Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (154)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Raportez si eu prima plimbare cu caruciorul fara plansete, a dormit, dar a stat si treaza!!! Fetita mea creste!!!! SI ieri am fost la doctor, apoi la mine la servici, apoi la putine cumparaturi ( i-am luat marsupiu ) si la farmacie dupa preparatul de colici. Toate astea au durat aproape 4 ore si micuta a stat cuminte. Bineinteles , am alaptat-o in masina cand a fost ora de masa. Este total schimbata, deci fetelor, nu disperati , in cateva saptamani, bebeii vor fi cuminti tare! Ea face maine noapte 8 saptamani si este din zi in zi mai linistita!

Luny, pana la urma nurofen forte am luat si mi-a trecut. Mi-am adus aminte ca asta mi-au dat si in maternitate si alaptam.

Naty, multumesc tare mult de sfat, chiar o sa-mi iau solutia asta sa o am in casa. Apropo, am luat si eu sterimar si ma descurc foarte bine cu el. Rebecca sta sa-i pun in nasuc si nu zice nici car. Doar prima oara a carait putin.

Stela, am luat de la Ifarm-ul de pe Calea Dudesti . Imediat revin cu adresa exacta...
Eu zic sa-i dai suzeta linistita daca ei ii place. Uite, mie imi pare rau ca Rebe nu o accepta, nici macar la agitatie sau la somn, imediat mi-o scuipa. Si am incercat toate modelele, am o punga de suzete!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Stela, uite link-ul cu adresele , vezi care e mai aproape de tine:
http://www.farmacia-ifarm.ro/contact.html

Ariel, merci mult de pont, chiar acum ma duc sa-mi iau. M-a sunat randunoiul sa cobor jos ca mergem sa achizitionam robot de bucatarie! Am fugit...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

WWWWWWOOOOOOOOOOOOOWWWWW!!!!
Acum vad:

Au nascut si Sovi, si Mamip, si Ali_bia, si Bubu...si Cris.....

Ce multe am mai pierdut!!!

FELICITARI, DRAGEEEEEELOOOOOOOOOOOOOR!!!!

CE MULT MA BUCUR!

Sa aveti parte de bebei linistiti, fara colici, sa aveti laptic mult, recuperare grabnica si usoara si as va vedeti comorile crescand ca din apa, sanatosi, frumosi si cu noroc in viatza!!!

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

elara, hamul ala e bun numai daca vrea bb sa fie bun!! eu am pus-o pe alex intr-un ham d-asta si se lasa in fatza, atarnand in el si se balanganea ca-n leagan:))

simona, mimo, de ce nu incerci un marsupiu??? noua ne-a fost de real folos la alex.

mami de alexutza si Teodor Mihai

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Mmmmm..pe mine nu ma vede nimeni?
Poate am scris prea mult si v-am plictisit?

edit: Ariel, ms de explicatie. M-am lamurit. Bebelusii astia sunt niste figuri!

Nu stie nimeni sa raspunda la vreo intrebare de-a mea?

Clau, Rebeca nu mai fornaie? Ca si eu am luat Sterimar (Naty, multumesc de pont; nu mai plange cum plangea la serul fiziologic) dar tot imi fornaie. Desi ii pun cam inainte de fiecare masa (macar sa mentin mucoasa umeda si sa nu se agraveze) si de cateva ori am folosit si batista bebelusului.... Eu incep sa cred ca trebuie sa ma resemnez...si sa astept as mai creasca... Bag seama ca toti bebelusii au problema asta...

Si eu ii dau Sab Simplex gazei mele, inainte de mesele principale. De 2 zile ii dau si bonisan, dimineatza si seara si la masa respectiva nu mai dau Sab Simplex.
Daca voi avea in continuare probleme (sau daca Doamne Ferste se agraveaza) ma voi duce is eu la Ifarm sa iau acel preparat. Insa vreau sa stiu: se utilizeaza concomitent cu Sab Simplex si Bonisan?

Elara, fericita mamica

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

elara, linea nigra dispare...in timp. depinde cat de pigmentata este si de modificarile hormonale ce au loc. la alex, mi-a disparut cam in 4 luni, dar tot au mai ramas 2 puncte:)) atunci era scurta, dar pigmentata.

nu ai voie acidulat!

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

fetelor, cum ii faceti pe bebei sa suga noaptea??? sa suga cum trebuie? teo se trezeste si urla ca "balaurul flamand", vorba lui alice, ii dau tzitzi...molfaie vreo 5-10 minute si se culca! isi pune buza, exact ca sora-sa si nu mai e chip sa-l trezesc....si uite asa ne distram din ora in ora, din juma in juma de ora...de luni tati incepe serviciul si va fi de-a dreptul capiant pt el...iar eu deja sunt zombi...maine vine si alex de la tara (a plecat azi dimineata) si va vrea sa ne jucam...

cand i-ati scos afara prima data si cat timp? la noi pediatra zice ca la 2 sapt, 10 minute!! pai eu ma simt deja ca in puscarie!! vreauuuuuu afaraaaaaaaaaa!

POZE
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Azi pe la 11 si ceva ieseam din casa si ne indreptam spre masina ca sa mergem la o aniversare (colega de-ale lui Stefan). Si un card de berze (9!!!!) zburau pe deasupra blocurilor din apropiere!!! Stuchi-le-ar matili! Si niciuna nu indraznea sa planeze spre sol... sa le fi amenintat eu prea cu foc??? Dar cu foc de pusca ce-are??

Asa incat este deja 16.00. niciun semn de nimic... am de calcat, de pus la spalat, de intins pe culme... OOOOOOOOOf, colul meu beeetonat!

Mamici cu bebei coliciosi, va doresc rabdare!

Nicoleta 39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
Doamne-Doamne, te rugam din suflet sa ni-l trimiti pe Matei mai curand.

Mergi la inceput

Ariel, ms mult de raspuns.
Ce ma bucur ca o sa scap de linia neagra de pe burta

Eu nu fac nimic deosebit ca sa o fac sa suga noaptea. Pur si simplu suge ea pana adoarme. E drept ca mai si motaie dar dupa pauze de cateva secunde iar trage... Cand motzaie prea mult o mai trag ed nasuc, de obrajor, o gadil cu degetul sub barbie, incerc sa ii trag usor sanul din guritza....ii mai masez talpitza stanga ca si asa are nevoie ca o tine cam stramb... Cam astae stiu eu ac sunt solutziile.

Tin pumnii sa reusesti!
Uffff, cand citesc ce probleme aveti voi..imi dau seama cat ed norocoasa sunt eu! Doamne, de nu s-ar schimba!

Sincer...eu ma asteptam sa fie muuult mai greu...

Elara, fericita mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nicoleta,
Ariel, tine-l un pic de nas sau maseaza-i obrazul si se va trezi. Iar cat despre tensiune, va scadea, dar nu imediat. Ginecologii considera ca trece cu adevarat abia dupa 6 saptamani. Doar daca atunci inca mai ai, e un semnal de alarma. Mie mi-a trecut.
Elara:
1. Temperatura in camera e 23-24 grade.
2. Linea neagra nu mi-a disparut nici mie, desi sunt cea mai veche nascatoare dintre voi . Pleaca ea la un moment dat
3. Da, Sabsimplex se poate da impreuna cu Bonnisan, alternativ la 3 ore. Important e sa nu fie date pe stomacul plin.
4. Si eu cred ca de fornaiala asta nu scapam cu totul decat cand le mai cresc canalele de drenaj. Dar toaleta zilnica cu Sterimar/ser ajuta mult la drenaj.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput