Gravidute si mamici de Constanta (23)
Raspunsuri - Pagina 5
florin-a spune:
Cafeluta, ceiulet sau laptic..haideti fetele cine se bagaMultumim pentru urari -rapundem si noi cu intraziereTuturor Floricelelor, sotilor(inclusiv al meu), copiilor, mamelor sa ne traiasca cu numele si sa fie sanatosi
Ca nu nu mai ramanem codase uram de pe acum tuturor celor care poarta numele de Gheorghe si derivatele acestora de asemenea sa traiasca cu numele si sa fie sanatosi(e)!
Noi am avut un weekend tare ocupat....ne-am impartsasit si in rest mai mult pe afara....am plimbat-o in weekendul asta pe Ana!!! Asta asa ca sa recuperam statul in casa de la varsatul de vant
Doc....multumim ca iti faci griji pentru noi..Ana e bine...ma rog acum are o toxi infectie usoara alimentara ca lua niste cereale cu scortisoara si se pare ca nu i-au priit nici ei nici mie..da o sa trecem si peste asta!
Yaniia chiar ca ati patit-o ca in filme!
In rest pupici la toate fetele...merg sa pregatesc dejunul ca apoi iar o scot pe Ana afara...nu ratez zi asa de frumoasa!
Va pupic si va iubesc
Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png
Mokika spune:
Mada - deci propunerea a fost deja facuta. Nu, nu deschidem subiect la umanitare dar putem intre noi sa facem ceva. De aceea am spus ca fiecare sa-si exprime vointa pe PM-ul meu. Ca sa nu fie public. Sigur ca de la bani se pot isca discutii dar eu ma gandesc ca suntem niste mamici cu capul pe umeri si asa ceva nu se poate intampla cand e vorba de sanatatea unui bebelus care nu are nicio vina ca a trecut printr-o astfel de trauma la nastere. Sper ca mamica lui sa vina in inatampinarea noastra si sa inteleaga faptul ca traieste printre oameni care vor sa-i fie alaturi si care vor sa o faca sa simta ca nu este singura in aceasta lupta - unde-s multi puterea creste. Orice mic ajutor poate conta. Suntem mamici si stim ca sanatatea copiilor nostri este de nepretuit. Haideti sa ne unim fortele si mai tarziu vom fi mandre de ceea ce am facut.
Repet, nu obligam pe nimeni iar optiunile nu se vor afisa pe forum.
Iar faptul ca nu prea a scris pe forum se datoreaza atentiei de care are nevoie bebelusul.
mamicile si asteptam acceptul pentru a merge mai departe.
Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (7 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by madaluta
am uitat sa va intreb despre un oftalmolog bun de aici din c-ta. finutul meu are ceva probleme si fina m-a rugat sa va intreb pe cine i-ati recomanda...
Bogdan are probleme si cu ochii(cataracta)medicul care mi-a pus diagnosticul corect in Ct (corespunde cu cel de la Bucurestii)este dr Ciobla Doru
are cabinetul pe str :Atelierelor.
A avut rabdare cu copilul,aici l-au vazut multi medici dar a fost singurul care a pus diagnosticul corect,mi-a raspuns la toate intrebarile puse profesionist dar si pe intelesul meu.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
agatha3008 spune:
Vrea cineva sa isi aduca aminte despre conditiile din maternitate? am dus pe cineva la urgenta zilele astea si mi s-a facut o scarba... mirosea a urina, tigani cat cuprinde, coastele erau rupte in partea opusa a locului unde s-a facut radiografia... bebele meu cred ca s-a cam speriat, iar eu nu sunt genul care sa se lase asa usor. E mai bine la maternitate?
agatha3008 spune:
Mada - deci propunerea a fost deja facuta. Nu, nu deschidem subiect la umanitare dar putem intre noi sa facem ceva. De aceea am spus ca fiecare sa-si exprime vointa pe PM-ul meu. Ca sa nu fie public. Sigur ca de la bani se pot isca discutii dar eu ma gandesc ca suntem niste mamici cu capul pe umeri si asa ceva nu se poate intampla cand e vorba de sanatatea unui bebelus care nu are nicio vina ca a trecut printr-o astfel de trauma la nastere. Sper ca mamica lui sa vina in inatampinarea noastra si sa inteleaga faptul ca traieste printre oameni care vor sa-i fie alaturi si care vor sa o faca sa simta ca nu este singura in aceasta lupta - unde-s multi puterea creste. Orice mic ajutor poate conta. Suntem mamici si stim ca sanatatea copiilor nostri este de nepretuit. Haideti sa ne unim fortele si mai tarziu vom fi mandre de ceea ce am facut.
Iar faptul ca nu prea a scris pe forum se datoreaza atentiei de care are nevoie bebelusul.
Am o prietena care s-a ocupat in iarna de strangerea unor fonduri pentru cadouri de Craciun pentru copiii orfani si abandonati, daca vreti pot sa o intreb la cine a apelat.
Leditia spune:
Buna.Deja am intrebat pe la mai multe subiecte fara sa aflu ceva,deci ca o ultima incercare,stie cineva un dr in Cta,un ginecolog bun care sa se fi confruntat cu sindromul de hipercoagulabilitate la gravidute/aspirante?Multumesc frumos.
POZE
madaluta spune:
quote:
Originally posted by Mokika
Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (7 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze
da, e bine asa, numai k eu tot nu stiu cum sa-i spun ei despre initiativa noastra...imi este nu stiu cum...nu as vrea sa simta nici mila, nici umilinta, nici jena, nici neputinta,nici pomana...si de aceea ma tot gandesc si framant cum sa-i spun k sa-si dea acordul si k sa simta doar prietenia ce i-o purtam...
Yannia: bai da ce sistem de protectie aveti acolo..nu gluma...
Si daca nu cadea buricul cat erati in spital, cum plecai acasa? cu cip cu tot? Ce chestie...
Despre faptul k Alssandra nu a luat in greutate..mai ai rabdare...poate nu e nevoie sa treci pe supliment daca ai lapte suficient si nici ea nu face scandal de foame...
O sa modific eu listuta sa te trec la maimici caci eu am deschis capitol si numai eu pot modifica...( asta dc ma si pricep caci n-am mai facut-o pana acum). Incerc imediat...
Multumesc mult fetelor care mi-au recomandat un oftalmolog...
Cumva ma laudam zilele trecute k darius n-a mai racit de asta vara pt k i-am dat saptamanal oscillo?????
ei bine, de 2 sapttamani nu i-am mai dat..si azinoapte a inceput sa-i curga nasul si sa tuseasca..Nici nu ma mai laud de-acum..si ii voi da cred , pana la batranete oscillo
quote:
Buna.Deja am intrebat pe la mai multe subiecte fara sa aflu ceva,deci ca o ultima incercare,stie cineva un dr in Cta,un ginecolog bun care sa se fi confruntat cu sindromul de hipercoagulabilitate la gravidute/aspirante?Multumesc frumos.
Leditia: de 3-4 ani de cand sunt membra acestui forum, n-am auzit de nicio fata din c-ta cu acest diagnostic(Cred k ti-am raspuns si la aspirante), dar asta nu inseaman k nu sunt medici care sa o trateze....Incearca sa mergi la cativa si sa discuti...
Nu stiu cum se trateaza boala asta, dar dc tutunaru iti da tratament, nu il poti face sub supravegherea unui alt medic de aici?
Madalina35
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Yannia spune:
Madaluta, multumesc! Despre buric nu stiu cum s-ar fi procedat daca nu ar fi cazut in spital. Probabil ca l-ar fi scanat si i-ar fi dezactivat alarma la externare( ca la magazin)
Leditia, si eu am avut probleme cu hiprcoagulabilitatea pe timpul sarcinii si toti dr ginecologi pe care i-am consultat eu (inclusiv din Bucuresti) m-au trimis la hematolog pentru a-mi da tratament. In Constanta sunt doar vreo 2 dr hematologi. Eu am fost la dr.Ghinea, are cabinet pe b-dul 1 Dec, aproape de ICIL, dar pe partea opusa. Succes!
Mami de Alessandra
ina78 spune:
Iar sint contratimp.
Cu intirziere si scuze... urez si eu un sincer La multi ani!!! tuturor celor cu nume de floare sau de sfint. Sa fiti sanatosi / sanatoase.
Doc saru-mina. Astept continuare. Noi am luat certificatul.
Agatha bine ai venit.
Mokika daca se materializeaza initiativa ta si a Madalutei... dati si voi Pm sa stim si noi. Cum putem incercam sa ajutam si noi.
Angi multumim mptr sfaturi. Alaptatul al sin... aduce mai mult somnolenta decit pofta de mincare. Traisca pompa Avent.
Madalutza cred ca nu ti-am raspuns legat de D-na Dr. A venit si ne-a vazut iedutzul. L-a supus unor teste ... care ne-a facut sa ne apucam zdravan de scaun. Spune ca bb e ok. Mi-a dat diverse sfaturi. Daca ai vre-o nelamurire si mi-a raspuns mie... spune-o.
Mav eu am fost tot al Synevo. saru0mina ptr sfaturi.
Abibrinza sanatate multa si sa stea bb in burtica pina la termen.
Yannia sanatate multa si pofta de minacare printesei voastre.
Despre noi... din lac in putz... ce pofta de mincare aveam in sarcina... iaca a fugit... Acum nu mi-e foame deloc. Nu stiu ce sa vreau, sau sa mai pap.
Si vreau sa maninc sa nu-l las pe bebe fara laptic.
Am marit si noi cantitatea de papa bun al o masa.
Am inceput sa zimbim, sa chicotim parca. Sintem baieti mari pe zi ce trece.
Va pupam cu drag.
eu - Ina si minunea noastra mica
Mirela79 spune:
Cineva intreba de un medic oftalmolog bun in Constanta. Mie imi place mult si merg de ani de zile la doctorita Plesa Cristina, care are cabinet la Hotel Dobrogea. Este singura care mi-a dat si mie o reteta corecta la ochelari si singura care mi-a acordat atentie. Stiu foarte multe persoane care merg la ea si toti sunt foarte multumiti. Singura probleme acolo este ca iti face programare peste 1-2 luni, asa e de aglomerata. Si cu toata programarea mai stai si la usa vreo doua ore.
Ina, minunea voastra mica este tare dulce.
Yannia spune-mi si mie in ce tara ai nascut tu ca m-ai facut tare curioasa dupa intamplarea cu buricul.
Mokika spun-mi ce ai facut bun.
Dodo-pui ti-am vizitat si eu blogul.
Multi pupici la toate fetele.
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie