Acusi mamici de mai-iunie 2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Mihaser,12 luni,altfel NO CIC!despre ce concediu e vb?medical?de odihna? in ambele cazuri ai o dovada clara:cererea de concediu semnata si aprobata sau certif.medical;iar la medical e si mai nasol ptr.ei daca nu-l iau in considerare.Totul este sa-l duci la firma pana in 5 ale lunii urmatoare lunii ptr.care a fost acordat(5 aprilie ptr.luna martie),altfel il pot refuza...le poti face greutati mari..nu le da satisfactie!
Sotul prietenei mele e socat si acum...

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andreea Doamne, e si amuzant cum povestesti tu dar e si de groaza! Saracu sot, sper sa-si revina curand din soc!

Lori 33+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Andreea eu am luat concediile prenatale pe 7 aprilie si sunt 2 unul din 26 martie pana la sfarsit si unul pe toata luna aprilie...Eu nu vreau sa le fac probleme ca eu la ei m-am angajat ca sa obtin primul CIC in urma nenumaratelor spume ale marii pe care le-a facut fosta mea patroana cand a aflat ca sunt insarcinata...Contabila lor ar putea sa faca o rectificativa in cazul in care chiar a facut statul pe martie asa cum sustine, insa nu are chef...Si io cu intreruperi de genul iti bag concediul din aprilie (care are pe el si seria aluia din martie) nu ma complic...

Asta e...probabil in vara o sa-mi caut de lucru si o sa las bebelina cu mama pana la 1 an cand sper sa-i gasesc un loc la cresa. Noi avem cu ce trai nu pot sa ma vait, sanatosi sa fim si s-or rezolva si pb astea.

Haioasa faza cu prietena ta...am vazut si io la tv cateva nasteri de genul asta! Bine ca e bebe ok si ea la fel!

Va pup si va multumesc ptr informatii...MsBB in mod special!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

dap, iar am scris la capitolul trecut. asa fac mereu. iar ati fost harnicute. o intrebam pe miha daca sunt calitative si daca se merita sa cumperi hainute de la quelle. am primit si eu odata un catalog, insa n-am avut incredere. de unde pot face rost de alt catalog? citesc si revin ca iar am ramas in urma cu noutatile. si eu care credeam ca ati dormit pana acum

Poze Iulia 32 viitoare mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

quote:
Originally posted by iulia83

dap, iar am scris la capitolul trecut. asa fac mereu. iar ati fost harnicute. o intrebam pe miha daca sunt calitative si daca se merita sa cumperi hainute de la quelle. am primit si eu odata un catalog, insa n-am avut incredere. de unde pot face rost de alt catalog? citesc si revin ca iar am ramas in urma cu noutatile. si eu care credeam ca ati dormit pana acum

iulia, poti sa te uiti si pe site-ul lor si sa faci comanda online. faza e ca se misca destul de greu cu livrarile, asa ca mai bine te axezi (daca iti place ceva) pe hainute pt o varsta mai mare (nu pt 0-3 luni, ca nu cred ca apuca bebe sa le poarte)...

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

iulia eu i-am luat din bumbac 2 compleuri si par de calitate...insa nu au fost chiar ieftine...40 ron bucata
o sa le fac poze sa le vezi...mie unul imi place la nebunie ca e cu dantelute.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Neatza pe la amiaza
V-am tot citit pana acuma, dar am avut ceva de lucru si n-am avut timp.

Andreeap ce fain de prietena ta ca a scapat asa usor. Eu zic ca cele care suntem la prima nastere nu vom avea "norocul" asta sa nastem intr-o jumate de ora pe drum spre spital. Eu cred ca voi sta acasa pana voi fi sigura ca am contractii regulate si dese (ne-au zis la curs sa fie la un interval de 5 minute, sau sa ne prezentam la spital daca se rupe apa).

mihaser iti tin pumnii sa reusesti sa rezolvi la lucru ca sa poti lua indemnizatia. Totusi e dreptul tau, nu renunta.

alina_anto bafta astazi la eco.Si eu deabia astept sa ma duc s-o vad pe scumpica mea mica (dar asta va fi dupa 7 seara).

Nu mai tin minte ce-ati mai scris, si-acuma mi-e lene sa recitesc Trebuie sa-mi termin lucrul (sau macar sa las cat de cat in ordine).

Lilly 34+
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

revin mai tarzior putin. azi sunt mai activa ca de obicei. avem o gramada de facut. acum fug sa-i pregatesc sotuluica vine infometat ca un balaur. dar promit sa revin repede si sa citesc din urma tot. sper sa nu mai terminati un capitol pana diseara sa ma tin si eu cu cititul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

VAi da harnicute sunteti!!!

Voi prin ce saptamana va apucati de bagajul de spital???

Andreea, eu daca cumva o sa patesc ca si prietena ta,sotul meu cred ca va lesina instant!!!Al meu de vede un picur de sange i se face instant rau,si el mai vrea sa si asiste la nastere.Ca deca vede sange mi-a lesina pe acolo si dr va trebui sa se ocupe de el si pe mine sa ma lase balta!!hihihi

Cleo depre pino nino ,ii spun eu,asa mi-a spus mai multa lume ca de aia se umfla cum s-ar zice ca se vascularizeaza cu sange si se pregateste bebe sa iasa si tot din aceasta cauza este si asa mai movulie!!Stai linistita ca nici eu nu mi-o vad!!!

Gabitzule, eu pompa de san am fiet-o de 2 ori.Si eu am sterilizator de biberoane din acela de mico sa o bag si acolo????

Ma duc sa mai imi termin ca asa incet ma misc!!1

SI nu in ultimul rand LA multi ani !!!taticilor care isi serbeaza azi ziua de nastere!!!

Si Simona intr-adevar ar fi super daca i-ai face cadoul bebe!!!

Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Uite-le:aici e cel cu dantela si aici unul roz

Bebe 2

Mergi la inceput