Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (154)
Raspunsuri - Pagina 4
aliceionescu spune:
Luny, ce zambaret ai tu acolo!!! Si tare mai seamana cu tati, mi se pare mie.
Stela, incearca sa te linistesi, sa te calmezi, cred ca esti si f. stresata/ obosita si de aia par toate asa grele. Asa am fost si eu la inceput cu Thea, eram franta, ea vroia numai la tzatzi, tzazi erau franjuri....ca sa constat mai tarziu k ea vroia tzatzi pe post de suzy, k nu papa lapte si, de fapt, doarme flencanind la sfarcurile mele varza. Noi am trecut pe lapte praf, dar pe tine te sfatuiesc sa nu renunti usor. Eu regret in fiecare zi aproape ca nu am insistat cu tzatzi, k nu am avut mai multa rabdare, k m-am panicat cand am vazut ca nu ia in greutate si ca nu am incercat sa stimulez "laptaria" pt cand o fi bb mai mare si mai fortzos, sa poata sa suga... fata necajita si obosita.
Ioana, si eu am stat cu Thea afara vreo 2 ore si ceva, desi batea vantul si aici. Tot asa imbracata, lejer: body, rochita, shtrampi si papucei. Dr mea e foarte pentru imbracatul lejer, mai ales fara caciulita in casa, fara 2 randuri de haine, fara prea mult cocolosit. Eu ma lupt cu soacra-mea, pe motiv de caciulita in casa, da' cred ca s-a resemnat de-acuma.
Simo27 spune:
Luny,MUFA e mortal!ce frumos zambeste...ai un baiat de nota 10 plus!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
mstela spune:
Am vazut Mufa de Luny dragut foc si zambaret!
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
Simo27 spune:
Cuscra,nu-i curaj...eu mereu am vrut 3 copii,si daca nu am putut avea 3 ani,acu ca pot...tot inainte!desi,de la 12 saptamani ma asteapta cerclajul...si dr a zis ca o sa-mi faca cezariana,ca sigur o sa depaseasca 4500
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
numeioana spune:
Alice, tiam vazut rozalinda! E f draguta!!
Am uitat sa va spun ca eu ii pipai manutele lui David si cand sunt reci inseamna ca ii e frig... Si eu il tin fara caciula...si sambata trecuta am stat afara fara caciula...
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mstela spune:
Alice..Adevarat ce spui,dar nu te mai invinovati pt laptele praf,fiindca probabil ai renuntat cand nu mai puteai altfel,asa cum simt eu,ca intr-o zi s-ar putea sa cedez,fiindca nu mai pot,nu mai am putere..
Multumesc fetelor pt incurajari.Nu stiu ce m-as face fara voi..
Cuscra.Tin pumnii,daca-i asa.
Stela,
Pozici
luny spune:
ioana, alice, simo mersi, la fel!
stela, asa si Mufa! ziua e mai frichimit, dar acum si cu coliceii care incep spre dimin..vai,vai! da ma, dar sa vezi tu ce misto o sa fie peste 2,3 luni, cand ne linistim si se fac putin ma mari!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Ioana: "insuficienta cardiaca congestiva"-sa-ti explic si ce inseamna?
Simo: daca te uitai pe pagina 1 vedeai ca deja modificasem la "lipeli" si nu mai erau ezitari vis-a-vis de Sasha; dar vezi ca daca imi dai sfatul asta...renunt la David pt Iulia; si nu stii TU ce pierzi!
Luny: stiu pe cineva care va fi ff invidioasa cand o sa-l vada pe Mufa (Mimonix )
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mstela spune:
Da,Luny,abia astept sa treaca timpul sa ma bucur atat de tare alaturi de minunea mea pe care am asteptat-o atat!Si sa uit de atatea clipe grele,care ma chinuie chiar si acum..
Si la galusca mea la fel..frichineala mare incepe dimineata..deci colicii sunt de vina,mama lor!
Stela,
Pozici
CristinaGoji spune:
FELICITARI SOVI, BUBU, ALI_BIA, CCRIS!!! BUN VENIT BEBELUSILOR!
Mami 40+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza