Gravidute si mamici de Constanta (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Multumesc pt raspunsuri.Era la un moment dat un subiect despre asta dar majoritatea fetelor erau din Buc..ca si mine la vremea aia.(acum multi ani:D)Acum insa stau in Cta si-mi trebuie atat un hematolog bun cat si un ginecolog,ca daca ginecologul nu stie cu ce se mananca..si am intalnit asa ceva..degeaba am hematologul.In fine,mi-e greu sa ajung la dr .Tutunaru in Buc(datorita lui am descoperit de ce pierdeam sarcinile) ca stau prost cu timpul si nici n-ar fi tocmai ok sa ma trambalez atata drum..am pierdut 3 sarcini,deci va fi (daca nu e acum..) o sarcina pretioasa.
Va pupic.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

'Neata!
Mada - crezi ca ar fi bine sa-i sugerezi sa citeasca pe forum? Daca pot ajuta cumva, sa o sun eu, sau oricum crezi ca ar fi bine, o fac.

Mirela - am facut niste minieclere si tortul la metru. Am facut cateva poze dar asa pe fuga ca nu mai aveau rabdare sa manance si prezentarea nu e cine stie ce. Uite www.flickr.com/photos/12207142@N08/sets/" target="_blank">aici doua poze.

Va pup dulce

Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (7 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Mokika daca prajiturile facute de tine sunt p atat de gustoase pe cat de aratoase.....
Te-ai gandit ca poti deschide o mini-cofetarie (vad ai, nu gluma, cartierul cred ca abia asteapta)

Noi suntem bine- bine.. sper ca laudatul sa nu-mi strice copilul ca la alte fete forumiste.
Avem 5 luni si jumatate si 8,600 kg, suntem vesel vrem direct in picioare si sarim "ca broasca" (un fel de genoflexiuni de zici ca-s facute pe trambulina gomflabila. Mancam piure de zarzavat, mai greu cu lingurita ( dar totusi o imitam pe mami si plecaim cateva inghitituri acolo, mai usor in biberonul de hrana groasa.
Vocalizam intr-una la jucarii, manere de usi, telecomanda.. parca a zis si un soi de me-me azi de furie ca nu ajungea la vaza cu flori de pe masuta din sufragerie (asta e alta poveste)

pe unde mai iesiti la plimbarici?
Noi in general suntem intre 15- 16.30 sau 11.30-13.00 in parcul arheologic din centru (de pe Ferdinand). Cand nu avem timp sa ajungem, ne gasiti in parcul de la Gara (cel mai aproape de noi)

Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Helloo

In caz de va era dor de mine, am intrat in fuga sa va salut!

Eu sunt cu musafiri in casa, cu 2 bebei, al meu de 10 luni si finuta noastra de 11 luni si suntem asa pana dupa Pasti, asa ca nu prea am timp sa scriu pe net. Nu va mai zic ce haos e in casa, cand tipa unul, cand altul, cand amandoi odata! ba doarme unul, ba celalalt, asa ca nu apucam sa facem prea multe ca mergem mai mereu in varful picioarelor! seara, dupa 10 ne mai linistim si noi, drept pt care o lalaim pana la 12 si dimineata la 6.30-7.00 al meu pui da trezirea! cel putin, mie si lui taica'sau...

Imi pare rau ca nu apuc sa scriu personalizat nimanui, doar sa stiti ca daca hotarati ceva cumva cu prietena lui Mada, particip si eu !

Aaaa, si avem poze noi aici cu cei doi nazdravani, plus unele cu ei la baita...impreuna! noi, mamici perverse ii invatam de mici la prostii!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Mami de bebe strumf ce blondin ochios si zambaret am vazut eu si tu arati f bine. Sa fie sanatos, sa creasca frumos si sa iti aduca numai bucurii. Se vede ca ii place la baie. Sa-ti traiasca si finuta! Si sa stii ca te mai asteptam si pe la strumfarie, sa mai incanti si alti ochi

Imi cer scuze ca m-am bagat ca musca...
Sanatate mamicilor/ viitoarelor mamici si crestere frumoasa bebeilor

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Aaaa, si avem poze noi aici cu cei doi nazdravani, plus unele cu ei la baita...impreuna! noi, mamici perverse ii invatam de mici la prostii!

Andicu, poza asta e mooortala.

Nu pot sa scriu mai mult ca am un terorist in brate care e mort dupa tastatura.

Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (7 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Buna fetelor,
Sunt de acord si eu cu propunerea MOKIKEI in legatura cu prietena noastra .Eu zic sa strangem bani fara s-o mai intrebam, sa ii ducem direct, ca trebuie sa primeasca ca e vb de un cadou ce vine din SUFLET.
Persoana de legatura e MADALUTA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denise1301 spune:

Buna fetelor!
Va scriu ca sa imi motivez absentele si sa va povestesc ultimile patanii.
Ultima data cand am scris va spuneam ca fata mea ( de 11 luni) avea febra mare, ca am fost la medicul de familie care ne-a prescris Augmentin iar eu nu eram f sigura daca sa-i dau antibiotic sau nu. I l-am dat.
Dupa 3 zile n-a mai avut febra. Buuuun. Sambata dimineata sesizez niste pete mici rosii pe la gat. Duminica aceleasi pete pe fata. Luni dimineata ma postez in fata usii medicului de familie cu cupilu sa vad ce are. Are alergie la Augmentin - zice medicul; si mi-a dat Claritin fara sa opresc tratamentul cu Augmentin. Zis si facut. Dar spre seara tot corpusorul ei era plin de pete-bubite rosii. Impacientata sun un medic pediatru care ma trimite de urgenta la Spitalul de la gara ca nu care cumva cupilu sa aiba rubeola.
In 20 min sunt acolo (cu frica in san sa nu capatam si altele de p-acolo) unde ne intampina o asistenta ciufuta care imi sugereaza sa plimb copilu bolnav mai intai la spitalul mare si apoi sa vin la ei (ca asa e procedura). A trebuit sa ma zbarlesc un pic la ea si am intrat la medic. Dupa toti nervii si emotiile am primit o veste buna: NU era rubeola! Sun inapoi medicul pediatru care imi zice sa opresc tratamentul cu Augmentin si sa-i dau Zyrtec (antialergic). Eu doar am oprit antibioticul.
Azi dimineata fata mea era curata si zglobie ca apa limpede de izvor. Sa o pupe mami pe ea de zana buna!
Va pup si pe voi fetelor mamicilor! Paaaaa

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Vreti vesti si de la noi??????PRURIGO BUBOS-sa ma urc pe pereti sau nu??? este o reactie la aergie din cate am inteles ea avnd inclinatie catre asa ceva-la alergie ma refer.Se pare ca de la pufuleti am patit-o..are manutele si piciorusele pline de bube care o mananca mama mama!Avem de dat Advantan, Cutaden si Fucidin(cred) toate trei odata..ce mai tre sa o gresez si sa o mai si infasor la picioaruse unde se freaca si pt a ramane crema acolo ca sa isi faca efectul trebuie sa o bandajez.Peste o saptamana iar la control...sa speram ca isi va face efectul tratamentul...Frumos cadou imi face Anuta de ziua ei(sambata facem 1 anisor)O tinem danga ...langa...BRONSIOLITA, APOI VARSATUL DE VANT CARE ABIA TRECUSE SI ACU PRURIGO ASTA!!!
Pasti---sa-mi fie cu iertare-nimic deosebit...un aperitiv, o fripturica un tortulet tot coincide cu ziua Anei si cam atat.
Maine este sarbatoare-La multi Ani tuturor celor care isi serbeaza numele
Va pupic..fug la nani..mi-a ajuns azi cat am alergat intre pediatru si dermato

Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Of, mai fetelor, o luam pe rand pe la doctori!
Sanatate multa puiului de Denise si Anei!

Lavi, Mokika, multumim de complimente!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput