copil de 9 ani operat din greseala

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

Asistenta s-a scuzat spunand ca a gresit in momentul identificarii pacientului...de parca toti copiii ar fi fost deghizati, iar ei ii trebuiau niscaiva capacitati paranormale sa-l identifice pe cel bun de operat. De dat cu banu' n-au auzit??
Rusine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

doamne! urat! infiorator! bietul copil! ce nu s-au gandit niciodata medicii si asistentele care fac meseria asta ca pe banda si nu cu capul e ca daca li s-ar intampla o asemenea greseala copiilor lor? hmm? ar fi vrut sa fie mai atenti medicii/asistentele cu copiii lor, sau oricum la ei nu e cazul ca se merge cu formula "e d'al nostru! il tratam cu simtul raspunderii... ca suntem colegi"

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Eu am patit'o la Giulesti, am avut noroc ca nu imi fusese facuta anestezia ,eram pe masa de operatie pentru o operatie la san.
A venit asistenta cu fisele in mana sa imi puna sonda, eu am crezut ca asa e procedura pt toate operatiile.
Am avut mare noroc cu profesorul Marinescu.desi ma vedea a doua oara a tinut minte ca am nodul la san si nu fibrom uterin cum nu stiu de ce aparea pe fisa.Dumnealui a spus ca am nodul ,asistenta o tinea pe'a ei ca in fisa e fibrom.. Apoi m'au intrebat: domnisoara, ce va facem azi???
Acum rad da' atunci imi venea sa plang de frica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

quote:
Originally posted by Natasa

DIn pacate asta e doar un caz de care s-a aflat! Stiu de la un medic care lucreaza la Grigore Alexandrescu- ca asta e o practica obisnuita. Se opereaza apendicite fictive (muuulte) pentru ca merg repede si se scot bani frumosi. Prin urmare problema e cu mult mai grava decit cazul asta.

Totusi.......
In rest,ar trebui sa functineze sanctiunile cat mai mari.Dar cine sa le aplice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

pe mine m-a socat declaratia purtatoarei de cuvant al spitaului. Ea da vina in primul rand pe mama copilului, care -cica- era obligata sa stea langa copil in salon, si in al doilea rand pe copil, care la 9 ani nu a fost in stare sa-si spuna numele.
Nush ce ar zice oricare angajat al spitalului daca din greseala ar ajunge pe masa de operatie...

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mda , si o prietena era sa fie operata o data din cauza unui diagnostic gresit , iar la transferul spre alt spital din cauza ca i s-a pierdut fisa si a primit alt nume.
Anestezia era la fel si pt. cistocopie.

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

te doare mintea!!! dar nu mai mira nimic!!!

mami de alexutza si Teodor Mihai

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiCamelia spune:

Nu pot sa cred ca se mai intampla in Romania lui 2008. Si cand te gandesti ca sistemul a functionat asa intotdeauna...nu s-a imbunatatit, doar beneficiarii sau mai desteptat...off Doamne. Eu i-as da in judecata pt daune morale si neglijenta

Camelia
http://www.flickr.com/photos/bebeluca/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

eu am facut soc anafilactic din cauza anestzicului.....cand m-am operat de apendicita
mi s-a facut rau la birou si m-au dus colegii mei la spital..acolo m-a vazut un medic care a constatat care-i problema si m-a bagat in sala fara nicio testare..... sistemul sanitar la noi in tara lasa de dorit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Nici nu poti crede ca in 2008 mai este posibil asa ceva.
Si eu am patit cu fetita anul trecut.A facut o viroza in care au fost inflamati ganglionii de la burtica si in spatele urechii,
La noi au palpato pe burtica si imediat internare a doua zi si operatie apendicita.
Sotul a spus sa mergem totusi la Bucuresti la Budimex ,unde in primele 5 min .ne-au spus ca nu este apendicita sub nici o forma.
Am facut echo,ne-a vazut si pediatrul si concluzia a fost :VIROZA.Am luat Nurofen si Tantum Verde ,nimik mai mult si a trecut.
Daca nu ajungeam acolo,copilul era operat fara nici o jena si fara urma de apendicita.Noroc de sot ca n-a avut incredere in faimosul doctor chirurg.I-am spus apoi de ce n-am venit,i-am spus ca n-are nici o apendicita si raspunsul a fost urmatorul:
"Oricum daca o scoteam nu-i faceam nici un rau,ba din contra ,pentru ca oricum odata si odata tot o va scoate."
Ce parere aveti?

Monikka

Mergi la inceput