Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (154)
Raspunsuri - Pagina 6
Simo27 spune:
Naty,stiu ce pierd!dar era o sansa la un milion sa il alegi pe David...fata de cati pretendenti ai facut rost si toti stateau la coada!asa,ca dintre toti eu zic ca Sasha e cel mai perfect ! mai ales ca ati fost primele(daca nu ma insel)cuscre
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
tuchita spune:
kya bine ai venit acasa cu minunea mancacioasa! rabdare ca o sa vina si laptele! bea cat mai multe lichide si incearca sa dormi cumva! din experienta proprie csecretia lactat e mai mult influentata de somn decat de alimentatie!
Primele doua zile acasa sunt mai grele, api cand va mai obisnuiti voi se mai calmeaza si copilul. De iritatie la fund nu stiu ce sa zic..sa nu fie de la servetele! eu am patit-o de la johnson. recunosc cu rusine ca copilu' nu l-am spalat niciodata la fund cu apa si sapun la chiuveta! sters doar cu servetele pampers si n-am avut probleme! dar evident ca depinde de copil!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
mstela spune:
Tuchita,ma bucur pt plimbarik voastra,Abia astept sa iesim si noi,ca tot se anunta cald bine..
Ioana..nu stiu ce sistem e..e unul ieftinutz,nu Graco.Asta e:
http://www.chic bebe. ro/products/182-013kg/1463-babycare_fotoliu_auto_z_103.mbs
Deci cu centura,oricum,se prinde..poate reusim la fata locului,ca din casa nu ne dam seama.
Kya,bine ai revenit,mamico.Eu la fel am patit,si ce m-am mai vaicarit ca nu venea lapte.Asa ca am tot stimulat sanii cu pompe pana a venit deodata laptele.Nu te speria..pune bb la san,ca usor usor el va reusi sa desfunde canalele si va veni laptele.Si ia o pompa si mai stimuleaza si tu.Sigur va aparea laptele repede.Eu am tot stimulat inca din spital cu o para Chicco,dar nu prea a fost eficienta,apoi cu una electrica Primii Pasi ce imediat mi-a stimulat sanii si a desfundat canalele.ici voua
Sar'mana Adriuta..Trec imediat la studiat.
S-a trezit galushk mea tot supi,bineinteles,si am reusit printre alte tipete sa o schimb,sa-i bag fortat Sterimar in nas,sa-i mai dau Sabsimplex,apoi am trecut la foen peste costumas si minune:a tacut imediat.Oare ce o fi simtit?Apoi iar tipat si acum a trecut la o tzitzi,ca o fi venit totusi si foamea intre timp.
Apropo,voi cat tineti foenul pe burtik??Naty??
Si cand alternati Sabsimplex-Bonisan,la ce interval le dati unul de altul?Cum procedati??
Naty,scoica am primit-o.Si nu ne dam seama cum s-o prinde baza de scaun fiindca nu prea are alea alea..
Naty,tu cand dai cu servetel Sanosan cu ulei la fundul Iuliei,mai dai apoi cu Bepanthen?Ca noua ni s-a zis sa dam tot timpul cu bepanthen si rivanol la fofo,dar vazand ce uleios e servetelul asta,nu-mi vine sa dau de fiecare data cu bepanthen,ca o lustruieste frumos si servetelul..
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
natynic spune:
E cert ca servetelele nu fac prea bine la kurutz...si Johnson, si Pampers si Sanosan. Eu am facut cum m-a invatat pediatrul si parca Violeta mi-a confirmat si ea: ca sa nu speli copilul la chiuveta (fac si asta cand, dupa un bun obicei, isi baga piciorusele cu totul in kk cand desfac pampersul...), il stergi cu vata cu apa calduta, il lasi sa se usuce, il dai cu crema tip bepantene si bine e sa-l schimbi cat mai des. Eu am tras ff mult cu fundicul Iuliei-si nu va pot spune cat de iritat era si cate am incercat. Asta a fost solutia
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mstela spune:
Adriuta,cum adik "sa nu dai drumul la mai mult lapte,sa nu faci ca mine"?Ca nu inteleg..
Kya,a zis ff frumos Adriuta...dar mare atentie: nu o lasa la san mai mult de 15 min,sa nu patesti ca mine sa-ti faca rana.Mie mi s-a spus ca ei nu pot suge mai mult de 15 min o data,apoi doar flencane si face rana.Ii scoti fortat sanul dupa 15 min cu un degetel de-al tau in coltul gurii ei.Eu beau non stop ceai care contine-ceai pt stimularea lactatiei de la farmacie,anason si soc.
Stela,
Pozici
natynic spune:
Stela, depinde...tin foenul si un minut si 5...ma uit si io la fatzuca ei si cand o vad f senina si cu ochii pe jumatate inchisi (uneori si zambeste) gata. Vorba randunoiului, foenul trebuie redenumit "dispozitiv de calmare a bebelusului"
Vezi? Ai dovada ca are si colici, ori asta nu o rezolvi punand-o la tzitzi (plus, cum zice si Luny, trebuie sa incerci sa-i faci un program si daca nu o lasi putin sa si rabde de foame nu vei reusi niciodata!). Deci pune foenul si vezi si tu-daca ii e foame tot va tipa; daca-s colici, tace garantat!
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Simo27 spune:
Naty,sfaturi tare bune dai!avem mare noroc cu tine!!!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
natynic spune:
Simo, -pai eu?? Voi dati sfaturi bune, mamicile de 2 copii. eu zic si eu cam ce am autoinvatat sau ce intuiesc. O ador pe micuta mea, dar se pare ca merg in toate pe principiul sa nu ma fac sclava ei, caci nu va folosi nimanui.
Si de ce zici ca era o sansa la un milion sa-l aleg pe David? Cu ochisorii lui blanzi si frumosi? Intotdeauna ma voi intreba cum ar fi fost daca...
Naty
Iulia mea
luny spune:
tuchita, ii spun in multe feluri, dar Mufa ii spun pt ca se mufeaza bine la san, cel putin prima data cand l-am pus la san, a fost durere piciul!!
kya, in primul rand trebuie neaparat ssa te calmezi!! altfel nici nu vine lapticul!!..si la mine a fost mai putin in primele zile si i-au dat completare cu bibe la maternitate, iar acasa in 2 zile am reusit sa scot complet bibe si sa ii dau strict san!..il tineam mai mult la san, si de cate ori cerea, el stimuleaza lactatia cel mai bine!m-am muls dupa ce adormea la san, si am bagat cel putin 1 litru/zi de ceai de chimen cu anason.Eu spun ca in mod sigur se va rezolva, terebuie sa ai puna rabdare si sa nu te lasi, sa insisti..daca tu crezi ca nu-i ajunge, incearca si completare, o zi, doua, pana vine lapticul, ca nu e o tragedie..la buca si eu il sterg cu vata cu apa calduta, am renuntat ziua la servetele, doar noaptea..si merge ff bine asa!!de fiecare data dau cu crema de galbenele!
pe mine ma doaaareee-n gaat!!!...si Mufarina n-are somn...
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Naty,buna treaba cu foenul..de servetelele cu ulei sanosan ce zici?Am scris mai sus..
Stela,
Pozici