Gravidute si mamici de Constanta (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

mai vreti un bolnavior????...vreti nu vreti si noi suntem pe lista..avem muci si tusim... si ne mai ies si masele si canini... asta e....
Multa sanatate si celorlalti bolnaviori...!
oare ce-o fi cu atatea alergii? Si finutul meu are si baietelul unei prietene..

Am vb ieri cu mokika pe mess despre initiativa noastra si ne-am gandit k in w-endul de dupa pasti sa ne intalnim la mine , fara prea mare tam-tam si la plecare sa-i oferim tot discret ce avem de oferit...
Daca aveti alte pareri/ sugestii e bine sa continuam discutia pe PM....
va pupam

Madalina36
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Florina sanatate multa Anutei tale. Lasa ca treceti voi si peste asta.
Denise bine ca Jasmin si-a revenit. Mie una mi-e groaza de doctorii din spitale si de indiferenta lor. Tu nu mai poti de ingrijorare pentru copilul tau si ei nu dau doi bani. Bine ca s-a rezolvat.
Mokika sper ca ti-a placut checul in doua culori. Decorul era super. Vreu si eu reteta de minieclere.
Andreb, Matei al tau e un adevarat voinic la varsta lui. A luat foarte bine in greutate.
Andicu, sunt super haioase pozele. Da ce bine se intelegeau ei doi in cada.
Acum cate ceva despre noi. Am facut ieri vaccinul impotriva varsatului de vant. Mie nu-mi place deloc boala asta asa ca mi-am vaccinat copilul. Pediatra mi-a zis ca m-am gandit foarte bine pentru ca anul asta este o epidemie de varicela mai ceva ca in ceilalti ani. Daca intereseaza pe cineva, vaccinul se numeste Varilix si costa 140 ron
la cabinetul dr. Munteanu. In farmacie nu stiu cat este.
Pupici la toate fetele.

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

La multi ani! tuturor sarbatoritilor.
Rozalia imi pare sincer rau,chiar ca ati sarit din lac in put.Multi puici Anei!
Andicu frumoase pozele,grasunica finutza ta.
Madaluta multa sanatate bolnaviorului.Ai grija sa nu iei si tu.
Denise bine ca ai rezolvat cu micutza.
Eu am niste zile nu prea bune,sunt demoralizata ,nu am chef de nimic,si ma incearca si o raceala.De Paste nu fac nimic,cumpar tot si nu prea multe ca avem program facut pt toate 3 zilele.Cu curatenia nu m-am omorat ca nu mai este casa mea.Va pup !

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
printesa mica
http://community.webshots.com/user/jojo_miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

LA MULTI ANI! tuturor care isi serbeaza azi onomastica: Gheorghe, Gigi, George, Georgeta, Geta, Gianina, Gina....si toti ceilalti.
Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de bucurii!

Insanatosire grabnica tuturor puiutilor bolnaviori!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Madalina, atunci cand le ies dintii copiii sunt mult mai sensibili la raceli. Sper sa va faceti bine cat mai repede.

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna dimineata! Cata liniste pe aici,cred ca toata lumea e in febra cumparaturilor si a curateniei.

printesa mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
Originally posted by jojo_miha

Buna dimineata! Cata liniste pe aici,cred ca toata lumea e in febra cumparaturilor si a curateniei.

printesa mica

wow..da chiar liniste...
sunteti adevarate gospodine, nu gluma...Cred k sunt singura care nu face nimic legat de pasti...O sa plecam la parintii mei in w-end si cred k il vom lasa pe darius acolo o saptamana daca se face bine , iar daca nu o vom aduce pe mama la noi , caci ma simt tare obosita.Daca mai faceam si treaba, cred k eram terminata...
Pentru orice eventualitate imi voi lua bagajelul de maternitate la mine, sa nu cumva sa ne trezim cu surprize...
Darius e tot mucos, dar in schimb i-au dat vreo 2 canini si cred k incep si maselultele...asa k aveti dreptate fetelor cand spuneti k scade imunitatea cand ies dintisorii...( mama lor de dintisori)

Doc: sunteti in pregatiri? Va urez vreme fumoasa si un serban cuminte la botez
Mav: nu ne mai zici nimic?
Bisous, Isidora,...si poate totusi ne mai scrieti cate ceva..
isi, a venit mobila, cum e? Noi nici acum n-am comandat-o...
Am gasit in sfarsit la un pret acceptabil, dar acum nu ne putem hotari asupra nuantelor

andicu: mai da ce gasca mare si frumoasa sunteti acolo... copiii sunt niste dulci..Sa vad peste vreo doi ani o alta fetitza, dar a voastra, acolo in cada langa Filip....da?

Madalina36
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

uite si eu!

nu sunt cine stie ce in febra pregatirilor, mai mult ma stresez pentru ca am de-a face cu multi 'poate'. poate isi ia tati concediu, poate vin sambata, poate vin cu totii, poate aia, poate ailalta...
acuma s-au mai lamurit toate, macar stiu care e situatia.

si ca sa nu cumva sa nu ma agit saptamana asta, am umblat dupa alocatie si indemnizatie, si ii eram datoare Inei cu informatii:

alocatia: pe Ecaterina Varga biuroul 7, copii dupa certificate si buletine, dosar cu sina, extras de cont daca vrei sa-ti vina in cont de card, buletinul tau in original, certificate in original (asta la toate)
indemnizatia: pe Titulescu, in peninsula, cum intri pe dreapta cu adeverinta de la angajator referitor la stagiul de cotizare (iti trimit pe mail daca vrei sa vezi cum arata a mea), original/copie decizie de suspendare contract munca, copii buletine, certificate, cerere tip, declaratia lui tati ca nu beneficiaza de indemnizatie (asta au ei tipizate), buletin/certificate in orginal, extras de cont daca vrei, dosar cu sina
trusoul: tot pe Ecaterina Varga, tot copii buletine, certificate, nu stiu dosar
prima de nastere: la Casa casatoriilor, se intra prin curte a doua usa stanga (e mai jos), trebuie copii certificate, buletine, cerere tip (au ei), vor buletinele in original pt. amandoi (a trebuit sa-l mobilizez si pe tati de urgenta..). Ai grija, ca daca te vede sefa de acolo cu cupchilu', se ofera de nasa . nu trebe dosar.

e gata, uite asta a fost odiseea mea de spatamana asta, acum ma pot gandi la botez si Pasti si toate cele.

Deiutz, iti urez si tie un botez frumos pt. Ilinca, sa fie cuminte!

Roxx, nu mai zici nik? ce mai face Luca?

recunosc, nu m-am uitat la poze de praji, pentru ca mai nou iara mor dupa dulce, si imi fac rau cu mana mea/ ochii mei... sunt sigura ca sunt delicioase!!

va pupic si daca ma dati disparuta, sa stiti ca e pentru ca muncesc: o sa tin ligheanul in care framanta tati cozonaci...
ma rog, o sa fac si pasca, da' aia e simpla!

sper sa mai apar, da' raaar de tot!
si o sa fie vreme buna, nu???? tineti-mi pumnii!

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Mada... pai tac malc, ca sunt prinsa in multe trebi.... Si noi suntem in febra pregatirilor pt botez! ...Botezu' lu' ingineru' mic!

12+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

ba da, doc... ma pregateam sa scriu dar ai fost mai rapida
suntem bine, luca e bine, are 9100 g si vreo 70 de cm, e vaccinat ( astia l-au intepat de 3 ori ...dar are mama baiat mare si nu plange el din atata )rade, tipa, mai nou a descoperit dormitul pe burtica si face ce face si ajunge pe burta...se roteste in pat, ajunge cu capul unde era cu picioarele...numai are stare, vrea sa stea numai in funduletz ...

mi-am dat seama ca am uitat sa felicit noile mamici... sa fie sanatosi,papaciosi si sa va bucurati de ei

multa sanatate bolnaviorilor

doc, spor la tinutul ligheanului ...sa aveti un botez frumos si o vreme super!

andicu, f frumoase pozele cu strengarii

avem si cateva poze noi http://www.flickr.com/photos/22025950@N06/2437214649/in/set-72157604221093172/

va

Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
www.flickr.com/photos/22025950@N06/sets/72157604221093172/" target="_blank">poze

Mergi la inceput