Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (154)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

BARZOOOO!!! DU-TE LA NICOLETA, BREEE!!!!HAI NICOOOO!!!

Noapte buna, ma duc in pat, ma uit la 'Dansez pt tine' sa vad ce mai face cumnata si nani,ca nu se stie cum va fi la noapte!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunici, scriu intr-o rana, cu o mana. Am intrat sa va spun ca suntem f bine, calmantele sa traisca! Maine incrcam sa ne mobilizam, deocamdata ne miscam la orizontala.

Vreau sa felicit si eu pe Bubu si Ali, sa le traiasca bebeii, sa die sanatosi!

Vz pup si intru cu detalii cand ajungem acasica.

Cristina38+Andreea Georgiana
A sosit ziua cea mare! Doamne ajuta-ne!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Hello stol!!

In primul rand vreau sa felicit proaspetele mamici (SOVI, ALI, MAMI_P, BUBU) si sa le urez bun venit pe lume puiutilor lor!!

Acum cateva minute am reusit sa ma adun de pe drumuri. Am ajuns acasa de la spital pe la ora 5 dar am fost sa o vad pe Alexuta ca mi-era tare dor de ea.

Sa stiti ca sunt tare necajita ca am venit acasa tot la oferta 2in 1, tare mult mi-as fi dorit sa nasc si eu...cu atatea nasteri pe crenguta chiar mi se facuse pofta. Colul meu este deschis de 2 degete si a zis dr ca am putea incerca o inducere ceva cu care am fost de acord, cu conditia sa nu se atinga de membrane sau sa ma zgandare prea tare la col. Dar cum Antonia e mai ambitioasa decat credeam si nu a raspuns la stimularea asta(calciu in vena si inca o injectie in burta), m-am hotarat sao las sa vina pe lume cand vrea ea si nici ca mai am ce cauta la spital pana nu am vreun semn concret(gen sangerare, contractii de nastere sau membrane rupte).

Se pare ca voi fi printre ultimele randunici care nasc inainte de a ne muta la scutece...asta e...nu m-as fi gandit...imi doream sa nasc in jurul datei de 15. Dar tinand cont de faptul ca saptamana trecuta la ultima eco bebelina avea doar 2500gr...tot raul spre bine...abia mai creste si ea un pic.

Un -ic special pt corespondentul nostru special Naty care isi face treaba mai mult decat super-bine si transmite "la cald" ultimele noutati!!!

PS : Azi dupa ce mi-au facut externarea am inceput sa elimin dopul gelatinos, astfel ca la fiecare vizita la baie(si au fost vreo20) am lasat pe hartia igienica cate-un pic din el....semn ca momentul e aproape...

Va pupic si merg sa ma bag la somn, ca sunt rupta de oboseala...va imaginati ce somn am tras azi-noapte intr-o sala de travaliu,nu?

Noapte buna stol!

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol38s si 6z cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

SI NU IN ULTIMUL RAND O FELICIT PE CCRIS_CCRIS SI II UREZ BUN VENIT PE LUME ANDREEI-GEORGIANA!!

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol38s si 6z cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nicol, pai daca iese si dopul...Ideea e ca ziceai ca pleaca doctoru'...cand pleaca?
BARZOOOOO! HAI LA BRASOV LA NICOLETA!
SI HAI LA NICOL CAND E DOCTORUL!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Frate, ce urla mititica mea dupa baita, de frig! Si azi am dat-o in bara, i-am facut baia insuficient de calda, a tremurat, a stranutat si a urlat ca balaurul. Am facut-o sarmaluta intr-o paturica speciala, am pus-o in pat si...acum cum ii mai dau de mancare? ca doarme adaaaanc, linistita, draga de ea!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna mamici de randunici...va pup si va zic ca mi-a fost tare dor de voi...inca nu am timp asa mult...acum e sotiorul cu puiul meu...si pot sa scriu si eu cateva randuri...
pot sa va zic doar ca ii multumesc lui D-zeu ca a fost alaturi de mine si de puiul mic...e un baietel norocos la fel si eu o mama norocoasa ...puiul meu este bine sanatos,mancacios...raportam azi 2610g ne facem baietel mare...
inca nu pot sa ma povestesc despre nasterea mea dar promit ca o sa-mi fac timp si o sa incep sa-mi descarc sufletul,ca sa zic asa...
felicit si eu proaspetele mamici ...am vazut ca s-au nascut numai grasunei...sa fie sanatosi si mancaciosi
va pupic

rami26 + 38 sapt

http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Naty..ms
Cuscra.Si ce noapte linistita cand nici acum nu s-a potolit nora-ta??M-a terminat..Acum am ramas cu ea in brate si mi-e frrica sa o mai las in patut ca sta 5 min si iar urla si se crispeaza rauu..colicii sunt in floare deci...
Ziceti-mi,va rog,cum sa alernez Sabsimplex cu Bonisan,la ce intervale,ca simt ca morrr..
Sar''mana...noapte linistita si Barosanelului.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

felicitari ali, imi pare rau de necazuri...stiu ca te-ai speriat, dar acum e bine! pup eu fetele!

felicitari cris si bubu! refacere rapida!

mimo, esti tare cu cadita!!!
gecko, dar ai tras mult mami sa vina ratonul!!! esti tare!
stela, incearca sa nu-i mai dai sa suga asa des. pediatra mi-a zis sa incerc sa ii fac program la 3 ore, ca altfel o luam razna cu totii...am ajuns la performanta de 2.45 ore:))), dar noaptea tot la 2 ore vrea papa:)
kya, in a 4 a zi de la nastere, aproximativ, incepe sa secrete laptic, pana atunci colostru sau putin lapte....bea lichide multe, dar ai grija! cand se instaleaza laptele, redu cantitatea...altfel FURIA LAPTELUI!!! iti zic eu, pe pielea mea de 2 ori! daca apare, intra la dus cat mai repede, apa fiebinte cat suporti peste sani, dat cu gel de dus/sapun si muls! se desfunda canalele garantat (tot de 2 ori experimentat):)) cu cezariana nu cred ca ai voie dus...dar incearca la chiuveta.
naty, azi m-am simtit tare rau...ma dureau tamplele si ceafa, urechi infundate si iar auzeam clopotele batand ca in ziua de dinaintea nasterii....am luat tensiunea:15/11/87 !!! oare raman cu tensiune??? mi-e atat de teama! stiam ca daca nasti, chiar daca ai avut (pre)eclampsie, dispare tensiunea!
simo si eu as vrea pe bb3...inca mai am curajul sa vreau, dar mi-e de 1000 de ori mai frica decat inainte, dupa patania de data asta....mama mi-a zis ca 1 prima data a fost greu, a 2 a oara era sa fie urat de tot, ce mai vreau a 3 oara???? nu stiu, ramane sa ma mai gandesc.....ufffff, ce ciuda imi e ca nu mi-am ascultat instinctul sa fac urat si sa cer cezariana!!! asta e, omul prost...
ma duc sa vad de ce plange bb....cred ca s-a "activat"...e clar! are programul din burtica!!!! se activeaza de la ora 23 pana ....dimineata, cu mici pauze...ufffff, iar ziua somn de voie!!! mai trag eu cate un pui de somn, dar ce ma fac,ca mai am un puiut mai mare care are nevoie de atentie??? mai ales acum??
aaaaa, votez pt pozitia de alaptat culcat! e super!! epiziotomia mea nu mai doare decat putin, chiar a fost suprortabila de data asta, fata de data trecuta cand 4 luni m-a chinuit cumplit! traiasca colacul, sprayul anestezic si tinctura de galbenele!!! parca s-a mai redus si sangerarea, astept sa se resoarba si restul de fire...

mami de alexutza si Teodor Mihai

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

nicoleta, mi-ai daramat reputatia de mama-omida...gata, demisionez, nu mai fac pronosticuri! dar tot nasti tu pana la luna plina:)))

mami de alexutza si Teodor Mihai

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput