Acusi mamici de mai-iunie 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 8
gabitzam spune:
Andreea, nu cred ca e cazul sa sterilizezi pompa de atatea ori ![]()
Se zice ca la primul copil sterilizezi suzeta cand cade pe jos, la al doilea copil te multumesti daca suzeta cazuta pe jos n-a stat mai mult de 3 secunde, iar la al treilea copil daca nu cumva a lins-o cainele ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Lorich spune:
Mihaser, ce dulci sunt!! Sa le poarte sanatoasa, abia astepti sa vezi si bebe in ele, nu?
Lori
33+
asteptand un bebe Robert
Andree27 spune:
Merci Gabitzule!!
Am terminat curatenia si ma duc sa fac un dus si sa merg la cumparaturi sa fac de papa!!
Vorba Iuliei sa nu terminati un capitol pana vin!!hihihi
Va pup!!!
Poze
Andreea
33+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 7 saptamani!!!
alina_anto spune:
quote:.
Originally posted by gabitzam
Andreea, nu cred ca e cazul sa sterilizezi pompa de atatea ori
Se zice ca la primul copil sterilizezi suzeta cand cade pe jos, la al doilea copil te multumesti daca suzeta cazuta pe jos n-a stat mai mult de 3 secunde, iar la al treilea copil daca nu cumva a lins-o cainele
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Gabitza, super
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 3 saptamani!
Alina
35+
SARA-MARIA
socrate spune:
Eu nu am studiat partea cu umflatul dansei pana acum, dar la o prima vedere pare de dimensiuni uzuale. Vreau sa zic la o prima pipaire ca de vazut...oho au trecut luni bune. 

Tb sa desfac sterilizatorul si pompa si sa vad ce si cum.
Cat despre bagaj, am cautat cea mai mica geanta, am introdus ce era pe aici si Pampersii nu au incaput. Deci nu e bine. Si asta dupa ce am renuntat la o camasa de noapte, ramanand cu 2. Am zis ca daca e imi aduce sotul la schimb. Cred insa ca tb sa revizuiesc si volumul de haine pt bebe.
Noemi, mami de Edvin Sebastian 37+
alina_anto spune:
Lilly79 Succes si tie la eco diseara!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 3 saptamani!
Alina
35+
SARA-MARIA
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by mihaser
Uite-le:aici e cel cu dantela si aici unul roz
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
am tras un ochi! vai ce dragute sunt!!! vreau si eu. am gasit site-ul. diseara il "rasfoiesc" cum trebuie. sa le poarte sanatoasa!!!!!!

Poze Iulia
32 viitoare mamica de

mihaser spune:
lorich...iti dai seama!

iulia partea cu livrarea e chiar nasoala...eu din cauza asta nu cred ca o sa mai comand la ei...uitasem ce haine am comandat si ca le-am comandat prin curier...astia de la curiero...alti tampiti mi-au trimis un sms si nu au scris de la cine e...abia am descurcat itele...
socrate ce tare esti! ma faci sa si rad!
gabitzu nici eu nu cred ca o sa mai fiu asa stresata cu sterilizarea ca la cri!
Va pup!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by mihaser
lorich...iti dai seama!![]()
iulia partea cu livrarea e chiar nasoala...eu din cauza asta nu cred ca o sa mai comand la ei...uitasem ce haine am comandat si ca le-am comandat prin curier...astia de la curiero...alti tampiti mi-au trimis un sms si nu au scris de la cine e...abia am descurcat itele...
socrate ce tare esti! ma faci sa si rad!
gabitzu nici eu nu cred ca o sa mai fiu asa stresata cu sterilizarea ca la cri!
Va pup!
Bebe 2
Aoleu, si eu tocmai am comandat azi ceva de la ei...si ziceam ca, optind pentru curier rapid, o sa-mi si ajunga foarte repede...Chiar asa, au probleme cu livrarile??
Pentru bagajul de spital - eu fiind cu ceazriana, in bagajul de spital nu o sa iau hainutze pentru bebe, pampersi, etc - o noapte oricum stau la Reanimare, asa ca are timp tati sa-mi aduca si geanta nr.2 cu cele trbuincioase pentru bebe! Eu cel putin asa m-am gindit...
Gabriela
34+ cu
AMR 6 sapt...si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
mihaser spune:
Mie mi-a venit comanda in 30 de zile asa cum spun, insa ma enerveaza ca mi-au trimis-o doar partial...mai au sa-mi trimita un tricou ptr mine si o salopeta ptr bebelina. Scrie acolo ca la unele produse poata sa scrie livrate la o data ulterioara.
Bebe 2