Timisoara, Impreuna! (99) stati pe-aproape...
Raspunsuri - Pagina 12
Doris-Alina spune:
Pana imi pune Maria melodia mea preferata, haideti sa ne umplem inimile cu www.youtube.com/watch?v=N-roGMGyFu0&feature=related" target="_blank">EMOTIE, sa ne pregatim pentru ce va urma...ascultati cu sufletul, inca o data...
Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
lore03 spune:
quote:Da Maria ca bine zici, pur si simplu STING.
Originally posted by Mariaa
pur si simplu www.youtube.com/watch?v=UppX6vP3c4g" target="_blank">STINGpentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Lormi spune:

LA MULTZI ANI ANDUTZA! sa fii fericita ,sanatoasa,iubita ! 

www.flowerbud.com/images/flowers/large/Roses-Red-Charlene.jpg" target="_blank">UN BUCHET DE FLORI pentru tine !
Album Lormi
claudia74 spune:
Nu,nu,nu promit cross my heart hope to die,da dami-l pe Razvanel,bey ala-i prea salbatic eu ii vreau pe aia finuti,nu Lore?
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Mariaa spune:
www.youtube.com/watch?v=fZUs5ltgqZI&feature=related" target="_blank">A WOMAN'S HEART 
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
Doris-Alina spune:
Bine-ai venit langa noi, in cel mai frumos moment, Lormi!!!!
9.....
ascultati cu boxele la maxim Emotie ce v-am pus-o mai sus...va rog...
Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
quote:
Originally posted by Mariaa
www.youtube.com/watch?v=fZUs5ltgqZI&feature=related" target="_blank">A WOMAN'S HEARTpentru Emma
La maxim boxele......
sa inceapa distractia...

POZE CU NOI
silvana75 spune:
Claudia io am beut o bere si cred ca deaia imi trebe aia salbatici acu, da' tot nu-ti dau nimic din David, ala e numa al meu si numa al meu na
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Lormi spune:
Mai greu,lipseste omul cateva zile si voi scrieti cateva capitole !
SUPERBA melodia Doris
!Imi place de morrrrrrrrrrrrrrrrrr!
Album Lormi