Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (154)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

quote:
Originally posted by natynic

Simo, -pai eu?? Voi dati sfaturi bune, mamicile de 2 copii. eu zic si eu cam ce am autoinvatat sau ce intuiesc. O ador pe micuta mea, dar se pare ca merg in toate pe principiul sa nu ma fac sclava ei, caci nu va folosi nimanui.
Si de ce zici ca era o sansa la un milion sa-l aleg pe David? Cu ochisorii lui blanzi si frumosi? Intotdeauna ma voi intreba cum ar fi fost daca...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Vezi ca ma faci sa regretca ti-am dat sfatul...poate ma razgandesc!Doamne,ce comice suntem!
Si sa stii ca esti o mamica foarte buna si desi esti obosita,daca vreuna din noi te intreaba ceva,ne dai sfatul cel mai bun...MULTUMIM!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Stela, ca si Luny, le folosesc mai mult noaptea...curata f bine kk doar ca m-am temut sa nu-i irite kurutzul. O mai sterg si pe gat cu ele cateodata, ca are dungi rosii de la transpiratie sau laptele scurs de pe barbie.

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Cuscra,eu il sterg tot cu servetele Sanosan.si apoi pun crema Penaten ptr popou!dar nu mereu,de obicei dupa ce face kk!si nu te mai stresa asa...lasa,ca nu are ce sa se intample rau!fa nanica si sa dea DD sa aiba Teodora o noapte f buna!
Luny,si pe mine ma doare gatul si am luat Belladona ch 5 sau 7...si nu ma mai doare asa rau!altceva ,nu ma luat

POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Simo...poate fi si deformatie profesionala...pe mine faptul de a ajuta pe altii imi da aripi (ca RedBull ).

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mda, cred ca ii dau berzei un ultimatum... ca nimic!!!!!!!!!!!

Nicoleta 39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
Doamne-Doamne, te rugam din suflet sa ni-l trimiti pe Matei mai curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Uraaaaaa!! Dupa cateva miorlaituri,trosneli,paraieli, Fluturasul meu cu aripioare a adormit in patutul lui, cu pipa in cioc!!Traiasca pipaaaa! E asa scump, doarme cuminte, din proprie initiativa, dupa ce l-am hranit, l-am garait si l-am pus in pat cu ochii cat cepele!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Simo, asta e ceva homeopat?..sa iau si eu maine..
naty, ce ai zis tu cu ajutatorul acordat celor din jur, parca am zis yo!..iar!!tipic pt varsatori!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

A, am revenit in Brasov... poate-poate...

Mergi la inceput

Aici Brasovu, vreo barza ratacita??

Mergi la inceput

Luny,da,e homeopat...sper sa te ajute!sanatate!

POZE

Mergi la inceput