Gravidute si mamici de Constanta (23)
Raspunsuri - Pagina 4
roxx spune:
La multi ani florilor! multa sanatate si noroc!
Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
www.flickr.com/photos/22025950@N06/sets/72157604221093172/" target="_blank">poze
abibrinza spune:
La multi ani tuturor Floriilor!
La multi ani si pentru cei care isi serbeaza onomastica de Sf.Gheorghe!Am inteles ca astazi ar trebui sa se serbeze si acestia caci apoi intram in Saptamana Mare.
Azi l-am sarbatorit pe Victor.A fost frumos, copiii multi fac o atmosfera minunata.O sa incerc sa pun poze.
De vineri si pana aseara am stat la spital.Bebeii astia de mai vor sa vina in aprilie, dar pe al meu l-am pacalit putin.Sper sa ajung de Pasti.O sa fie bine.Inca o data multe multumiri doctorului meu.Sta de dimineata pana seara la spital si se ocupa de toata lumea la fel, cu aceeasi daruire.
Mav, eu am facut triplu test dar sincer cred ca l-am facut degeaba.Pana la urma sunt doar niste date statistice.
Bisous, Doc, sigur se vor aranja lucrurile cu putina rabdare.
Doc, faci foarte bine sa nu te agiti cu botezul.Pana la urma sa vezi ce frumos o sa fie.
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/?saved=1" target="_blank">poze
madaluta spune:
La multi ani tuturor florilor!!!sa ne traiti cu numele!-Florin_a, Florin si Crina de Mokika, sotde angelique!!!!!
Mav:am facut doar triplu test pe la 17 saptamani, dar sincer nu mi s-a parut ca-l fac degeaba pentru k el e cam singurul care ti-ar indica( fie si doar in procente) posibilitatea existentei unui sindrom. In functie de procentul acela stii daca sa faci sau nu amniocenteza. E adevarat k TT nu-ti ofera o garantie asupra existentei/ inexistentei bolii, dar intr-un fel vei privi problema daca vezi un risc de 1 /200 si altfel dc vei vedea de 1/2000-3000....
Daca riscul e mai mare 1/350 se impune automat amnio...
Eu mi-am programat in asa fel consultatia la d-na dr astfel incat sa fie intre saptamanile 16-18 cand se face acest testsi cu acea echografie am mers a doua zi la analize. Nu tb sa treaca mai mult de 1-2 zile intre recoltare si echo, iar cand faci echo tb sa-i spui d-nei dr k vrei sa mergi la TT pt k iti va completa o fisa cu care sa te prezinti la un laborator de analize. Spre surprinderea mea , nu m-a trimis la Biotest , ci la NPA, la casa de cultura...Costa 150 lei...
quote:
am prietena care a nascut la 38 de ani al doilea copil, ii iese bine triplu si naste totusi copil cu sindrom Down. A refuzat sa faca amniocenteza ( nu e obligatorie) pe motiv ca sunt riscuri de avort de 1%. asa are un copil bolnav ... si ce sa mai zici... aici e alegerea fiecaruia
andreb
Imi pare rau k prietena ta areun bb cu probleme, dar mi se pare abolut obligatoriu sa faci amnio la varsta asta..
La mine, la 31 de ani, riscul de varsta a este de 1/la 700. de la 34-35 in sus el creste la 1/300...deci se impunea amnio...dar ma rog...asta e... doamne fereste.mai grav e k sunt persane care au copii bolnavi si au avut procente destul de bune, care nu au impus amniocenteza...si...dar doamne fereste...
Voiam sa te intreb in legatura cu biberoanele Bfreecum sa comand pt primele luni , caci pe toate siturile vad k scriu k sunt pana la 18 luni, dar nu sunt impartite in perioade mai mici/ mai mari de varsta. cum fac precizarea? sau trebuie sa cumpar marime universala?
abibrinza: ce ati patit de ati stat in spital???imi pae tare rau, dar bine k acum sunteti bine. Vrem poze de la petrecere..
Noi suntem bine, dar obositi franti, caci am fost l;a padure si darius a fost un marait si jumatate pt k exact la 12 cand era ora de somn , noi am plecat...si 4-5 ore cat am stat ne-a marait continuu. cel putin pe tati l-a terminat, caci numai in brate si pe capul lui a stat..A dormit jumatate de ora in masina, la intoarcere, si acum e prigat....
Madalina35
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
abibrinza spune:
Poze de azi:
http://www.flickr.com/photos/11775702@N07/
Madaluta am avut ceva contractii.Acum astept sa ai treaca o saptamana sa fie la termen.
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/?saved=1" target="_blank">poze
madaluta spune:
am uitat sa va intreb despre un oftalmolog bun de aici din c-ta. finutul meu are ceva probleme si fina m-a rugat sa va intreb pe cine i-ati recomanda...
abibrinza: oho..da ati avut petrecere mare nu gluma....
sa-ti traiasca flacaul cel mare si frumos...
Madalina35
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
eris spune:
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza ziua de nume astazi.
Doc azi la Praktiker eu te-am abordat.Imi cer scuze ca nu m-am prezentat,trebuia, pt ca noi nu ne-am intalnit niciodata si de asta nu ma stii.Iar din poze nu stiu daca ma recunosti pt ca nu prea am poze cu ochelari.Te pup si spor la pregatiri
Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)
http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa?vhost=community&start=24
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
AndreB spune:
Madaluta raspund punctual:
Biberoane bfree: la ineput ia-l pe cel de 120 de ml ( are tetina cu gaura cea mai fina, pentru 0-3 luni) dupa pe urmatorul care mi se pare ca e de 240 ml.
Oftalmolog bun in Constanta: recomand Dr. Eduard Tudor la Policlinica Spitalului judetean.(mai invarsta dar bun diagnostician)
Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Matei
docdecap spune:
quote:
Originally posted by eris
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza ziua de nume astazi.
Doc azi la Praktiker eu te-am abordat.Imi cer scuze ca nu m-am prezentat,trebuia, pt ca noi nu ne-am intalnit niciodata si de asta nu ma stii.Iar din poze nu stiu daca ma recunosti pt ca nu prea am poze cu ochelari.Te pup si spor la pregatiri
Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)
http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa?vhost=community&start=24
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
Mada, te-am recunoscut, am vazut si poze cu tine cu ochelari, de cand erai graviduta sigur
numai ca eram cam nauca, cu cumparatul, platitul, ai vazut ca tragea tati de mine pe acolo...
ti-am zis ca Iannis mi se pare mic nu ca greutate, ci pentru ca are o fatuca mica-mica si dulce-dulce, mie mi se pare ca Serban are niste ochi cat toata fata, iar al tau ii are mai mici si pare astfel mai bebe (sau era el suparat, oricum se strangea el acolo tot la fata). asta ca am ramas in coada de peste, fugeam amandoua care incotro.
La multi ani flori dragi, ati vazut ce zi de vara am avut azi? Si pt., cei ce serbeaza Sf Gheorghe
noi am gratarit, evident, la curte, si vad un pliant praktiker, ia uite canapea cum vreau eu, ia uite e 8 mil, hai sa mergem sa o vedem, hai ca am si luat-o, am si dus-o la birou, si Serban a ramas la aer toata ziulica cu mine sau bunica, acum pe seara era cam agitat -supradoza de aer curat.
ma culc si eu ca e tarziu, mai povestim diverse maine, va pupic tare-tare
Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
Adryana_4u spune:
mai am 4 minute....cu intarziere si scuzele de rigoare, spun si eu LA MULTI ANI tutror fetelor care au nume de flori...si nu numai fetelor...bebitilor, sotilor, parintilor, prietenilor vostrii...cunostintelor, care si-au sarbatorit numele astazi
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
Yannia spune:
Buna fetelor! In primul rand as vrea sa urez La multi ani, Floriilor, cu intarziere, ce-i drept.
Despre noi... nu stiu daca suntem bine sau nu. Am fost la control, vineri, iar fata mea nu luase in greutate, dimpotriva sczuse 0.3 oz(8.5 g) fata de marti, cand am iesit din spital. Pierderea nu e semnificativa dar ma streseaza ca nu a luat deloc in greutate. Si asa e o mana de om... Marti mergem din nou la dr si daca se constata ca tot nu ia in greutate, o baga pe formula, ceea ce n-as vrea dar n-am incotro.Lapte am destul, la un muls, scot cate 250-260 ml, in afara de ce suge si fetita. Pompa asta e mana cereasca pt mine, merita fiecare banut. Dar laptele cred ca nu-i bun.
Sa va povestesc ceva, ca din filmele de actiune. Marti, in ziua in care am iesit din spital, imi face externarea, dupa "n" hartii semnate. Imbrac copilul, plecam, urcam in lift si incepe alarma sa sune, se blocheaza usile liftului si tot tacamul. In 2 min, ni se deschid usile, in fata liftului ne astepta o armata de bodyguarzi si asistente:" Stati! Al cui e copilul?" "Al meu, raspund contrariata" Coboram, ne ia la intrebari. Copilul imi apartinea. Dar de ce suna alarma?! Fiindca eu, mamica grijulie, luasem buricul copilului, care cazuse in dimineata respectiva, ca sa-l pastrez ca amintire. Legat de buric era o cutiuta minuscula cu senzor antifurt. Asistentele vazusera ca-i cazuse buricul copilului meu dar nu m-a intrebat niciuna unde e. Asa ca am crezut ca pot sa mi-l insusesc. In fine, am predat buricul si am respirat cu totii usurati.
Doc, multumim de mesaj!
Mav, eu nu am facut dublu-test dar am facut 2 morfologii (una la dr Pop), care cred eu, face cat 10 bi-teste la un loc.Triplul test l-am facut aici, unde marja de eroare e de 1-2% si tot am stat stresata pana mi-am tinut copilul in brate.
Angi, te rog frumos sa ma treci si pe mine la mamici, cand ai timp.Multumim!
Mami de Alessandra