Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (154)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Oana, Cris, felicitari pentru puiuti!!

Sovi, bine ai revenit!!

Gecko, sa inteleg ca ti-a aplicat vacuum la nastere si bebe are ceva la caput din cauza lui??

Noi azi am stat 3 ore afara...desi a batut putin vantul. A fost f cald. M-a enervat o fosta colega, mamica si ea de bebe de 8 luni ca mi-a zis de n ori ca David e imbracat subtire... Eu am considerat ca daca eu stau in maneca scurta un body cu maneca lunga si o bluzita groasa de trening sunt de ajuns pentru cele 20 de grade de afara (in casa il tin doar in body si pantalonasi), dar ea nu si nu... plus ca s-a crizat cand a vazut ca David are blugi fara strampi pe dedesubt. Blugi grosi, flausati!! Deci sa stiti ca nu numai babele comenteaza pe tema asta... Aaaa, si baietelul ei era super imbracat cu geaca de iarna pe deasupra!! Saracutul!! Cica bate vantul si sunt multi microbi pe care ii raspandeste... Daaa, de parca daca ii imbraci cu 5 randuri de haine nu se mai lipesc de el microbii adusi de vant... I-am zis asta

Azi David a fost cam stresat de dimineata....manca dadea lapticul afara si tot asa...de l-am schimbat pana acum de vreo 5 body-uri... Sper sa se linisteasca. Acum doarme...

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Stela, absolut! M-am confruntat si inca ma confrunt cu aceeasi problema a coloanei (si am fost in aceeasi stituatie, eu inca mult mai putin ca tine). ca sa-i dau Iuliei biberonul am cautat zeci de pozitii si inca am dureri de spate, daramite cu alaptatul cum o fi...eu cred ca n-as fi putut alapta decat intinsa, ca Clau (vezi poze de Clau)
In rest, ce sa-ti zic...ia-i suzeta, asta e! Ai incercat sa folosesti proteze de-alea de silicon pt mameloane? Le suporta? Daca le suporta da-i numai cu alea, nu te mai expune ca decat asa chin, vorba ta, mai bine lapte praf.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Stelutz, asa zic si eu ca Naty: pune mameloane de silicon de la Avent. Sunt excelente si o sa-ti treaca ranile... Plus suzeta! Nu o mai pune asa de des la san. Nu e bine. Stiu ca e greu, ca plange, dar altfel o sa renunti la alaptat si e pacat!! Ai grija de tine!

Sa stiti ca si pe mine ma doare coloana si puneam vina pe epidurala...desi nu eram convinsa ca ea e cauza. Si n-am stat la pat pe timpul sarcinii. Acum daca il car pe bebe cativa metri in marsupiu ma cocosez de tot si ma doar de mor... La fel daca stau mult in picioare...

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

tuchita, am auzit si eu ca bubitele ar fi datorate transferului de hormoni, si cica s-ar stopa aparitia lor cand reincepi alea-alea..
alice si eu ma gandeam oare cum o fi 'prima data'..
stela stiu cum e cu tzitzi, si iar tzitzi..trebuie sa ii faci un programel, usor, usor..eu am aplicat ce m-au sfatuit fetele si am reusit in mare parte, papa nu mai des de 2 re, intre timp, sfanta pipa, sa traiasca!! mai lugu-lugu, lelu-lelu si au trecut 2 ore, chiar mai mult daca adoarme...dar fara pipa nu mai rezistam, sincer..ma cam terminase...e nasol si asa cu frichineala,coliciii, e un bebe activ, ca are cu cine semana, si, ca si noi, nu le are p-=astea cu somnul..si cu aerul e greu si la noi...a, si eu am scolioza si in sarcina nu m-a jenat, acum ma cam doare si pe mine spatele, din cauza pozitiilor la alaptat cred...desi in general il hranesc in pat, culcat, dar mi se pare din ce in ce mai incomod..
ioana nu cred ca era David subtire imbracat, asa il imbrac si eu, la fel!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

pozici noi! http://community.webshots.com/album/562873781FjHqSl?start=12

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Naty, am si eu o mare rugaminte....cum se zice in romana la "congestive heart failure"... nu stiu care e termenul exact al afectiunii in lb. romana. Mersi mult!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Multumesc pentru urari. Speram sa fie azi ziua de cadou-tip-bebe, dar nu... Poate maine. Raportez o stare de zile mari, la fizic ma refer... am batut tot Brasovul azi (l-am scos pe Stefan la cofetarie, cine stie de Ardealul... si m.am ghiftuit si eu...). Acum ma voi odihni nitelus, dar mai am treaba prin casa, cine stie ce ne rezerva ziua de maine, desi cica avem program de cumparaturi ;).

Pup mamicile din stol, pe toate!!! Mai lasati agitatele putin, sa isi revina, sa isi faca treaba si pentru mine.

Sovi, duminica pe la 10-11 vin pe la Eva, te mai gasesc??

O seara excelenta.

Nicoleta 39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
Doamne-Doamne, te rugam din suflet sa ni-l trimiti pe Matei mai curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra Stela...vai si iara vai!!!mai,dar ce te mai chinuie nora-mea...imi pare rau cu alaptatul...e greu,dar e important sa poti depasi momentul!lasa,ca va veni sorele si pe strada ta...vezi,ti-am zis eu ca o sa ducem dorul statului la pat...si eu ,de cand are Barosanelul colicei duc dorul!multi,multi

Am sosit de la control,mai,dar nu a fost deloc dureros!totul s-a refacut f bine, mai m-a chemat peste 3 luni sa-mi ia din col,sa-mi faca papanicolau,sa ne pregatim ptr un nou bebe,ca doar v-am zis ca vreau 3!dar,numai dupa 6 luni,asa a fost recomandarea!si tinem cont!

Apoi,am vazut Minunatia de SASHA...un baietel perfect!Naty,iti dau un sfat:nu mai "umbla" dupa arvunit gineri ptr Iulia,ca Sasha e perfect si o sa regreti ca l-ai pierdut!si de semanat seamana cu amandoi-ca si ei seamana intre ei-...am o logica.sunt o familie tare frumoasa!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Luny, ce creste Mateias! Vad ca ti-a oferit smecherasul deja primul zambet! La cat mai multe!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mda,Naty,mama ei de treaba cu coloana...Si nu spun,ca f greu reusesc sa mai merg dreapta pe afara,cu chin..M-am uitat cu un soi de "invidie" la pozele in care Clau o alapteaza pe Rebe asa frumos,dar la ce dureri de sfarcuri am, ca tremur toata cand incepe sa suga,numai culcata nu mi-ar iesi sa stau..
Si,da,am folosit si mameloane din silicon inca din spital cand imi facuse rani la un san si protejam sanul 2 si le suporta,dar e totuna,durerea tot este,si prin ele,fiindca tot de sfarc trage si pe deasupra,trage mai greu cu ele si probabil mananca mai putin fiindca oboseste,si ar insemna sa vrea la tzitzi 24 ore din 24..oopss...mai rau asa..Macar nu mai sunt rani,doar durere mare..
Ioana.Tare as vrea eu sa o pun mai rar la san,dar cand incepe sa urle,urla,nu gluma.Am tot lasat-o sa planga,sa maraie,fara mila,doar doar s-o calma..dar de unde?Da in urlet si mi-e teama cu buricul sau ca lesina..Sa vedem cu suzi ce se schimba.
Ioana,eu cred ca daca lui bb David i-ar fi fost cumva frig,s-ar fi vaicarit..asa ca..
Luny.Ciudat este ca sunt si momente cand doarme dusa si trec 3 ore fara papa,cam noaptea se intampla asta,ca ziua e cam jale...Bine macar ca nu e invers..
Cuscra.Cine se gandea ca ajungem sa ducem dorul statului la orizontala?Spune-i ginerelui meu ca o sa aiba de furca cu nevasta-sa ca-i prea temperamentala, cam "balaur",vorba lui Naty.Yuhuuuuuu..un nou bb?Esti tare cuscra..Felicitari pt asa curaj!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput