copil de 9 ani operat din greseala
Un copil de noua ani a fost operat de apendicita, din cauza neatentiei echipei medicale, desi se afla la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu din Bucuresti pentru un examen cistoscopic, au declarat surse din cadrul spitalului.
www.realitatea.net/178146_Un-copil-a-fost-anesteziat-si-operat-din-greseala--la-spitalul-Grigore-Alexandrescu-din-Bucuresti-.html" target="_blank">cititi mai multe despre acest caz.,
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,
multumim,
Raspunsuri
RAMONELLA spune:
Diminuarea cu 15% a salariului pe 3 luni,aia e masura????Daca copilul facea alergie la anestezie sau facea ceva complicatie????
RUSINEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii
amalisimona spune:
Nu stiu de ce nu ma mai mira nimic. E al nu-stiu-catalea caz. Oamenii astia se joaca de-a medicina si pun in pericol sanatatea si viata noastra....
Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)
FOTOGRAFII BLOG
alra spune:
asa se intampla cand tratezi pacientii ca pe valize.
...sau nu, ca pana si alea au taguri de identificare
Vacanta cu Laura in Romania
amalisimona spune:
Chiar acum este stirea la Observator.
Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)
FOTOGRAFII BLOG
petra spune:
Nu stiu daca romanii au sa mai scape de acest blestem al unui sistem sanitar groaznic asezonat cu multi medici si multe asistente din ce in ce mai incapabili.
Oricum sanciunile sunt de toata jena. Nu se poate asa ceva! Si chiat nimeni, dar nimeni de prin minister nu se sesizeaza ca sunt ridicole aceste sanciuni. Malpractis-ul in Romania inca nu functioneaza !
Acesti medici incapabili au aparut in urma faptului ca acum cativa ani de zile in urma, tinerii erau atrasi sau orientati spre medicina, doar pentru ca "se castiga bine".
daniela_daneza spune:
Si daca era vb . de o alta operatie ? Daca ii extirpau un alt organ .Sunt indignata de sanctiunea primita ......dar vb . cuiva ...." traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul "......da Doamne sa nu fii nevoit sa ajungi in spitale.....
Numai bine !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Natasa spune:
DIn pacate asta e doar un caz de care s-a aflat! Stiu de la un medic care lucreaza la Grigore Alexandrescu- ca asta e o practica obisnuita. Se opereaza apendicite fictive (muuulte) pentru ca merg repede si se scot bani frumosi. Prin urmare problema e cu mult mai grava decit cazul asta.
maria_bunica spune:
Strigator la cer!Prea usoara sanctiunea!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/