Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (154)
Raspunsuri - Pagina 5
luny spune:
naty Mufa e mai 'precoc' putin, are tendinta sa-si tina capul singur de la 3 saptamani si il intoarcea stanga-dreapta cand e pe burtica, dar nu-l las ca mi-e teama....acu, fiecare bebe are ritmul lui..sunt curioasa cand o merge gaza asta in picioare, ca eu am luat-o la trap la 11 luni..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Fetelor,nu are nimeni montata o baza de scoica in masina sa ne zica si noua cum se prinde,asta fiindca intreb a 2 a oara.Am primit scoica fara instructiuni.Si poate ne luam curajul si iesim un pic la plimbarica in week.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
tuchita spune:
noi ne-am intors de la plimbare unde a fost foarte bine pentru ca in parc mirosea a iarba proaspata si Seb a dormit, eu am ascultat muzica tare in casti! Partea proasta e ca ma dor picioarel foarte tare de atat umblareala si ca atunci cand am intrat in casa s-a trezit si scartaie!
Luny e simpatic foc Mufa! nu stiu de ce ii zici asa ca e mai dragutz Matei! nu stiam de faza cu sexul si bubele copilului! oricum cred ca bube de astea apar doar la baieti! cat despre sex...la mine a fost naspa! daca nu ai in casa vreun lubrefiant iti recomand cu caldura alifia de galbenele! ( ca de asta sigur ai!!)
Cristina{ n-a ajuns inca barza la tine?
Simo mai vrei unul?! esti curajoasa !eu ma opresc la doi ca si asa simt ca nu mai pot!
Stela nu te pot ajuta cu scoica! sorry pt spate- trece cu masaj si gimnastica!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
adriuta spune:
Moamaaaaaaa....o saptamana n-am mai dat p-aici si nascu tot familionu' randunesc.
ptiiiii ce de bebeiiiiiiiii!!!
Mami, sovi, bubu,ursu, cris, gecko ali....bai fetelor ce-ati facut cu barza aia????
Vai de viata mea cat am de recuperat!!!!
Abia astept sa vad comorile
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
adriuta spune:
Si Bitza, si KYA
A fost cea mai teribila saptamana a noastra. A PLUAT CU BEBEI!!!
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
Kya spune:
Scriu repede, pana nu se trezeste (iar) mandra din patuc.
Nu am citit din urma decat ca au nascut fetele!!!! Mami, Bitza, Bubu, Cris, Sovi, felicitari maxime. Imi pare rau ca nu pot sa stau sa colorez mesajul frumos.
Va multumesc din suflet si pentru toate urarile voastre. Va iubesc pe toate, toate. Sper sa am timp curand sa raspund pe indelete.
Deocamdata am ajuns acasa de ieri, si sunt terminata. Ieri a mai fost cu a fost, dar azi e teroare. Fata mea este FOARTE FLAMANDA si eu deocamdata nu am lapte destul, drept pentru care plange mereu de foame. Se calmeaza doar daca sta la tzitzi. Ieri si azi am fost doar mama cangur! Cu copilul agatata doar de mine. Sta la san, suge de ceteva ori, face pauza 5 minute, iar mai suge, iar pauza, si tot asa...
De patut doar rar reusesc sa o pun sa doarma acolo, pentru ca se trezeste (evident de foame), si iar in brate. Imi vine sa ma dau cu capul de pereti deja!!!!!!!
Si sunt foarte aproape sa trec pe lapte praf, pentru ca de la mine nu se satura..... Ieri am plans, azi am plans. Si e de-abia a 2-a zi.
N-am mai dormit din noaptea de luni-marti, de la terapie intensiva!
HELP!!! Mi-e frica ca-mi moare copilul de foame pana imi vine mie laptele...
Nici macar durerile de la cezariana nu le mai simt. Macar in spital am facut un lucru bun, m-am mobilizat foarte rapid. Dupa 6 ore in pat la terapie intensiva, ma intorceam de pe o parte pe alta singura. Si a doua zi dimineata m-am miscat prin camera. A fost greu la inceput, dar nu m-am lasat si am continuat sa merg. M-a ajutat enorm. Cand mi-au pus copilul in brate, am uitat si de dureri si de tot. M-a laudat si medicul si asistentele si tare bine m-am simtit.
Tot nu-mi vine sa ma opresc din povestit, desi imi dau seama ca nu prea sunt coerenta si cu gandurile ordonate.
In spital a fost ok. La operatie i-am dat niste emotii medicului, pentru ca s-au gasit 3 vene din uter sa sangereze tocmai cand incepea sa ma inchida. Si tot curgeau, si curgeau, mie mi s-a facut rau pe masa, anestezistul tot baga in mine nu stiu ce licori pretioase... Toata tarasenia a durat vreo 2 ore. Dar slava Domnului ca s-a terminat cu bine.
Acum dupa 5 zile de la operatie, sunt foarte bine, parca nici n-as fi fost operata.
Doar cu bebelina nu prea ma descurc. Nici macar nu mai stiu cum sa o spal. S-a cam iritat la fundulet, si diseara o sa incerc cu randunoiul sa o spal la chiuveta cu apa si sapun. Si ce mai plange mititica. Cred si eu cu 2 neindemanatici langa ea... Of, of, of.
Si mai e si flamanda.
Va rog spuneti-mi si mie ce sa fac cu ea cu hrana. Nu vreau sa trec pe lapte praf. Daca continui sa ma chinui asa cu ea la san, o sa reusim pana la urma. Norocul meu este ca prinde foarte bine sanul, si nu ma doar sfarcul, nu mi-a facut nici o rana.
Hai ca ma duc sa fac un dus, acum cat mai doarme!
V-am pupat si sper sa mai pot sa intru ca sa pot sa citesc raspunsurile voastre.
Scuze ca m-am lungit atat, dar deh, aproape o saptamana de lipsa de pe forum isi spune cuvantul. (nici macar smile-uri n-am mai folosit!
Kya 39+ cu Sanziana
AMR... pana cand trebuie
A inceput o mare dragoste
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
numeioana spune:
Naty, mersi mult mult mult!! Imi trebuie la o traducere si nu ma priecep deloc la termeni medicali. S-ar putea sa fiu nevoita sa mai apelez la tine.
Stela, nici eu nu te pot ajuta... Ai sistem Isofix? Daca nu cred ca se prinde tot cu centura masinii asa cum se prinde si scoica fara baza. Poate are cineva cu baza. Baza cred ca au doar scoicile de la Graco, sau ma insel?!
Tuchita, ai atins un puct sensibil cu alifia... Un prezervativ lubrifiat nu merge?
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
adriuta spune:
stela uite aici in engleza , in romaneste am cautat dar nu am gasit:
http://www.chop.edu/traumalink/pcps/flash/infant_shell.html
http://www.chop.edu/consumer/jsp/division/generic.jsp?id=77971
Asa creste mare puiul
natynic spune:
parca Olgutza avea un sistem mai special de prindere a scoicii...Dar ce v-ati apucat si voi sa luati scica asa complicata? A mea sta excelent prinsa cu centura, nu misca nici juma de cm, imposibil sa nu mearga si la voi, ca tot scoica e!
Kya, sa o dai cu bepanten la fundulet, altfel iritatia se accentueaza si va ajunge sa tipe rau la spalat, stiu ce zic...Dar bepanten sa fie, nu altceva!
cu alaptatul nu stiu ce sa va zic mai fetelor...cat am plans ca nu alaptez, dar ajung sa zic mersi cu biberonul, barem am mintea limpede si -f pretios- imi pot face un program, sa ma strecor intre mese, pe care fata le respecta convenabil caci e multumita. dar, sigur, nu renuntati!Eu n-am avut lapte + conjunctura, altfel m-as fi chinuit si eu ca voi, caci merita comorile noastre orice sacrificiu...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
adriuta spune:
KYA, DIN PUTINA MEA EXPERIENTA CU BEBE AM INVATAT UN LUCRU FOARTE IMPORTANT SI TINE CONT CA ACESTA CONTEAZA FFF MULT, SI ANUME:
CU CAT COPILUL STA MAI MULT LASAN STIMULEAZA MAI MULT LAPTE!!!
LAPTELE NU VINE DINTR-O DATA, CAPACITATEA STOMACELULUI LOR ESTE FFF MICA 10 ML APOI CRESTE SI CU EA CRESC SI NEVOILE VA SUGE MAI MULT SI TU VEI AVEA MAI MULT LAPTE
NU VA MURI DE FOAME!!!
ACELASI LUCRU L-AM CREZUT SI EU SI IL FORTAM PRACTIC SA SUGA SI LA UN MOMENT DAT AVEAM LAPTE MAI MULT DECAT NEVOIA LUI DE PAPA.
EU PLANG PENTRU CA LUMEA E NOUA PENTRU EI, LE E TEAMA CANU CUNOSC NIMIC DIN CEEA CE II INCONJOARA, NU PLANG DE FOAME.
IA-O LANGA TINE IN PAT PUNE-O PE PARTEA STANGA A TA, EFFF IMPORTANT SI FA-TE COVRIG SI INFASOAR-O CU CORPUL TAU, SI VORBESTE-I INCET SI INCEARCA SA TE LEGENI CU EA. SE CALMEAZA SI SE LINISTESTE. DE ASEMENEA PRIMELE 2 SAPTAMANI INFASOAR-O CU O PATURA SARMALUTA, O PATURA NU GROASA, DAR EI SE SPERIE CUM DINTR-O DATA MANUTELE SI PICIORUTELE O IAU RAZNA SI SARMALUTA II FACE CONFORTABILI
NU O TRECE PE FORMULA!!!
PUNE-O LA TZITZI MAI DES SI LAPTELE VINE
CU CAT SUGE MAI MULT MAI MULT LAPTE FACI, DACA VREI SA NU O DERANJEZI POTI POMPA INTRE MESELE EI
ATENTIE SA NU DAI DRUMUL LA MAI MULT LAPTE, SA NU FACI CA MINE:)
VA PUP
Asa creste mare puiul