatea cu plans.

Am si eu cateva intrebari: - ce temperatura aveti voi la bebelusi in camera?
- avem voie sa bem acidulat? ca eu poftesc la Biborteni cu soc si lamaie.
- mai dispare linia de pe abdomen? si cand?

Aaaaa..si am si poze noi. Am pus si o poza cu coltisorul ei in camera la noi. Naty, vad ca am comandat aceleasi stikere ca tine... ..cu printzesici...Nu am pucat sa-ti mai spun: ma bucur tare mult ca ai descoperit cauza pentru colicile Iuliei, cand ai amestecat lapticul...Tare rau imi mai parea de suferinta ei, mititica.

Clau, de xilina voiam sa-ti zic si eu. Pup si iti doresc sa treaca durerea cat de repede.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Luny.Imi pare rau de bb Mufa..Iesim noi,o data si o data,la lumina..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ca i-am dat si eu suzeta cand ma dureau rau sfarcurile si tiam ca e satula sau cand imi plangea rau fiind flamanda si nu avea rabdare sa o schimb - in cea mai mare parte din timp o refuza. Rar a acceptat-o...asa ca nu insist... I-o mai ofer cand plange rau pana pregatesc eu picaturile de sab simplx...sau pana sunt gata sa-i dau papa. Vrea -bine, nu vrea - iar bine.

Si inca ceva: ieri am facut prima plimbare adevarata. Am iesit afara in carucior dar dormind. A fost f fain..ne-am plimbat...Mai mult m-am bucurat eu... Pana acum a iesit doar in bratze..de 2 ori pt mine la dr, de alte 2 ori pt ea la dr (la pediatru si la ecografie) si alta data in spatele blocului ....cand taica-su plimba caruciorul si eu plimbam comoara in bratze ca nu voia sa stea in carutz...

Maine implineste o luna si bunica ii face tort.

Elara, fericita mamica

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

neata fetele! spun neata, pt ca acum 1 ora m-am trezit...nu stiu de pe ce planeta vine teo al meu, dar se pare ca face foarte clar diferenta intre zi si noapte.ziua se doarme pe rupte, iar noaptea petrecere cu muzica la maxim!!! coloana sonora:janice joplin - "cryyyyy babyyyyy!!!", iar mami canta guns'n'roses "don't cry"....si uite asa noapte alba, zi neagra...mi-a mancat sanii din ora in ora la inceput, apoi din juma in juma de ora ...

gecko, din pacate al meu era colul ala nemernic, si alex a mea a facut faza cu intoarcerea cu fatza in sus si nu mai nimerea luminita de la capatul tunelului....iar despre cap mare...nu mai are rost sa vorbesc! apropos, teo al meu are bosa...ai idee in cat timp se retrage?

clau, sprayul anestezic minune cu care ma dau eu la epiziotomie este si pt uz stomatologic. s enumeste lidocain 10 %. se apoate administra fara probleme.

nicoleta, nu rata momentul. luna plina, are maximul maine!!!, dar ea este prezenta inca de azi...

sovi, intrebai daca ma mai doare sciaticul...nuuuuuuu!!!! am scapat! si de arsuri!am dus o lupta crancena cu ele, pe ultima suta de metri,exact cum zicea si adriuta....eu pe masa de push, ele in gatul meu:)) am mancat cred ca 5 maalox in travaliu...

mai, cantarul asta al meu s-a dilit!!! alaltaieri arata minus 13 kg, am martori!!! pe mama! iar azi arata minus 10 kg!

mai aveam ceva sa va zic....dar am uitat!

mami de alexutza si Teodor Mihai

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

si eu i-am dat suzeta. alex a ales varianta 2 degete bine infipte in gura...si le-a tinut acolo pana a mers la gradi si ii era rusine ca o vad copiii....isi daduse gaurele cu dintisorii in degetele...

mami de alexutza si Teodor Mihai

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mimonix

Underqueen,eu am mai plibat un copil PE CARUT, nu IN CARUT.Ca si Teodora tot asa a fost, cum o scoteam cum facea niste ochi cit cepele.Si pina la 6-7 luni a mai fost cum a mai fost , dar la 7 luni s-a ridicat copacel si copacel statea si in carut.Ziceai ca plimb statuia! Cu o mina tineam copilu' si cu una impingeam carutul Asta pina la un an cind n-a mai vrut DELOC in carut, ci PE JOS.Si tine-te cocoseala (atentie fetele cu sciaticul, ca vin vremuri grele pentru el)! Ea pe jos facea joc de glezne si genoflexiuni, eu cocosata faceam deliciul trecatorilor!Asadara, m-am gindit ca baiatul va fi mai cuminte, ca asa zic babele...ca baietii se nasc mai tirziu, sunt mai blegosi, merg mai greu , vorbesc mai greu.Dupa cum se vede asta seamana cu sor'sa.Vrea in picioare de pe acum!In patut in pun de-a lungul si il gasesc de-a latul, se intoarce de zici ca-i acul ceasornicului.Poti sa stii cite ore a dormit dupa pozitia in care il gasesti fata de lungul patului!

Vaaaaaaaaaii..ce-am mai ras!!!

Pentru plimbat bebeul "devreme umblator" stiu ca exista niste hamuri speciale pentru bebei. Nu ai auzit de ele? Sau nu iti plac/consideri sigure?

Elara, fericita mamica

Mergi la inceput