Timisoara, Impreuna! (99) stati pe-aproape...

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Maria, dupa melodia asta, imprastii iubire pana la Constanta si-napoi, ma si vad prin valuri, la apus de soare....

Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lormi spune:

Buna seara gagici !
Vad ca se lasa cu dezmat asta seara,ce bine ca al meu e la servici si am liber la comp !

Album Lormi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Maria si Doris voi tineti neaparat sa ma imbat, pai astea sunt melodii de adus baxu de bere langa si baut pana cazi sub masa

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Timisoara, mai ascultati inca o data cu boxele la maxim melodia Mariei, si pregatiti sampania...

8...........

Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Foarte frumos Doris eu pe voi va iubesc .
Ptr voi : www.youtube.com/watch?v=bVKv6PdBR-I" target="_blank">All by my self don't wanna be.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Absolut Doris!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=3pJoMeEg8cM

Lormi sa nu pleci acuma cumva...
Cred ca daca baga cineva ochiul aici, nu pricepe neam ce Dumnezeu facem noi acilea ...io ma prabusesc pe comp..nu mai pot!
hai, 13-14
13-14...
Andooo, unde ejti !!!

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Fetelor un www.pudel.ro/wp-content/denis.jpg" target="_blank">ROMAN care mie imi place.

Mergi la inceput

Io am fluturi in stomac, Mihi, unde esti ???
Ca-mi tremura stomacul ...dau pe langa de adrenalina...si maria cica se culca....aia e capra...

Silva, am scos farfuriile...incep sa sparg...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lormi spune:

Ceva mai vechi dar emotionant : www.youtube.com/watch?v=GuvAhqJ6Xlw" target="_blank">ROD STEWART ! PENTRU VOI TOATE !

Album Lormi

Mergi la inceput

ha, ha ha, Maria, oricum nu pricepe nimeni, ce adrenalina avem noi la bord...

Si mai faceti o cafea, ca dupa ce dam drumul la surpriza, oricum stam sa citim tot si sa ascultam primele impresii...o noapte alba puteti si voi, noi am stat 3 sapt cu ochii holbati in monitoare...

POZE CU NOI

Mergi la inceput